САЩ изпращат астронавти на астероид и после на Марс

Барак Обама е казал, още че "няма да се върнем на Луната... ние вече бяхме там". НАСА разполага с най-големия бюджет в света с около 18 млрд. долара годишно за финансиране на пилотираните полети и роботизираните изследвания, пише Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - САЩ изпращат астронавти на астероид и после на Марс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На луната не са били, и това на всекиго му е ясно, даже още не могат да отидат там, а мечтаят за Марс!... Американски пилотиран полет до Марс? Няма нищо по-лесно от това, просто вадите старите декори и ги боядисвате оранжево!... Годината е 2050, американски астронавт е стъпил на Марс, и се опитва да забие американския флаг в прашната червеникава повърхност на планетата, но не успява, сякаш удря на камък! Почудил се малко, поогледал се и тъкмо да опита пак, на няколко метра от него в земята се отворил люк и от там се показал един китайски космонавт в скафандър и му казал: Вместо да се опитваш да ни пробиеш покрива на базата и да ни развалиш херметизацията, ела, влез да ни погостуваш, ще те черпя един топъл ориз! Според мен трябва да се върнем на Земята. И в буквалния и в преносния смисъл! Тъпо е с дейността си да я унищожаваме и да се надяваме, че един ден, когато положението тук стане нетърпимо и необратимо, да се изнесем другаде!...

За целта НАСА разработва нови хартиени ракетки. На Обама не може да му се отрече развинтената фантазия. Не може да му се отрече, че е майстор в разтягането на локуми. Като че основната част от работата му е да върви на ляво и надясно и да плямпа. Само на моменти изпростява. След като оправиха земята, сега се насочват към дълбокия космос в търсене на петрол за демократизиране. На първо време ще демократизират Марс.

Данко, къртиш мивки, плочки, писуари ... !

време беше от началото на 70-те тия кретене и сащ ссср само гледат да се унищожат

Американски пилотиран полет до Марс ? Няма нищо по-лесно от това, просто вадите старите декори и ги боядисвате оранжево. Смешници...

Годината е 2050, американски астронавт е стъпил на Марс, и се опитва да забие американския флаг в прашната червеникава повърхност на планетата, но не успява, сякаш удря на камък ! Почудил се малко, поогледал се и тъкмо да опита пак, на няколко метра от него в земята се отворил люк и от там се показал един китайски космонавт в скафандър, и му казал: - Вместо да се опитваш да ми пробиеш покрива на базата и да ми развалиш херметизацията ела, влез да ми погостуваш, ще те черпя един топъл ориз! :)

На луната не са били, и това на всекиго му е ясно, даже още не могат да отидат там а мечтавт за Марс....

брей, значи руснаците които са следили цялата мисия на аполо не оспорват, ти ли аматьоре си компетентния?

СУУУПЕееерррр. Знаех си аз, Американците са ВЕЛИКИ!!! Пък и бат' Шварцнегер, Батман и ДуперМен сигурно вече адски скучаят. Добре, че ги пращат на велика мисия в Галактиката. Нека силата бъде с тях!!! А и кога се връщат?! Дано е сега по празниците, та да разкажат как е там, барем разсеят малко скуката на ОТРУДЕНИЯ народ тук!