Цветанов и данъчните се включват в полицейския протест

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще участва в протеста на полицаите в събота, 20 март.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов и данъчните се включват в полицейския протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Октопода решили от ареста да умилостивят Цветан Цветанов. За Великден му поръчали яйце на Фаберже със специална изненада. Нарочна делегация от НСА връчила златното яйце. То било уникално, цялото от злато, с изящни канелюри, платинен филигран и скъпоценни камъни. Цветанов получавайки скъпия подарък, като разбрал от кого е дълго се колебал. Накрая любопитството надделяло и отворил скъпоценното яйце. И вътре що да видии... Намерил златна клетка и вътре един платинен октопод ... Вместо да бъде умилостивен Цветанов съвсем побеснял и веднага вдигнал на крак прокуратурата. Наредил веднага да повдигнат обвинение срещу октопода и Фаберже за нарушените му авторски права ...

Б.Б., накарай държавните служители да работят, а не само да спъват държавата

Narode, kogato gi izbirashe , kyde beshe, A??? A sega kyde si, za da gi izgonish, A??Shtom te njama nikyde, traj si i si ponasjaj prostotiite na pozharnikari i fizkulturnici! To mozhe da ti kazhe baba ti Gica.

От колко часа е днес протеста?

Крадеца вика дръжте крадеца.Урааааааааа

Не е правилно да се слагат всички под един знаменател,аз познавам достатъчно пенсионери,които работят (не е за удоволствие,нали се сещаш...а от добро заплащане на пенсии...) ,на които им удържат за бременност и раждане (и то мъже :))) ,т.е. взимат им пълните осигуровки както на всички,а така не става ли двойно осигуряване...и за пенсията са му взимали до сега,и за заплатата му взимат също...Така че тези хора си плащат осигуровките,никого не ощетяват,само хазната губи,ако ги накарат да минат в сивия сектор.Много от тях работят на ниски заплати (пазачи например,на които места няма да отидем ние,по-младите за тези 240 лв,нали...) ,а така ще започнат само да си крият фирмите тези пенсионери,не че ще спрат да ги наемат... и пак да попитам-кой губи...Така че да не се махат безразборно пенсионери,които са на светло,не говоря за администрацията,там може да заемат наистина мястото на млад човек.Просто да не се подхожда така общо,а и пак да кажа-има места,на които само пенсионери ще отидат ,не трябва да се говори за тях така осъдително,още повече всеки може да се замисли дали утре и той няма да е на това място...Да се спират пенсионери само от АДМИНИСТРАЦИЯ например...

трябва да има и малко шоу в протеста, ако се включат и другите министри, шоуто ще бъде пълно

ГЕРБ скоро ще се преименуват на ЦИРК

0601 (17.03.2010 г. 15:47ч.) Ало, циркаджиите, какви ги вършите, каква е тази бутафория! С едната ръка гласуваш за облагането на държавните служители, а с другата- против! Браво! Ззаради ей такива случки ще има милиционерски вицове. Господине вицове за полицаи нямаВсичко е истина.

Аз колега багерист (цветанов) и физкултурник (цветанов) НЯМАМ.

Защо Дянков ще пипа заплатите на военни, полицаи и държавни служители. Не е ли по-честно, да се спре пенсията на пенсионираните военни и полицаи и всички други, които работят и едновременно получават пенсия.

НЯМА ДА СТАЧКУВАТ ДАНЪЧНИТЕ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА РАЗКАЖАТ КАКВИ ПРЕМИИ ВЗЕМАТ НА 3 МЕСЕЦА

Ти колко пари получаваш и на колко се осигуряваш?

Защо дадоха на Дянков толкова много ресори и му позволиха да прави реформи 1 месец след като го назначиха при положение че не е бил в България с години. За един месец той не може да обходи ресорите, камо ли да измисли реформа. За такова нещо трябва подготовка и време. Трябваше да се тества като ефективност на решенията на къси позиции в реформата, а не да прави великански крачки и да се разтури нещо работещо срещу нищо друго като алтернатива .За това не са виновни служителите, които ви обслужват.Като резултат - в държавната администрация цари пълен хаос след упражненията в правенето на реформа, и за съжаление, няколкото добри хода не могат да компенсират големите поразии и ниската събираемост . Създаде се конфликт в институциите. Ще трябва време, за да може да заработи системата отново, в това число и приходната агенция, която обезпечава фиска. Така че не плюйте данъчните, че няма да има кой да събере парите за здравеопазване, за пенсии, за детски , за безработните и прочие плащания. Данъчните не са виновни за законите, които се гласуват. Те са длъжни да ги изпълняват. Всички трябва да са наясно че без държавната администрация няма такова нещо като държава и това е осъзнато от цивилизования свят ,който полага грижи за развиване и усъвършенстване на държавните кадри. Има добри идеи, има работещи предложения, но високомерието на г-н Дянков е толкова голямо и егото преголямо, желанието да бъде велик реформатор толкова маниакално, че не може да допусне и за миг, че някой който не в топ 100 може да има разумна идея. За съжаление, видно е какъв е коефициентът на полезното му действие. Безотговорно отношение е, когато финансовия министър се е запознал с икономическата действителност от публикации в няколко вестника...Най-лошот е, че имиджът който има г-н Дянков се пренася върху служителите от подопечното му министерство, което затруднява тяхната работа. Трябва да се преосмисли цялостното отношение на правителството към държавните служители . И да се намери силна и работеща фигура за министър на финансите, без значение от коя партия е. За съжаление ГЕРБ трябва да признае, че няма такава в момента и да не си заравя главата в пясъка, защото останалото е на показ.

Тия или са тъпанари или циркажий.Все е бивало ама такива управници не сме имали.

ХА-ха-ха! Министърът щял да протестира! Явно срещу себе си.Голям смях.

Данъчни и полицай не ходете на този митинг, нека Цветанов сам да протестира срещу себе си . Даже вече се чудя Фандъкова няма ли да излезе на протест срещу дупките .

този смешник, вече взе да си вярва ...

Нека тия хрантутници държавни служители: полицай, военни и т.н. не си казват само основната заплата, но и всички други добавки и привилегии, с които се ползват. Техният доход е равен на основната заплата Х 2, а в някои случай и по-голям.

Този с костюма на снимката не ви ли прилича на милиционер?

Оплюх си целия екран на телевизора.

Поредният министър-недоразум кого и за какво ще протестира г-н Министъра?Явно срещу себе си.Нали в България всичко е наопаки.

Тази държава си замина господа,щом посегнаха и от хората да вземат значи е свършило вече от къде да се краде

Министъра и данъчните начело на протестните действия. Както би казал бай Тошо : Ха ха ха ! А портрета от стената само ме следиии.

Само със стачка, но по гръцки пример, може да се издезстват социални предобивки!Всички сме в кюпа.

Подкрепям протеста на полицаите и евентуалния протест на служителите на НАП /последните дано съберат смелост/, защото считам, че те най-добре си знаят кои права им се потъпкват, а може би знаят и защо. Всеки е длъжен да отстоява правата си! На никого не ги дават даром! Но .... присъединяването на Цветанов към протеста на полицаите е гавра и с полицаите, и със целия български народ. Веднага след обявяването на официалните резултати от последните избори за Български парламент, предположих, че театъра ни предстои, но .... за такива циркове ..... нямам думи. Едва ли някой българин, включително и от тези с най-развинтената фантазия, е можел да предположи, че чак и в книгата с рекордите на Гинес може да влезем, като най-циркаджийското правителство да сега !

Просто ситуацията е изключително тежка и тя е много по-тежка, отколкото, когато влязохме в мандата, каза още той. - лаком гъз - кръв сере!!!

Цирк!!!Министър ще протестира срещу правителството,за пръв път в световната история облагане на пенсиите с данъци,на ход е облагане с данъци на ученическите и студентските стипендии. Да не забравяте и детските добавки.Народът е предоволен-как се постига 61% рейтинг за Б.Борисов/току -що го собщиха по новините/.Вече се убедих,че не сме народ ,а мърша.

А, бе Цветанов, стига с тези партенки! По-добре вземи багера и отивай да копаеш! Има трупове от още най-малко 180 неразкрити убийства, от времето когато твоя собственик, беше генерален секретар на МВР!

ЛЕЛЕЕ АМА ТИЯ ВЕРНО СА СУПЕР НАГЛИ.... АЗ ПРЕДЛАГАМ ЦЕЛИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ НЕБЛАГОДАРНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Омръзна ни вече да се говори непрекъснато за повишение на заплати. Крайно време е всички заплати да се вържат към минималната заплата. И всички заплати на бюджетните служители да се увеличават процентно с увеличението на най- ниско платените. Стига стова аз съм важен и искам . Няма не важни. Всички са важни. Последно ни в клин ни в ръкав увеличиха заплатите на учителите Били заслужили. Стиха хуморески. Всички живеем покрай учители и знаем как стоят нещата. С тези лобита в управлението на държавата се стигна до това положение . Съветниците да получават по големи заплати от министрите. От 2 500000 пенсионери половината да са млади пенсионери. Хем си получават пенсиите. хем работят. хем не внасят социални осигуровки. Пълен батак. И останалите работещи трябва да работят и внасят осигуровки за трима,за да се потдържа положението. И същите тези, които направиха този батак, сега са поканени да изработят новата пенсионана стратегия. Пълна лудница.

аиде стига равете бе - как не ви е срам, по хиляди хора на ден остават на улицата и няма да имат с какво да си нахранят децата , вие нямате наяждане бе , малко бъдете по-скромни и не искайте невъзможното от данъкоплатците дето ви издържат и хрантутят !

Преди 10 година станах държавен служител. Бях горд с това. Заплатата ми обаче бе намалена, заради това че няма да плащам здравни осигуровки. Като чист доход обаче получих 5 лева повече. Толкова им се отпусна от сърцето. Сега никой няма да си спомни че заплатата ми е била намалена и аз ще взимам 60 лева по-малко, отколкото ако не бях ставал държавеб служител. За 10 години станах от 17-та степен, 16-та степен държавен служител. Кога ще стана 1-ва степен изчислете сами.

Преди 10 година станах държавен служител. Бях горд с това. Заплатата ми обаче бе намалена, заради това че няма да плащам здравни осигуровки. Като чист доход обаче получих 5 лева повече. Толкова им се отпусна от сърцето. Сега никой няма да си спомни че заплатата ми е била намалена и аз ще взимам 60 лева по-малко, отколкото ако не бях ставал държавеб служител. За 10 години станах от 17-та степен, 16-та степен държавен служител. Кога ще стана 1-ва степен изчислете сами.

Цинизъм!!. Данъчните не искат да плащат данъци!!. Е, това е БЪЛГАРСКА работа!!!

как може цветанов да стачкува това е върхът на цинизма като не може да управлява да си ходи

А като толкова не ви харесва в МВР защо висите там? А лелките от НАП - хайде вземайте си чантичките и да ви видим какви ще ги въртите след това?

А контра протест от тия дето ви хрантутят за нищоправене толкова години не искате ли. Проститутките на нашата улица си стоят непокътнати, сутеньорите също на 200 метра е полицейското- идват взимат си рекета и не питат нормалните хора как съжителстват с тая измет. Вместо стачки да си подадат оставките и да назначат млади и кадърни некорумпирани, които да си вършат работата.

Върхът на цинизма! Цветанов и данъчните се включват в полицейския протест! Палачът се включва в протеста на жертвите си!

lele za kvi glasuvahme

Разбира се, че трябва да си плащат ПОНЕ осигуровките ... Защото си имат всичко, без да дават нищо - имат високи заплати, пари за дрехи, храна и госпоз още знае за какво, пълно осигуряване, ранно пенсиониране, 24 заплати накуп ... Отзелно, като на втори трудов договор ни рекетирап по улици, пътища и полицейски управления и от това ди докарват още по заплата и половина ... А най смешното е, че мрънкат като дечица ... Абе ако не ти изнася, напусни бе, тръгни си като мъж и си намери друга, по-доходна работа ... Ама като не стават за нищо, ще се сополивят я ...

О-ооо ! Процесът по избистряне на обезкрокодиления целево-заблатен терен се ускорява повече от експоненциално . Браво, Симеоне !

Е,.... ТОЗИ Е НАИСТИНА ГОЛЯМ ШЕГАДЖИЯ! ЕДИН ОТ ВСИЧКИТЕ ОКОЛО ББ.! СЕГА ОТНОВО ВИЖДАМ И НАЙ-ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ НА ПРЕМИЕРА - РУМЯНА ЖЕЛЕВА! МАЛЕ, КАКВО НИ ЧАКА!!!!.....

Не виждам нищо лошо държавните служители да плащат частта от осигуровките си, като всички граждани.

Хаха. Наистина ни разсмя. Че нали ако ви нямаше вас данъците щяха да са наполовина приятелю. Нали вашите данъци се плащат пак от данъците на частния сектор. Откъде идват парите на държавните служители. Свише, може би! Някой ги пуска с парашутче. Леле, леле, леле. Та вие сте рекетьорите на хората бе човек. Какво генерирате вие? Какъв продукт? В повечето случай рушвет. Хей, голяма работа са държавните служители. Хаха.

Съкращения трябват, а не стачки.

Извинявай, не съм Иван, но съм сигурен в едно. Ако той не работи на бюджетна издръжка със сигурност и с минималното внесено плаща всичките ти масрафи. Да не говорим обаче за служители на МВР, които имат доста странични доходи, какво получават и дали го декларират. Как мислиш? Нека не започваме тази тема, защото не води до нищо добро. Нищо не пречи държавни служители да си поемат частта от осигуровките. Ако не ви харесва елате при нас в частния бизнес. Даваме много и не работим. Само стоим и чакаме държавата да даде нещо.

ЦВЕТАНОВ-УСПЕШЕН???? АМА НЕ, ПО СКОРО ОТМЪСТИТЕЛЕН. ЛИЧИ МУ ПО ФИЗИОНОМИЯТА.

Спрете вече да се поставяте сред онези,на които натресохте тежестите на кризата заради безсмисленото си приказване!Ако можете нещо, направете го,или си вървете.