Коментари - 40 000 души ще работят по 14 дни за социални помощи | Днес.dir.bg

40 000 души ще работят по 14 дни за социални помощи

Заради кризата 40 на сто от трудово-производителните кооперации са спрели да произвеждат, а над 80 процента работят частично, в условия на намален работен ден, съобщи Стилиан Баласопулов, председател на Националния съюз на трудово-производителните кооперации.

Обратно в новината

Коментари - 40 000 души ще работят по 14 дни за социални помощи | Днес.dir.bg

Коментари

Социаленннн ... къде избега бе човек циганките из гетото ли гониш . Защо бягате ЦОЦиалните след като ВИ накарат да коментирате малоумните решения на шефа ви . Айде и ти хвана гората ... а пък аз мислех да те питам и за ППЗСП и ППЗСПЗЗ едно и също ли е или защо не се нарича просто МОЛБА !

v strashnite godini na komunizma bratiata selqni prez purvite 3 mescea sazdadoha narodnia sud i izbiha bez sud i prisuda 500 000 grajdani. v bulgaria se sluchi onova koeto ne se e sluchvalo nikade s nikogo: selanite progoniha 2 milliona grajdani ot bulgaria i sega se chudiat kakvo stava ,e kak kakvo stava imame grajdanska voina spechelena ot selqni :))

Социален осветли ни за идеята узаконяване на пари срещу 10% не от престъпна дейност а спестени от закуски . Защото цифрата не е 10% а е 1.5 % при положението ,че банката ти дава 8,5% лихва . И защо трябва да ги узаконяваш при положение ,че никой не те пита нищо... Не ме интересува какво би казал Дон Корлеоне за идеята на шефа ти Тотьо Младенов ,но какво мислиш ТИ ??? Не всеки ден във Форума можеш да попаднеш на соц.работник и тъп циганин също :)))

Дай адреса където работиш и аз ще ти дам адреса на комшийката но е с пожизнна пенсия 1-ва група пенсия а тази група не подлежат на проверка и не ги викат за преподписване на ТЕЛК, има 130-140 апартамента на морето получава около 250-300 лева инвалидна пения здрава е просто е платила и не е циганка . По поща не давам адерс има всякакви хора ,разбираш ме ...

То добре ще работят ,но кой ги проверява дали наистина работят или по цял ден стоят под някоя сянка. Не е необходимо някой да им стои на главите ,просто им задайте задача за деня и след приключването му нямаш право да си тръгнеш докато тя не е изпълнена.

Защо само 14 дни не разбирам!!!!!!

Правя всичо възможно да хващам лъжците и им спирам помощите. Но обществото не ми помага. Според мен на никого не трябва да се дава помощ, преди да е направил всичко да получи от тези, които по закон трябва да се погрижат за него.За т.н.самотни майки - първо съдят бащите за издръжка и ако това не стига, им се доплаща като помощ. Сега всички ромки са самотни майки пък раждат всяка година, а бащите са свободни атоми без отговорности. Когато бащите не работят и тези присъдени издръжки ги плаща държавата, тя да има право да ги изиска от бощите под формата на обществено полезен труд. И крайно време е в българия да не се регистрират деца с баща неизвестен, защото това не е вярно в 99.99% от случаите. Тази узаконена неизвестност на бащата води до толкова много разходи за помощи при работещ и носещ доходи баща. Ще ви дам пример - самотна майка, която живее на квартира в къщата на бащата на бащата на дететой!! Как Ви се струва? А самия баща на детето се подвизава в чужбина. И за съжаление при отказ на помощ българския съд ще обяви заповедта за незаконосъобразна. Когато казах на госпожата, че е редно да осъди бащата за издръжка и гогава да иска помощ от държавата, тя ми отговори, че никъде в закона няма такова изискване. Дано в ППЗСП това бъде вписано като задължително изискване. Така ще намалеят осезателно разходите за месечни помощи.

Ако има работа да работят за постоянно, не само по 14 дни!

трябва за тези пари да работят като всеки трудещ се по цял месец и тогава ще намалее професията безработен.

В България няма политик ,който да признае бедността.След което да създаде закони за социална защита.Масово се нарушава конституцията.Казано е че здравеопзването е безплатно.Никой обаче не признава ,че е безплатно за населението и държавата е длъжна да поеме всички разходи.Всякаква паплач с измама на народа взема властта,след което само краде без да знае как да изрита материалното производство напред.Поливното земеделие и дребното домашно животновъдство,които бяха прекършени идиотски,сега в кризата можеха да спасят 75% от домакинствата.Защото поне 70 % от населението в градовете си имат село или земя около градовете.В страшните комунистически година нашите селски братя са спасили градовете,първо със храна и после с работа в мръсните цехове.Един домат-два домата и т.н. ,чак тогава хазната ще се пълни .Само с имитационни действия на мазните мутри нещата няма да се оправят.Големият Иван както изпразни заводите,тъка сега да ги напълни с ниско платена работна ръка.Аре Ванка сега да те видиме колко можеш да градиш.За Мадритското чучуло няма да думам.Сергейката разгони можещеите комуняги и изрита мушмороците далавераджии напред!Сега е време чичо Сам да прехвърли някои производства на България,която се оказва негов най-верен съюзник в жандармерийските манджи по света.

ще издържаме това крадливо племе, което не плаща ток,вода, парно и др., а ние ще им ги плащаме и тези помощи. Ако трябва ги кастрирайте тези след като родят второто си дете. Не може тази простотия да се нарече граждани на една държава. Това са плазмодии, които само унищожават всичко, което им се изпречи на пътя.А що се отнася до инвалидите и там работата е почти същата. Не може половината и повече от половината да се водят инвалиди. Значи има нещо гнило в системата. Познавам такива хора, които са само на хартия такива. Трябва всички да се пререгистрират, но да ги преглеждат, а не по документи. Така половината ще отпаднат. И не само тия. Има още много различни хрантутници от държавата. Трябва по-скоро да ги открие???

е те това няма да стане да накараш ром да ходи 14 дена на работа

Според Еуростат material deprivation е принудителната липса на най-малко три от следните 9 неща: 1. възможност да посрещнеш непредвидени разходи. 2.една седмица годишна отпуска извън дома 3.ипотека, кредити и пр. 4.едно ядене с месо, пилешко или риба всеки втори ден 5.възможност да поддържаш жилишето си адекватно топло. 6.пералня, 7. цветен TV, 8. телефон, 9. личен автомобил....Highest rate of material deprivation in Bulgaria, Romania, Hungary and Latvia...2010 е EUROPEAN YEAR FOR COMBATING POVERTY AND SOCIAL EXCLUSION Докладът на EUROSTAT (120 страници) е на линк: New Eurostat Publication on Poverty and Social Exclusion ...

Помощи - социални и инвалидни да се получават само, ако се докаже, че във ФАМИЛИЯТА няма финансова възможност да се покрият основните им потребности! ПОДОХОДЕН / ИМОТЕН КРИТЕРИЙ! Не е справедливо да се плащат инвалидни пенсии на собственици на скъпи имоти! И това с данъците на трудно преживяващи работещи с деца! Наследниците на инвалидите да имат финансовото задължение да се грижат за близките си, или разходите по обгрижването на болните приживе да се покриват от стойността на оставеното наследство! Не е справедливо негрижовни наследници да наследяват имуществото на инвалид, който е обгрижван с моите/нашите данъци!

В линейките на Бърза помощ да има помощник, който да помага при необходимост. В много случаи се налага да се пренася спешно по стълби болен в безсъзнание, с инсулт ... , а близките и съседите са стари и немощни. Не е по силите на дежурния лекар да се справи сам! Тази помощ може да се положи като компенсация от безработни на социални помощи!

Получаващите социални помощи трябва да работят не само 14 дни,а докато получават помощите.Щом обществото им осигурява все пак средства,те трябва да се трудят безвъзмездно за него.Работа има достстъчно:градинки,

Аре бе, 40 000!? Циганите са поне 400 000, а повечето само реват за помощи и правят чевета.

Много правилно искаш помощ полагаш такъв вид труд . Защо не погнете и мнимите пенсионери аз имам съседка със 130-140 апартамента на морето платили преди 4 години 100 лева и получи пожизнена инвалидна пенсия от 250-300 лева . Не е ромка или циганка нормална българска жена . Разровете се в инвалидите и пожизнените защото много от тях ще се окажат нормално здрави хора , платили за да получават помощи до живот а това го палащаме всички ние . Всеки да си направи сметка колко хора са мнимите инвалиди и хора с какви доходи има сред тях!

отново само измами ,които са много и трудно доказуеми и отнемат време,а и заетоста на останалите просто да хващат тези дето лъжат и после съдилища и т.н. и става дума първо работиш удържат ти данъци ,добре всеки е част от обществото ,трябва да бъде солидарен и да се помага на тези ,които в момента са зле и не могат да се справят сами всички трябва да помагаме на ближния ,защото никои не знае утрешния ден и какво ще му донесе той и всички сме хора .обаче на практика този метод не работи затова трябва да се премахнат всички помощи ,освен за болест и да се изплащат пенсиите след реформа в системата , спирането на всякакъв вид социални помощи ,ще спре всички тези практики,и другото е вярно за това че хора получават социални добавки, а са собственици на недвижими имоти.моето предложение да се въведат правни норми как раждаш на 12 или 20 и нямаш и ден трудов стаж и бащата е неизвестен и сега плащаите ми.добре ти имаш права , а детето какви права има като ти не си и помислила за него нито в икономически план нито,че не си женена ,то няма да има баща семеиство и т.н. минаваш самотна майка добре всеки може да сгреши и не всичко зависи от теб в смисъл бащата може да е кофти човек получаваш помощ и закрила нека се даде шанс и на майката и на новия живот обаче догодината майкатапак ражда и то на същия принцип няма поука и старание да се влезе в правия път напротив получава се точно обратното и се раждат души малки и невинни,за чиито права в деиствителност никои не мисли ,защото даже и държавата да ги вземе да ги гледа ,всички знаем какво става по тези сиропиталища ,а те са осакатени и дори само от факта че любовта на родителя , на майката им е отнета просто защото тази маика никога не е мислила всъщност първо какво е това живот морал какво прави с нейния живот първо и докаде го е докарала ,че да може да отгледа друго човешко същество не с разкош , а с любов,грижа и отговорност.друго болните деца как така се оставят в тези домове, ми то е същото като да кажеш аз нете искам защото не си рус или черен или не си момче или момиче пък аз исках определен цвят и пол тези деца са си наши как така се оставят та те са още по -безпомощни от другите, защото не могат сами и вместо да получат любов и подкрепа те се оставят на държавата и имаме Могилино друг е въпроса ,че там служителите не са добри, но как да съдим служителя ,като майката се е отказала от детето ,но и за да може майката да си гледа децата тя трябва да има закрилата на семейството и най вече на бащата на детето и отново идваме до първопричината на цялата тази тема , а именно- безотговорността,лип на морал и задръжки,това е големия проблем спрете помощите ,защото много хора наистина просто прехвърлят своята отговорности на другите ,други просто лъжат и нагло се възползват от държавата,а за тези които наистина имат нужда може и трябва да има фондации или около църкви джамии и синагоги да се създадат центрове за тях или ако е пак само държавата да има центрове за превъзпитание като трябва да им се помага да се осъзнаят и да им се даде шанс да работят и живеят нормално иначе каквато и реформа да се направи те пак ще лъжат и ще чакат на-готово и много беззащитни създания ще растат осакатени и увредени душевно и физически,а това което посеем сега ще жънем утре

du TUP I PRoZ CiGAniN: As Mi haresva -vilikulepin i smartunosin Postink si izmaistoril AS USUAL...Bravu...Ispo tvoito piro sa prakvat traktati-po teshki od PLATINA I ZLATOTU.......As faf moiti firmi pu takava prugrama priutih nat 36 rabotnika....As ni mi e to4nu pu fkusa takaf vit rab.raka,nooo rishih DA DAM SHANS na takiva ispadnali faf bida BG kletnici.......Siga ,duri shi isprashtam na WORK SHOP faf Kopinhagin-Holadia 5 stipindianta -ciganeta,no sa saznatilni i spusobni...Faf KOpenhagin shi gi obo4avat za Komputerni spizialisti---Kadetu ma vidiat tehniti i mi pravat Temaneta-oliii,mi ovajavat ma horata..With a little help froM my FRIENDS...kaktu e pial RINGO S........

Прав/а си ти или ти/я - Докога ! Аз не искам да палщам и за магитратурата и правосъдното министерство със заплати по няколко хиляди лева и бонуси за миналата година бяха 28 млн лева ,защотото работата там е неефективна ! Не искам да заплащам на когото и да е осигуровките защотото всички тези хора получават заплата и то не малка . Убит шофьор от пиян друг такъв или нарушил правилника и починал/и хора без ефективна присъда не трябва да има . Крал милярди лева и да го съдят за издадена устна заповед не трябва да има - Мургина е точно такъв случай . Депутат получаваш няколко хиляди заплата да е и консултант също не трябва да има но точно така е с директорските бордове . Заливане с киселина да увеличиш присъдата от 4 на 5 години също не трябва да има контекст за отвлечен човек доживотна присъда !!! Това ,че богатите си гласуват закони удобни за тях не трябва да има . Пред закона всички трябва да са равни -пол,вероизповедание и етност . Аз така мисля но нали съм си прост и прости мисли ми минават през главата . Айде аз съм прост и тъп , ама ти не си защо това което казваш ти не се получава . Отговори ми ей така като на човек абстрахирай се от ника .

В България няма политик ,който да признае бедността.След което да създаде закони за социална защита.Масово се нарушава конституцията.Казано е че здравеопзването е безплатно.Никой обаче не признава ,че е безплатно за населението и държавата е длъжна да поеме всички разходи.Всякаква паплач с измама на народа взема властта,след което само краде без да знае как да изрита материалното производство напред.Поливното земеделие и дребното домашно животновъдство,които бяха прекършени идиотски,сега в кризата можеха да спасят 75% от домакинствата.Защото поне 70 % от населението в градовете си имат село или земя около градовете.В страшните комунистически година нашите селски братя са спасили градовете,първо със храна и после с работа в мръсните цехове.Един домат-два домата и т.н. ,чак тогава хазната ще се пълни .Само с имитационни действия на мазните мутри нещата няма да се оправят.Големият Иван както изпразни заводите,тъка сега да ги напълни с ниско платена работна ръка.Аре Ванка сега да те видиме колко можеш да градиш.За Мадритското чучуло няма да думам.Сергейката разгони можещеите комуняги и изрита мушмороците далавераджии напред!Сега е време чичо Сам да прехвърли някои производства на България,която се оказва негов най-верен съюзник в жандармерийските манджи по света.

ако наистина не ги включите в работна сила, така ще продължи тяхната загуба на трудоспособност и навици и никога няма да искат да работят,

Хубаво предложение, но не е ново. Имаше го и преди и ги гледах мангалките в Западния парк-Илинден подпрели лопатите, греблата и метлите по дърветата, а те самите лежат на пейките на припек, или събрали на две на три боклука и го бишнали зад даден храст..И после когато духне вятърът, не е за разправяне... Как ще организират контрола, как ще доказват, кой колко е работил, дали е качествено... Контролиращият няма ли да бъде пребит, ако докладва истината?!...

Коментари - 40 000 души ще работят по 14 дни за социални помощи | Днес.dir.bg

40 000 души ще работят по 14 дни за социални помощи

Заради кризата 40 на сто от трудово-производителните кооперации са спрели да произвеждат, а над 80 процента работят частично, в условия на намален работен ден, съобщи Стилиан Баласопулов, председател на Националния съюз на трудово-производителните кооперации.

Обратно в новината

Коментари - 40 000 души ще работят по 14 дни за социални помощи | Днес.dir.bg

Коментари

Социаленннн ... къде избега бе човек циганките из гетото ли гониш . Защо бягате ЦОЦиалните след като ВИ накарат да коментирате малоумните решения на шефа ви . Айде и ти хвана гората ... а пък аз мислех да те питам и за ППЗСП и ППЗСПЗЗ едно и също ли е или защо не се нарича просто МОЛБА !

v strashnite godini na komunizma bratiata selqni prez purvite 3 mescea sazdadoha narodnia sud i izbiha bez sud i prisuda 500 000 grajdani. v bulgaria se sluchi onova koeto ne se e sluchvalo nikade s nikogo: selanite progoniha 2 milliona grajdani ot bulgaria i sega se chudiat kakvo stava ,e kak kakvo stava imame grajdanska voina spechelena ot selqni :))

Социален осветли ни за идеята узаконяване на пари срещу 10% не от престъпна дейност а спестени от закуски . Защото цифрата не е 10% а е 1.5 % при положението ,че банката ти дава 8,5% лихва . И защо трябва да ги узаконяваш при положение ,че никой не те пита нищо... Не ме интересува какво би казал Дон Корлеоне за идеята на шефа ти Тотьо Младенов ,но какво мислиш ТИ ??? Не всеки ден във Форума можеш да попаднеш на соц.работник и тъп циганин също :)))

Дай адреса където работиш и аз ще ти дам адреса на комшийката но е с пожизнна пенсия 1-ва група пенсия а тази група не подлежат на проверка и не ги викат за преподписване на ТЕЛК, има 130-140 апартамента на морето получава около 250-300 лева инвалидна пения здрава е просто е платила и не е циганка . По поща не давам адерс има всякакви хора ,разбираш ме ...

То добре ще работят ,но кой ги проверява дали наистина работят или по цял ден стоят под някоя сянка. Не е необходимо някой да им стои на главите ,просто им задайте задача за деня и след приключването му нямаш право да си тръгнеш докато тя не е изпълнена.

Защо само 14 дни не разбирам!!!!!!

Правя всичо възможно да хващам лъжците и им спирам помощите. Но обществото не ми помага. Според мен на никого не трябва да се дава помощ, преди да е направил всичко да получи от тези, които по закон трябва да се погрижат за него.За т.н.самотни майки - първо съдят бащите за издръжка и ако това не стига, им се доплаща като помощ. Сега всички ромки са самотни майки пък раждат всяка година, а бащите са свободни атоми без отговорности. Когато бащите не работят и тези присъдени издръжки ги плаща държавата, тя да има право да ги изиска от бощите под формата на обществено полезен труд. И крайно време е в българия да не се регистрират деца с баща неизвестен, защото това не е вярно в 99.99% от случаите. Тази узаконена неизвестност на бащата води до толкова много разходи за помощи при работещ и носещ доходи баща. Ще ви дам пример - самотна майка, която живее на квартира в къщата на бащата на бащата на дететой!! Как Ви се струва? А самия баща на детето се подвизава в чужбина. И за съжаление при отказ на помощ българския съд ще обяви заповедта за незаконосъобразна. Когато казах на госпожата, че е редно да осъди бащата за издръжка и гогава да иска помощ от държавата, тя ми отговори, че никъде в закона няма такова изискване. Дано в ППЗСП това бъде вписано като задължително изискване. Така ще намалеят осезателно разходите за месечни помощи.

Ако има работа да работят за постоянно, не само по 14 дни!

трябва за тези пари да работят като всеки трудещ се по цял месец и тогава ще намалее професията безработен.

В България няма политик ,който да признае бедността.След което да създаде закони за социална защита.Масово се нарушава конституцията.Казано е че здравеопзването е безплатно.Никой обаче не признава ,че е безплатно за населението и държавата е длъжна да поеме всички разходи.Всякаква паплач с измама на народа взема властта,след което само краде без да знае как да изрита материалното производство напред.Поливното земеделие и дребното домашно животновъдство,които бяха прекършени идиотски,сега в кризата можеха да спасят 75% от домакинствата.Защото поне 70 % от населението в градовете си имат село или земя около градовете.В страшните комунистически година нашите селски братя са спасили градовете,първо със храна и после с работа в мръсните цехове.Един домат-два домата и т.н. ,чак тогава хазната ще се пълни .Само с имитационни действия на мазните мутри нещата няма да се оправят.Големият Иван както изпразни заводите,тъка сега да ги напълни с ниско платена работна ръка.Аре Ванка сега да те видиме колко можеш да градиш.За Мадритското чучуло няма да думам.Сергейката разгони можещеите комуняги и изрита мушмороците далавераджии напред!Сега е време чичо Сам да прехвърли някои производства на България,която се оказва негов най-верен съюзник в жандармерийските манджи по света.

ще издържаме това крадливо племе, което не плаща ток,вода, парно и др., а ние ще им ги плащаме и тези помощи. Ако трябва ги кастрирайте тези след като родят второто си дете. Не може тази простотия да се нарече граждани на една държава. Това са плазмодии, които само унищожават всичко, което им се изпречи на пътя.А що се отнася до инвалидите и там работата е почти същата. Не може половината и повече от половината да се водят инвалиди. Значи има нещо гнило в системата. Познавам такива хора, които са само на хартия такива. Трябва всички да се пререгистрират, но да ги преглеждат, а не по документи. Така половината ще отпаднат. И не само тия. Има още много различни хрантутници от държавата. Трябва по-скоро да ги открие???

е те това няма да стане да накараш ром да ходи 14 дена на работа

Според Еуростат material deprivation е принудителната липса на най-малко три от следните 9 неща: 1. възможност да посрещнеш непредвидени разходи. 2.една седмица годишна отпуска извън дома 3.ипотека, кредити и пр. 4.едно ядене с месо, пилешко или риба всеки втори ден 5.възможност да поддържаш жилишето си адекватно топло. 6.пералня, 7. цветен TV, 8. телефон, 9. личен автомобил....Highest rate of material deprivation in Bulgaria, Romania, Hungary and Latvia...2010 е EUROPEAN YEAR FOR COMBATING POVERTY AND SOCIAL EXCLUSION Докладът на EUROSTAT (120 страници) е на линк: New Eurostat Publication on Poverty and Social Exclusion ...

Помощи - социални и инвалидни да се получават само, ако се докаже, че във ФАМИЛИЯТА няма финансова възможност да се покрият основните им потребности! ПОДОХОДЕН / ИМОТЕН КРИТЕРИЙ! Не е справедливо да се плащат инвалидни пенсии на собственици на скъпи имоти! И това с данъците на трудно преживяващи работещи с деца! Наследниците на инвалидите да имат финансовото задължение да се грижат за близките си, или разходите по обгрижването на болните приживе да се покриват от стойността на оставеното наследство! Не е справедливо негрижовни наследници да наследяват имуществото на инвалид, който е обгрижван с моите/нашите данъци!

В линейките на Бърза помощ да има помощник, който да помага при необходимост. В много случаи се налага да се пренася спешно по стълби болен в безсъзнание, с инсулт ... , а близките и съседите са стари и немощни. Не е по силите на дежурния лекар да се справи сам! Тази помощ може да се положи като компенсация от безработни на социални помощи!

Получаващите социални помощи трябва да работят не само 14 дни,а докато получават помощите.Щом обществото им осигурява все пак средства,те трябва да се трудят безвъзмездно за него.Работа има достстъчно:градинки,

Аре бе, 40 000!? Циганите са поне 400 000, а повечето само реват за помощи и правят чевета.

Много правилно искаш помощ полагаш такъв вид труд . Защо не погнете и мнимите пенсионери аз имам съседка със 130-140 апартамента на морето платили преди 4 години 100 лева и получи пожизнена инвалидна пенсия от 250-300 лева . Не е ромка или циганка нормална българска жена . Разровете се в инвалидите и пожизнените защото много от тях ще се окажат нормално здрави хора , платили за да получават помощи до живот а това го палащаме всички ние . Всеки да си направи сметка колко хора са мнимите инвалиди и хора с какви доходи има сред тях!

отново само измами ,които са много и трудно доказуеми и отнемат време,а и заетоста на останалите просто да хващат тези дето лъжат и после съдилища и т.н. и става дума първо работиш удържат ти данъци ,добре всеки е част от обществото ,трябва да бъде солидарен и да се помага на тези ,които в момента са зле и не могат да се справят сами всички трябва да помагаме на ближния ,защото никои не знае утрешния ден и какво ще му донесе той и всички сме хора .обаче на практика този метод не работи затова трябва да се премахнат всички помощи ,освен за болест и да се изплащат пенсиите след реформа в системата , спирането на всякакъв вид социални помощи ,ще спре всички тези практики,и другото е вярно за това че хора получават социални добавки, а са собственици на недвижими имоти.моето предложение да се въведат правни норми как раждаш на 12 или 20 и нямаш и ден трудов стаж и бащата е неизвестен и сега плащаите ми.добре ти имаш права , а детето какви права има като ти не си и помислила за него нито в икономически план нито,че не си женена ,то няма да има баща семеиство и т.н. минаваш самотна майка добре всеки може да сгреши и не всичко зависи от теб в смисъл бащата може да е кофти човек получаваш помощ и закрила нека се даде шанс и на майката и на новия живот обаче догодината майкатапак ражда и то на същия принцип няма поука и старание да се влезе в правия път напротив получава се точно обратното и се раждат души малки и невинни,за чиито права в деиствителност никои не мисли ,защото даже и държавата да ги вземе да ги гледа ,всички знаем какво става по тези сиропиталища ,а те са осакатени и дори само от факта че любовта на родителя , на майката им е отнета просто защото тази маика никога не е мислила всъщност първо какво е това живот морал какво прави с нейния живот първо и докаде го е докарала ,че да може да отгледа друго човешко същество не с разкош , а с любов,грижа и отговорност.друго болните деца как така се оставят в тези домове, ми то е същото като да кажеш аз нете искам защото не си рус или черен или не си момче или момиче пък аз исках определен цвят и пол тези деца са си наши как така се оставят та те са още по -безпомощни от другите, защото не могат сами и вместо да получат любов и подкрепа те се оставят на държавата и имаме Могилино друг е въпроса ,че там служителите не са добри, но как да съдим служителя ,като майката се е отказала от детето ,но и за да може майката да си гледа децата тя трябва да има закрилата на семейството и най вече на бащата на детето и отново идваме до първопричината на цялата тази тема , а именно- безотговорността,лип на морал и задръжки,това е големия проблем спрете помощите ,защото много хора наистина просто прехвърлят своята отговорности на другите ,други просто лъжат и нагло се възползват от държавата,а за тези които наистина имат нужда може и трябва да има фондации или около църкви джамии и синагоги да се създадат центрове за тях или ако е пак само държавата да има центрове за превъзпитание като трябва да им се помага да се осъзнаят и да им се даде шанс да работят и живеят нормално иначе каквато и реформа да се направи те пак ще лъжат и ще чакат на-готово и много беззащитни създания ще растат осакатени и увредени душевно и физически,а това което посеем сега ще жънем утре

du TUP I PRoZ CiGAniN: As Mi haresva -vilikulepin i smartunosin Postink si izmaistoril AS USUAL...Bravu...Ispo tvoito piro sa prakvat traktati-po teshki od PLATINA I ZLATOTU.......As faf moiti firmi pu takava prugrama priutih nat 36 rabotnika....As ni mi e to4nu pu fkusa takaf vit rab.raka,nooo rishih DA DAM SHANS na takiva ispadnali faf bida BG kletnici.......Siga ,duri shi isprashtam na WORK SHOP faf Kopinhagin-Holadia 5 stipindianta -ciganeta,no sa saznatilni i spusobni...Faf KOpenhagin shi gi obo4avat za Komputerni spizialisti---Kadetu ma vidiat tehniti i mi pravat Temaneta-oliii,mi ovajavat ma horata..With a little help froM my FRIENDS...kaktu e pial RINGO S........

Прав/а си ти или ти/я - Докога ! Аз не искам да палщам и за магитратурата и правосъдното министерство със заплати по няколко хиляди лева и бонуси за миналата година бяха 28 млн лева ,защотото работата там е неефективна ! Не искам да заплащам на когото и да е осигуровките защотото всички тези хора получават заплата и то не малка . Убит шофьор от пиян друг такъв или нарушил правилника и починал/и хора без ефективна присъда не трябва да има . Крал милярди лева и да го съдят за издадена устна заповед не трябва да има - Мургина е точно такъв случай . Депутат получаваш няколко хиляди заплата да е и консултант също не трябва да има но точно така е с директорските бордове . Заливане с киселина да увеличиш присъдата от 4 на 5 години също не трябва да има контекст за отвлечен човек доживотна присъда !!! Това ,че богатите си гласуват закони удобни за тях не трябва да има . Пред закона всички трябва да са равни -пол,вероизповедание и етност . Аз така мисля но нали съм си прост и прости мисли ми минават през главата . Айде аз съм прост и тъп , ама ти не си защо това което казваш ти не се получава . Отговори ми ей така като на човек абстрахирай се от ника .

В България няма политик ,който да признае бедността.След което да създаде закони за социална защита.Масово се нарушава конституцията.Казано е че здравеопзването е безплатно.Никой обаче не признава ,че е безплатно за населението и държавата е длъжна да поеме всички разходи.Всякаква паплач с измама на народа взема властта,след което само краде без да знае как да изрита материалното производство напред.Поливното земеделие и дребното домашно животновъдство,които бяха прекършени идиотски,сега в кризата можеха да спасят 75% от домакинствата.Защото поне 70 % от населението в градовете си имат село или земя около градовете.В страшните комунистически година нашите селски братя са спасили градовете,първо със храна и после с работа в мръсните цехове.Един домат-два домата и т.н. ,чак тогава хазната ще се пълни .Само с имитационни действия на мазните мутри нещата няма да се оправят.Големият Иван както изпразни заводите,тъка сега да ги напълни с ниско платена работна ръка.Аре Ванка сега да те видиме колко можеш да градиш.За Мадритското чучуло няма да думам.Сергейката разгони можещеите комуняги и изрита мушмороците далавераджии напред!Сега е време чичо Сам да прехвърли някои производства на България,която се оказва негов най-верен съюзник в жандармерийските манджи по света.

ако наистина не ги включите в работна сила, така ще продължи тяхната загуба на трудоспособност и навици и никога няма да искат да работят,

Хубаво предложение, но не е ново. Имаше го и преди и ги гледах мангалките в Западния парк-Илинден подпрели лопатите, греблата и метлите по дърветата, а те самите лежат на пейките на припек, или събрали на две на три боклука и го бишнали зад даден храст..И после когато духне вятърът, не е за разправяне... Как ще организират контрола, как ще доказват, кой колко е работил, дали е качествено... Контролиращият няма ли да бъде пребит, ако докладва истината?!...