Миниатюрна капсула за стомашни прегледи в реално време

Иновативна технология поставя началото на нова ера в ендоскопията - прототип, който се разработва е с дължина 31 мм и диаметър 11 мм.

Обратно в новината

Коментари - Миниатюрна капсула за стомашни прегледи в реално време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брат му, ти кажи как ще си вземаш от пациентите капсулата след прегледа.

Даааа...Понеже съм лекар, който иска да бъде най-уважаван и най-възхваляван, и съм се клел с клетва, която никой от вас не е допрочел, ви съобщавам, че ще продам имоти и коли, ще тегля ипотечни, потребителски, ако трябва и МВФ-ски заеми, но ще купя това върховно постижение на световната наука!!! И като го купя, ще сключа договор със Здравната каса, за да може всеки един от вас само за 14,50лв., които ще получавам с 2 месеца закъснение, само при мен, да се преглежда в реално време... Кой пита къде ще преглеждам? Ето ви адреса на най-модерната, най-голямата, най-престижната и, разбира се, най-безплатната клиника: 3 пъти дабъл ю. не е истина. компренде?

А колко ще ти струват камерите?Щото не стават за многократна употреба?Аз лично доста ще се почудя дали да се възползвам, освен ако не ми дадат сама да си я извадя от стерилна, фабрично запечатана опаковка.Или ще се продават по аптеките и всеки ще може да си позволи да си я купи.