Борисов приветства истинските инвеститори

Приветстваме истинските инвеститори, които действително влагат пари и разкриват работни места, а не тези, които са дошли да ограбват.

Обратно в новината

Коментари - Борисов приветства истинските инвеститори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази снимка ме върна във времето на Тодор Живков.

Само тя ли? Ами действията на ученика на др. Тодор Живков?

Честит празник на всички енергетици !!! Да се сравняват гьола на искъра край Мездра с язовир Цанков камък в сърцето на родопите по този начин е недопастимо и неморално.

Абе ти да не си на щат в МС при другаря Борисов, комунистическо мекере нещастно!Ти различаваш ли МОЛ и детска градина примерно от завод!Ето такива нещастници като теб ни го натресоха Пожарникаря, Лъчо мозъка, леля Цецка, Трайчо и какви ли още не некадърници!!!

Малки, много ефективни и напълно екологични микро-вец централи има вече. Трябва само някой да ги "открие", спонсорира и да им намери подходящите за целта места, ама на - Инвеститорите като шараните - лапат все на големо и на едро. :)

Ние искаме да знаем кога в някоя от националните телевизии ще го поканят да отговаря на ДИРЕКТНИ въпроси на населението?! Защо вместо да се правят толкова просташки реалити програми, не се направи ЕДНА, в която винаги да има гост някой политик, и да се гласува в реално време?! Нали е казано Глас народен - глас Божи!?! Никога няма да стане, защото някому не е изгодно!... Значи държавният проект при триглавата ламя струва 12 500 000 лв за мегават, а частникът влага 4 411 764 лв. за мегават! С две думи, от един милиард са откраднали 2/3 или 750 000 000 лв! Това са 384 000 000 евро само от един проект - чиста далавера! Представете си от АЕЦ Белене, при същия коефициент на надписване, за каква сума става въпрос!!!... И на тоя ще му купуват тока на преференциални цени?! С тия пари могат да се построят 4 перки с поне два пъти по-голяма мощност! Е, де е Илия на кирия?! Аман от такива сериозни" инвеститори!... Доколкото знам, в съдебната практика няма такъв термин - истински инвеститор. Има изпълнен или неизпълнен договор! Няма нито комунисти, нито капиталисти, има само едни крадци!... Които крадат както от мен, така и от теб, и от всички!... Никакви договори с мошеници, крадци и измамници! Бойко е голям българин и трябва да разчисти червената мафия, съсипала човещината и вярата на българите... за да не носим вече срама на челото!... Ковачки в Сърбия го чакат с голямо нетърпение! А току виж го призовали и по някое ново дело на Сретен Йосич!... Приветствуваме истинските инвеститори, които действително влагат пари и разкриват работни места, а не тези, които са дошли само да ни ограбват!. Съвършено правилно!!!

Какъв е нормалният европейски път бе, дръгльо? Да режем всеки ден лентите на молове и детски градини и да издаваме за два дена разрешителни за ВЕЦ ли бе, кретен сбръчкан?

Не му се сърди на човека - толкова е му интелигентност. Щом МОЛ сам премиер смята за инвестиция - какво да говорим за простосмъртните

Ти требе да си от сложносмъртните! Минал си по постовете и на всякъде си цвъкнал по едно дълбокосмислено мнение. Я си лягай вече.

Интерстрой-Калето АД. Двамата съдружници Тони Йорданов и Цанко Петков и техните съпруги започват своята дейност преди 15 години с кафе-аперитив в село Типченица, а преди 6 години навлизат в енергетиката с покупката на ВЕЦ Петрово. ИНТЕРЕСНА биография имат "инвеститорите" - поразровете се, кафенце по кафенце - ВЕЦ. А Боко защо не утчони още едно нещо: "Досега централата е произвела 7 млн. квтч. електричество, съобщи Цанко Петков, който е председател на борда на "Интертстрой Калето". В продължение на 15 години НЕК ще изкупува тока от ВЕЦ-а на преференциални цени по 150 лева на мегават, уточни той." Занчи НЕК ще дава на "инвеститорите" преференциално по 2,5-3 милиона лева на година! Нали лично Боко се чудеше как тока го купували по 100 лв па го продавали за 80 и някакви негови такива скорошни бъртвежи! Та така, Другарю Борисов, нека да има повече такива инвеститори и държавата да им плаща!!!

Който ни освободи ще ни пороби .Никакви договори с блядове.Бойко еголям Българин и трябва да разчисти червената мафия съсипала човщината и вярата на българите....да не носим вече срама на челото...

Ти си ИДИОТ. Змаеш ли! Най-хубавото в теб е че все пак знаеш да пишеш. Малоумник прост. Какво значение има за теб цвета на отровата? Така или иначе си загинал простако. За теб няма значение думите Майка, Баща, Брат и Сестра. Няма нито комунисти, нито капиталисти, има едни крадци. Които крадат както от мен, така и от теб.

1. Ти си един прост човек - съдя по твоя речник 2. То че Бойко "еголям" никой не спори - но Валуев,например, по-голям. Обаче На Валуев му стига интелигентност да разбере че не става за политик. а относно другия ... 3. Преди да наречеш опонента "блядь" - провери дали дали твоя приятелка не е такава

смешници-

ББ се чудеше как някакъв път в скалите на Цанков камък излязал на стойност 2 мил. на километър, а нищо не казва, как така в София строи път на стойност 25 мил. за километър.

Да пита Ахмед Доган? Той май им обяснява на всичките, кое и колко струва. Ебати крадците. Къде е романтиката от Робин Худ. Идиоти неземни са всичките. Само кръвопреливане оправя работата.

Приятелю. В единия случай става въпрос за различен мироглед. Единия е: Ще давам. А другия е: Ще взимам. А има и трети: На простите хора да се оправят.

Какво става със страницата ви? Не се отварят страниците на по-старите новини, и това не е от днес? Пара ли няма, какво става? Доста потребители имате??

В съдебната практика има ли такъв термин - истински инвеститор? Има изпълнен или неизпълнен договор.

Това е селска ВЕЦ какво ми я сревнява с Цанков камък. Пълни профани!

Тъй, тъй! Умно приказва премиерът! Едно приятелче оня ден разправяше, че в Америка покрай тях минавала река та взел и си пуснал едно искане за разрешително - ток да прави! Пичове, на следващия ден му го издали! И сега - човека си праи ток, дреме му на... А баба Гина от долния етаж разправяше, че чула от леля Мара, че напоследък в Германия много ги либерализирали ВЕЦ-овете! Приискати се - строиш, не се притесняваш, щом е за ВЕЦ - няма разрешителни и тинтири-минтири и там народа много дръпнАл...

А защо не назовеш тези,които са дошли да ни ограбват!!!!!!!!!!!!!!? Не ти оттърва,или и ти си намазал от комисионните!!!!!!!?

Каква е ползата от тази централа, глупендер мутренски? Поредната централа на поредният тарикат, които си възрзва гащите напред за години - прави някаква ел. енергия и печели, ама якооооооооооо! Ковачки за какво е милионер. ТА: Колко работни места осигурява тази централа, каква е ползата й за държавата, а??? Бавели ги били година? И? Сега няма да ги бавят, а? А ТОГАВА НАРОДЕ - ЮЮЮЮЮЮРУУУУШ - ВСЕКИ българин да построи ВЕЦ! Какъв е проблема - дреме ти за екология, реките и т.н. Утре току погледна и под Орлов мост в София някой тарикат с експресно разрешително построил една мъъничка ВЕЦ и продава ли, продава ток на населението! Пу вашата... некадърна гнусарска и неориентирана! Истински инвеститори, ама баш пладнешки обирджии, защото докато я има държавата - ще им се плаща тока....

Писна ми от малоумни плюнчовци като теб! Преди да коментираш поне прочети статията

Какво бе, тарикат? Чел съм я - казвам си мнението! Прочети как НЕК 15 години ще изкупува по преференциални цени тока, помисли малко за колко дена трябва да се вади разрешение за ВЕЦ, ама ще ти е трудно да проумееш. Не се напрягай, може да те заболи глава.

Ковачки, в Сърбия го чакат с нетърпение. А току виж го призовали по някое ново дело на Сретен Йосич. И както и ББ отиде там, така и Ицката ще отиде. Ама каквото си посял, това ще пожънеш.

Едни са финансирали проектирали, строили, ББ е по откриването и пъченето. Така ще го гледаме все за рязане на финалната лента и оплюване на всичко преди него включително и Костов. Мъка ...

Откривателя , винаги правия, никога виновен и днес не се стърпя!Стига си откривал, ами в събота и неделя вземи се ограмоти малко-английски, икономика, книжовен български език-все ще ти е от полза, иначе с този пожарникарско-милиционерски багаж от Симеоново си заникъде!

ту му супата гореща, ту пък друго нещо ...ту му супата гореща, ту пък друго нещо....

Г-Н БОРИСОВ МОЖЕТЕ ЛИ ПОНЕ ЕДИН ДЕН ДА НЕ СЕ ЯВЯВАТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ,ВЕСТНИЦИ И Т.Н. АКО ГО НАПРАВИТЕ ЩЕ БЪДЕ ПОСТИЖЕНИЕ ЗА ВАС - ЗАЩОТО НЕПРЕКЪСНАТО ТЪРСИТЕ КАМЕРАТА - ДРУГОТО Е МОЖЕ ЛИ ПО МАЛКО ДА КОМЕНТИРАТЕ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ДОКАТО СИ ПОВЯРВАТЕ НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ЧУВАМЕ И ВИЖДАМЕ

Значи държавния проект при триглавата ламя струва 12 500 000 лв за мегават, а частника влага 4 411 764 лв. за мегават. С две думи от един милиард са откраднали 2/3 или 750 000 000 лв. Това са 384 милиона евро само от един проект чиста далавера. Представете си от АЕЦ Белене при същият коефициент на надписване за каква сума става въпрос.

Егати кривите сметки! Бойко казал нещо, две премълчал, а някакъв абдал се хванал и веднага почнал да смята! А бре, льольо, Цанков камък не е само ВЕЦ (тя и по проект е малка), ами и язовир (част от каскадата по р. Въча), и водоснабдяване (вкл. и за Пловдив), и нови пътища, и пр., и пр. И въобще не струва 1 млрд., а около 400-450 млн. заедно с надписването. Проучи, пък тогава смятай! И за Белене проучи, а не се хващай на приказките на премиера. Той така си говори, а пък други след това дообясняват какво е казал. Ама на кого съм седнал да го обяснявам?

И на тоя ще му купуват тока на преференциални цени! С тия пари могат да се построят 4 перки с поне два пъти по-голяма мощност! Е, де е Киро на кирия? Аман от такива "сериозни" инвеститори!

Ако 1 мегават мощност наистина струва 4,41 милиона лева, то премиерът е прав!

Освен тъп е и нахален. Казва някаква лъжа или глупост и после си я повтаря до втръсване. Някой го е излъгал че Винаги една лъжа повторена 20 пъти става истина. Не винаги, само в началото, но то мина

За днес мина, обаче утре сутрин като се събудиш, и погледнеш в пресата или сайтовете, ще видиш още хиляда променени становища на ББ. Това му е бил винаги начина на действие и оцеляване. Кратунковец, обаче е схванал вариянта да се издига в очите на невежите. УЖАС. Аз искам да знам кога в някоя от националните телевизий ще го поканят да отговаря на директни въпроси на населението. Защо вместо да се правят толкова просташки реалити програми, не се направи една, в която винаги да има гост някой политик, и да се гласува в реално време. Никога ня,а да стане. Боклуци мизерни.

Да живеят всичките БКП-та по всичките земни кълбета. Телевизии се пише. Това в северозападна България сте голяма работа. И идеи имате. Само не разбрах инакомислещи ще вземате ли или само от вашия партиен клуб ще бъдете по предаванията, дето си напълнил днес форума с идеята си за политически биг брадър.

кажи ти тогава истината