”Таймс” губи читателите си ”зяпачи”

Редакторът на "Таймс" Джеймс Хардинг каза, че очаква вестникът да загуби до 90 на сто от интернет читателите си, които той описа като "зяпачи".

Обратно в новината

Коментари - ”Таймс” губи читателите си ”зяпачи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупаците не знаят явно, че в този случай се печели от реклама, а същите новини ще ги има и на място, на което не се плаща!... Дали по радио, кабел или сателит, Интернет достига навсякъде. Ако някой си мисли, че може да достави" там творенията си, трябва да знае, че ще му струва много скъпо и безмислено. Запомнете, че най-добрият пазар е когато клиентите търсят стоката, а не когато продавачът тропа на вратата! Мърдок е остарял в мисленето си и това ще му струва милиарди!... Прави са, че ще загубят около 90% от клиентите си! Минимум!... Явно се канят да печелят само и единствено от хартиения носител!... Само дето на хартиените носители им изтича времето!... Sorry, Рупи. Монополът ти върху новините и контролът над общественото мнение са вече в миналото! Новината си е новина, независимо дали ще я напише бай Стоян в сайта си или някой високо платен журналист от CNN!...

Ха-ха :) Това ще е забавно. Прави са, че ще загубят около 90 процента от клиентите си. Минимум. Явно се канят да печелят само и единствено от хартиения носител. Само дето на хартиените носители им изтича времето...

Сори Рупи. Монопола ти върху новините и контрола над общественото мнение е вече в миналото. Новината си е новина, независимо дали ще я напише бай Стоян в сайта си или някой високо платен журналист от CNN.

Присъстваме на случай на групово бизнес самоубийство...

Само така, браво!

Глупаците не знаят явно че в този случай се печели от реклама а същите новини ще ги има и на място на което не се плаща ;)

Ами правилно, а то всички решиха, че като са платили за интернет могат безплатно да разполагат с всякаква информация, музика, филми и т.н.

Дали по радио, кабел или сателит, интернет достига навсякъде. Ако някой си мисли, че може да "достави" там творенията си, трябва да знае, че ще му струва много скъпо и безмислено. Алчно тъпоъгълниче, запомни, че най-добрият пазар е когато клиентите търсят стоката, а не когато продавача тропа на вратата! Мърдок е остарял в мисленето си и това ще му струва милиарди!