Нова авария в Сибирската ВЕЦ

Пожар избухна в руската Саяно-Шушенска ВЕЦ, където при авария миналия месец загинаха 74 души, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Нова авария в Сибирската ВЕЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти да не би да чакаш руски совалки да падат!? до Яго, что такое Майбах, руская машина?! Има много хляб да ручаш докато мозако ти дорасне до ниво пернишки

Стига тъпотий тук ЦРУ има пръст, да злепоставят руснаците! Всеки който разбира от Енергетика знае, че руснаците са най-добри!

ведната в Сибир!!!!!!!

страна моя Россия!!!! Как волна дышется у тебя!!! Май нещо такова се пееше в съветския химн. Да си го върнат. Никой няма да забележи разликата.

знаеш ли какъв е основния проблем в тази държава а? Че хора като теб които нищо не разбират си позволяват да коментират компетентно. И им се позволява да гласуват вобще. Първо Белене ще се строи с реактори последно поколени със системи за безопасност за които на запад са на ниво идеина платформа. И второ има огромна разлика между чернобилския тип реактори и този който е избран за белене. За да ме разбере пернишкияти мозък за какво иде реч щв кажа че сръвняваш москвич с майбах и казваш че са еднакви. До токту: ВЕЦа не е стар провери си информацията

Те ВЕЦ не могат да направят качествено, вие още една АЕЦ искате да ни строят в Белене.

Няма да коментирам аварията за да не бъда нападнат от неизвестни нападатели. Само ще си дам предложението какъв е единствено възможния начин за окончателно решение на старичката ГЕЦ (гидроелектростанция една по-малка атомна бомба.

Добре ,че е ВЕЦ.А ако беше АЕЦ Белене. Другари помислете на какво сте привърженици -на изграждане на централа по проекти от 1981 година.Помислете за децата и внуците си,вие сте обречени от Чернобил.

Който сее ветрове му аварират ВЕЦ...

Прав си, на руснаците нито една совалка не се е разлетяла на парчета. Яго, что такое Майбах?! Это руская машина?!

ABE TIA VECHENE NE VZRIVIAVAT SAMO VLAKOVE -ZAPOCHNAHA I CENTRALI DA VZRIVIAVAT. NAPREDVAT RUSNACITE.