Китайци измислиха лек за грипа за $1

Специалисти по традиционна китайска медицина разработиха препарат, който лекува грипа A/H1N1 за три дни, съобщи заместник-ръководителят на управлението по медицина в Пекин Ту Чжитао, цитиран от РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Китайци измислиха лек за грипа за $1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето подробна информация за китайското лекарство: http://a

много ми е смешно, как може никога да не сте били в Китай и толкова глупости да напишете. Елате първо тук и после говорете. Китайците са с години напред от нас.

Този вирус го е имало и през '78, както и през '86 и то в България. Както и Птичие между другото. Всичко е маркитингов трик, за да се купуват определени медикаменти от определени фармацевтични компании, които казват - ето, ние имаме решение за вашия проблем и тъй като вие не знаете какъв е точно той, ние ще ви го обясним - просто е - това е птичи грип, а онова е свински. Помнете светът не се е появил преди 10 години, нито преди 20, нито преди 200!

грип като грип

всичко е демагогия яжте чесън солена вода в носа плодове червено вино и вирусът е заспал

Предлагам да се въведе като задължителен бонус (вместо дъвка) към сметката в тукашните китайските ресторанти. В противен случай да има санкция: затваряне на ресторанта.

Къде виде бактерии интелегентни човече в пандемията от Грип?

китайците грешка нямат, само че нашите предпочитата да внасят най-долно производство стоки от там и да им се смеят дори и в Китай, но лекарството едва ли ще го внесат, нали трябва да угаждаме на запада и на америка(twats).

китайците грешка нямат, само че нашите предпочитата да внасят най-долно производство стоки от там и да им се смеят дори и в Китай, но лекарството едва ли ще го внесат, нали трябва да угаждаме на запада и на америка(twats).

е не знам дали си прополис в клоаката но че си дюлгерче та дрънка ...ако се сещаш де ))))

кат та гледам май си медреп на не повече от година...и гледай да не ти спретнат двойни визитки , че си е е-ло м-та)))))

кат та гледам си медреп на не повече от година ама кара

Ограничени човече, ПРОПОЛИСЪТ съдържа: растителни смоли, восък, етерни масла, цветен прашец, дъбилни вещества, глюкозиди, флавоноиди, органични киселини, алдехиди, естери, алкохоли, терпени, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, алкохоли, витамини A, B1, B2, B6, C, E, множество микроелементи. Има изразен бактерициден /убиващ микробите/ ефект спрямо много патогенни бактерии . Бактериите не се адаптират към него. Не е токсичен. Не уврежда нормалната чревна флора. Не се развива дисбактериоза и т.н. и т.н. Идеално средство за превенция.

аа не това е долна инсинуация..не може да бъде толкова евтино лъжаааааааааааа

тия не ебвата Новартис и пр шушумиги ...

Аз пък виждам, как някой фармацевтични компании ще направят милиарди от това китайско лекартсво.Как ли?Ами ще го сложат в по лъскава опаковка, ще му дадат ново име и ще му надуят цената десетократно.

Големите фармацефтични мафии отдавна имат медикаменти за болести които още не съществуват.Сега си ги измислят.Този свински грип изобщо не е свински а човещки модифициран вирус който причинява смърттоносно заболяване при хибридните свине,които са с по-слаб имунитет.Но както се казва това е положението.На който не му харесва да хваща на СТОП първата летяща чиния и да изчезва.

глупост лекува ли? като гледам колко глупости са изписани имаме пандемия от идиотизъм

Сега ще се навъдят едни китайски, индийски хомеопатични и всякакви щуротии да ни убеждават как световната конспирация действа да ни ограби и гепи паричките. Вчера например гледах как един професор незнайно по какво си завираше тампони в носа си с няколко капки от неговото чудодейно средство на пчелна основа. :)

evala pinx

Сега китайците развалиха хубавата грипна пандемия. Може ли така?

Браво!

Лекарството се намира на Илиенци. Само трябва да кажеш на китайски Противопростудно 2. И да не го кажеш точно не е фатално. Отровите ги продават на Женския пазар.

когато хомеопатията навлиза като терапевтична практика с изключителен ефект и никакви странични феномени фармацефтите се насират от яд, че може да им отнемат хегемонията и са сбособни на убийства само и само да тъпчат хората с химия и да ги поддържат болни до живот.

Изобщо няма нужда толкова сложни обяснения да правят, а ще ни кажат, че просто сме генно различни и на тях може да им действа, но на нас видиш ли не. Ние сме друга порода свине. Няма никаквъв пробелм и китайците да са решили да изкарат някой лев, при тази малка смъртност винаги могат да кажат, че няма 100% лечимост, а и при тях с това информационно затъмнение всичко може да кажат. Но пък от друга страна източната медицина прави гениални неща за жълти стутинки, чайчета и отвари. Технологично също са напреднали и не им пука, защото 1 000 000 000 не им мърда, колкото и скъпо да им струва разработването, печалбата е в стотици или хиляди проценти.

ОТДАВНА ИМА СЪЗДАДЕНИ В ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИТЕ ИНСТИТУТИ, ЛЕКАРСТВ И ВАКСИНИ ЗА УСПЕШНО И РАДИКАЛНО ЛЕЧЕНИЕ НА ПОВЕЧЕТО ВИДОВЕ РАК И СПИН, НО ФАРМАЦЕВТИЧНАТА МАФИЯ В ЛИЦЕТО НА СВЕТОВНИ МОНОПОЛИСТИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРЕПАРАТИ НЯМАТ ИНТЕРЕС БОЛНИТЕ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ РАДИКАЛНО И ЗАВИНАГИ, А ИМАТ ИНТЕРЕС АГОНИЯТА ИМ ДА ПРОДЪЛЖАВА КОЛКО СЕ МОЖЕ ПО-ДЪЛГО И ДА СЕ КУПУВАТ ТЯХНИТЕ СКЪПИ И НЕ ЕФЕКТИВНИ ЛЕКАРСТВА И СКЪПО ЛЕЧЕНИЕ. ТОВА Е ГЕНОЦИД И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО,В ИМЕТО НА ЕГОИЗМА, АЛЧНОСТТА И СТРЕМЕЖА ЗА БОГАТСТВО. НО, БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ!

Някъде бях чел от колко милиона постоянно болни се нуждаела тази промишленост за да се издържа. А напълно ме отврати дефиницията : пазар на раково болни ...

Хайде на бас, че това няма да се появи в българските аптеки?

Да си припомним: Всеки грип минава за една седмица с лекарства и за 7 дни без лекарства. Та така и свинския ...

Развеселиха ме капацитетите писачи. Каква мафия, какви пет лева!? Мафия и перфектно са две думички, от които ми се повръща вече. Аман от пенсионарани ченгета по форумите! Отпуснете се малко, мафията не е тема на статията и по никакъв начин не е свързана с грипа. Журналистите - да.

Фармацевт -се пише с В , не с Ф.

Леле, колко ме е страх, че ще си загубя бизнеса

Щатите ще ни пуснат пак нов вирус и ще приказват че тяхната икономика започва да се стабилизитра - как няма като целия свят си поръча ваксини от тях за техния вирус и как точно те си пуснаха вируса и сами си намериха лек

Китайчетата е..ха майката на фармацефтичната мафия. Лично аз смятам, че има умишлено формиран грипен щам с цел епидемия заради икономически интереси.

То и други неща има, ама хем мафията няма сметка, хем хората си искат ваксини и други глупости, нали им е трудно да мислят...

Скоро няма да стигне това лекарство до тук, сега ще се провеждат тестове, изпитания в лаборатории, накрая авторитетни учени ще се изкажат че на нас това лекарство няма да ни помогне.

Чуденсна новина за клиентите на EUROLAND.

Porednata partenka, tozi pyt ot kitaiski proizhod! Tradicionna medicina i byrzo lechenie - dve nesyvmestimi nesta. Ideiata e da se napraviat byrzi pari - vseki ste kupuva poradi niskata cena nezavisimo dali lekuva ili ne.

Колко мислите струва Тамифлу? Това че се продава толкова скъпо, не означава че струва толкова

Източнокитайската медицина е голяма работа.

Ааааа! Не може така! За лечение трябва да се плаща и то скъпо! Какво е това безобразие! Я да ги съдим тези! Все ще им се намери цаката. Като на хомеотерапията в САЩ - съд и терор до дупка, докато ги разкарат от здравеопазването. Това е то положена хипократова клетва и това е морал. Неее някакви си измислени лекарства за под 1 USD.

фармацевтичната мафия, ще трябва да се пребори със търговската мафия и с китайската ако това е вярно. Така че определено има шанс...

Едва ли фармацефтичната мафия ще допусне това лекарство свободно до пазара. Китайците си остават най добрите в медицината.

Сигурно със същото лекарство са лекували и болните от птичи грип , затова имаха толкова смъртни случая.

ами тамуфлуто и реленцата ко ше ги правим сега?

Ами сега...? Ако лекарството е наистина ефикасно, а е толкова евтино. Че и направено от традиционна китайска медицина... Интересно наистина какво ще се случи. Аз вярвам на източната медицина. Тя работи в съзвучие с природата и биологията и се е доказала вече хилядолетия. Обаче западната фармация - чиста химия, която повече вреди, отколкото помага, едва ли ще позволи да й се отнеме големия кокъл, който е захапала. Хора, яжте чесън и пийте чисто червено вино - идеален лек срещу вируси. Поне това можем да си позволим.

веднага да отива самолет да достави нужните количества

Те, китайците, нищо не разбират. Следващата новина ще е, че световната здравна асоциация е проверила и е установила, че лекарството даже е вредно! Хайде де. Че то тия китайци утре лек и за СПИН и рак ще измислят. И да разорим горките фармацефти ли?!!

Не ме учудва. Ето колко струва всъщност свинския грип. Всичко е за всяване на смут и паника, понеже някой има интерес да е така.