Божидар Нанев подаде оставка

Министърът на здравеопазването д-р Божидар Нанев подаде оставка, става ясно от негово изявление, цитирано от Министерството на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Божидар Нанев подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За не толкова добре запознатите, искам да подчертая, че ДЯНКОВ беше председател на пандемичния комитет и той е разпоредил купуването на тези ваксини и препарата !!!

Не съм доволен-трябва като комунистите да се правим на ударени и после-ни лук ял,ни лук мирисал!Те от добро не разбират-само бой по канчето,докато чугунаът в главата омекне!

V MEDICINATA 2+2 NE E RAVNO NA 4

Още ли се връзвате на номерата на Батето бе :) Не ви ли беше достатъчно че го избрахте :)

Този подлец отряза на онкоболните животоспасяващотото лекарство Фемара и го земени с евтин и безсмислен боклук за една година, докато е крал милиони.

условията за споделяне на гражданско мнение ...и в интернет...означава- ДЪРЖАВА - РОБ ЗА ПРОДАЖБА. да ви пикам на гробчета....пикани медии.

спомнете си зимата как го гърчиха защо няма ваксини, а сега защо пък е купил, а той милия е толкова заспал, че едва ли е направил някаква далавера, само бият тъпана

Това се прави за да се отклони вниманието от покупката на вертолети на десеторно по-висока цена.

Някой да ми обясни - как така английската фирма прави предложение с по-ниска цена? А някой да си спомня, че в Англия липсваха достатъчно ваксини - и изобщо в Европа не достигаха. Та въпросът ми е - кога са щели да доставят от Англия тези ваксини на по-ниски цени? Може би през юли 2010?

Другари ГЕрбПАДЖИИ,много рано лъснахте.

Супер новина

това не е ваксина а препарат за лечение, не буркайте понятието

Поредната борба кой ще кара влака. Хора не разбирате ли, че става дума за яки интереси. В ГЕРБ има две фракции – едната е за Лъчо Мозъка а другата зад Божидар Нанев. Май фракцията на Лъчо надделя. Майка да ни е жална какво ни чака от тук нататък.

Нима е възможно да има толкова тъп народ. Кога сте виждали друг път някой министър да си подаде отставката толкова бързо и да не бъде подкрепен от своите. Каквото и да се направи все сте недоволни. Мисля, че сте недоволни най-вече от себе си. Това е причината за злобата ви. Дайте да ви видим вас, като сте толкова кадърни. Само да не стане - Дай на простака власт и му гледай акъла.

мисля,че този,които трябва да подаде оставка е г-н Б.Борисов.Тои няма необходимото образование и компетентност за поста,който заема.Искрено съчувствам на министри подчинени на най-некомпетентния премиер в българската история .Б. Борисов е това ,на което казват ''Въздух под налягане''Поздравления за постъпката на Б.Нанев

Байгън от политици,всичко е престъпник по своя генезис,без значение на партия или премиер.Всеки става политик ,за да стане милионер покрай власта.Този добитък Нанев още през ноември писах че е крадлив плъх и се доказа.,има още двама от това правителство които са явни от пръв поглед гепаджии.Останалите още ги е страх от Бойко ,ама до края на мандата и те ще се осерат.

За незнаещите, "Темелковия хан" е наследствен на тъста му (виден варненски лекар също) и е престорен на болница. Той можеше да си кюти там и да изкарва много повече от министерската заплата. But ... се набута!!! С ББ и ЦЦ... да се светят имената им! Не знам какви ги е вършил, но си спомнете истерията около грипа...що да не купи министъра 'Тамифлу'. Ами ако нямаше...??? НО СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА СИ Е СДЕЛКА - ББ ДА ЗАПИШЕ МИНИСТЪР, РАЗСЛЕДВАН ОТ ПРОКУРАТУРАТА, А ТОЙ (Божидар Ненов ) ДА СИ ПОПРАВИ ГРЕШКАТА, ЧЕ СЕ Е НАБУТАЛ В ТОВА МИНИСТЕРСТВО НА "ЦИРКАДЖИИ"

с постоянните форумци

тоя от всичките министри беше най голямото говедо.Много добре че си отиде.Има и други.

Не казвам, че Нанев е светец, но ми се струва, че бялата мафия стои зад всичко това. Би било жалко, ако е така.

Абе пичове къде да се запиша за голямото плюене срещу Бате Бойко-на Позитано ли?

Мога да ти кажа къде да се запишеш ти - мини през някое РДВР, там са твойте хора, A иначе Позитано бая фенове требва да е направил откак управлява твоя човек - бат Бойко :)

lele ujas ILKO SEMERDJIEEV ludi li ste beeeee. Ta tozi v mandata na kostov izto4i zdravnata kasa i pribra parite za proslovutiq softuer, a sega pak ministar. Basi darjavata

Поредната пиеса, която има за цел да покаже на ЕС ин БГ, че ужким нещо се прави. Когато го осъдят и хвърлят в пандиза, тогава елате да ми разправяте. ПП Какво са някакви си 12 милиона лева. Що не хванат тези, дето крадоха и все още крадат милярдите. Евтин театър!

Сега остава да се разкарат още двама, вредни за здравето в България- недоразумението с брада В.Митрев и несменяемият корифей доц. Александров. Е, има и още десетки дебелог.зи стринки в МЗ, които не знаят за какво иде реч, но останали без пълководци, не биха били толкова зловредни

Много се радвам! Така не се управлява Здравеопазване на един цял народ. Без профилактика, без ясни цели за реформата и без финансова стабилност, която Здравната каса неможе да предложи на гражданите на Република България! Разберете най-сетне, след министър Черноземски България няма здравен министър, има само заето длъжностно лице!!!

Dir.bg, този фейс на коментарите не ми харесва.Моля върнете предишния.

Бе тук в шведско закупиха за целия народ по две дози за всеки безлатно ваксина. Само една трета от населението се ваксинира. Останалите дози ще ги препродават на страни от третия свят. Министърът им не го дадоха под суд за сделката. А иначе то си е ачик ясно че свинският грип си е история на корпоративни интереси.

Даже и бутки за ваксиниране стъкмиха навсякъде, ама си остана ваксината :)

яяяя плъховете почнаха да напускат кораба.Умник бе, по-добре докато е време .Щото сега губи министерство ама не и свободата си.

Не вярвам на тези сцени...всичко е театър! От самото начало се правеше всичко възможно да се махне Нанев. Постигнаха своето...това е. Съжалявам за почтени хора,като г-н Нанев, наистина не им е място сред тези вълци.

Господин за един ден!Направил го е от некомпетентност ,горкия.

ТОЗИ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО СЛАГА БОЙКО ЗА МИНИСТЪР ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗАНЕМ ЧЕ ИДВА ОТ СРЕДИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ И ТЕЗИ КОНФЛИКТИ, И ПОСТОЯННАТА ПОДКРЕПА НА ЛЕКАРИТЕ КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД МНОЗИНСТВОТО СА ПАЦИЕНТИ, И САМО ТЕ СА ОЩЕТЕНИ, ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ, И НАКРАЯ КАК ВИ ЗВУЧИ АЗ СЪМ НЕВИНЕН НО СИ ПОДАВАМОСТАВАКАТА. НИЩО ПОВЕЧЕ ОСВЕН ЧЕ Е ЗАМЕСЕН И ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ ПЛЕДИРАМЕ БОЙКО ДА ПРИЕМЕ ОСТАВКАТА И ДА СЕ НАЗНАЧИ ИСТИНСКИ МЕНИДЖЪР ЗА ОПАЗВАНЕ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА И БЪРЗА РЕФОРМА НА СДРАВНАТА КАСА.

Хей,кво става с Брад Пит.Да не мислите,че е дошъл в БГ заради народа си.Ще си остави работата в САЩ и ще идва да ни оправи кризата.А може там да е взимал ниска заплата и да ги е зарязал.

Не мога да гадая кой е виновен,но ви споделям,че в нашата болница има количества Тамифлу и Реленца,соито се даваха на болните по време на епидемията.Но останаха вного и преди две седмици ни дадоха още Реленца при това без да са ни нужни и сего стоят на склад.Някой не е напревил необходимото за да не се закупят толкова големи количества и да се дават милиони левове,които сега стоят в складовете,а няма пари за заплати.

Отговорност носи Зам Министерката Власковска, която е назначена за лекарствата. Но комунист като нея само тайни конспиративни бели може да направи. Детето на номенклатурата и силната комунистка взе властта и провали Бойко и Нанев-предупреждавахме, но никой не слуша. Тя и за абсурдите с противотуморните лекарства е отговорна-но и това ще дойде на главата на Бойко и Цветанов. Жалко за ГЕРБ, че бяха измамени от БКП/БСП с жтожа назначение. За лекарствата отговаря Зам Министер М.Власковска, която буквално я набута БСП/БКП като вярна и преданна другарка ж упражлението на ГЕРБ. Каде е нейната отгожорност или само да носи на БСП. Нито Борисов, нито Цветанов, нито Нанев послушаха предупрежденията, че ще стане беля с лекарстжата при тожа назначение. Дори нарушиха и обещанието, което дадоха-БКП секретарите и децата на тежката номенкклатура да не са във властта. А Жласкожска има силна биография като БКП секретар и всяко стъпало на израстване чрез БКП/БСП/тайни служби.

Напълно съм съгласен с колегата , че тази зам. минестерка не и е там мястото.А колко народ измря заради нейната некомпетентност. А колко животоспасяващи лекарства не си стигат предназаначението.

ДАНС да обърне внимание и на търгоlете за диализатори. А Божидар Нанев да си ходи. Да го пускат да излиза от къщи само срещу документ за платени здравни осигуровки!

Тоя ББ май съвсем полудя. Да вземе да разкара Рашито, сложи оная овца Фъндито за кмет на София, а единствения човек, който се опитваше да прави нещо - Б.Н. е подсъдим?! Купил човека ваксини ... За какво са ни на нас простолюдието? Да мреме трябва...

Изгърмя първия бушон

Ревете, когато не разследват министри - ревете и когато ги разследват.. И Господ да слезе в България, няма да успее да ни оправи, защото трябва да започне първо от нас самите. Напълно си заслужаваме и политиците и мизерията.

Не, не..не ревем ;-) Искаме ги в затвора, а не да ни занимават с тях. Това, че са ги натирили...е и?

Moge bi vsi4ko e prosto porednata postanovka dami i gospoda !? Celta e da se zamagat o4ite na elektorata-ako vuobste ostana takuv? Kakto se kazva "Ku4etata si laqt a kervana si vurvi " :)

Абе напоследък нещо прокурорът много близък си стана с бат Бойко, че и pr му прави. Както си е червен по произход и по назначение, бързо смени коловоза. Явно си прави сметка че след някоя година като изтече мандата му току виж него някой го дал на следващия протокол. Само не знам дали това няма да са неговите хора дето го назначиха, тогава язък за любовта към бат Бойко :)

Иии, могло значи да хванат и от "нашите". Айде сега и мишлето Дянков ако се сети да последва примера и той да си подаде една оставчица, вече ще повярвам в Супермена ББ! Поне вече не ни занимават с битови проблеми като кой коя кола боядисал в какъв цвят или кой го арестувахме, викнахме медиите да го снимат, надухме се, и после те го пуснали, ама какво дя се прави...

ami her flik koga