Новото метро тръгна безплатно и със суперекстри

По разпореждане на премиера Бойко Борисов от 5 ч. тази сутрин метрото заработи за граждани в новия участък – от пл. „Св. Неделя” до стадион „Васил Левски”.

Обратно в новината

Коментари - Новото метро тръгна безплатно и със суперекстри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е хубава станцията при Ректората, ама за два дни два пъти й пада тавана. И снощи и предишната нощ го оправят аварийно. За късмет досега не е пострадал никой, ама ако падне пак през деня - не се знае.

Браво, самоче трябва да се наемат натъпквачи, защото сега е лудница!

Много се радвам за пускането на метрото от Младост до Обеля. Така поне половин София може да усети предимството на този транспорт. Не забравяйте, че се пести много време, а това в крайна сметка работи в полза на икономиката ни. Разбира се, че не трябва само ББ да обира овациите - по метрото се работи много преди това - но нали знаете-който реже с ножицата, него го дават и по телевизията. А бате Бойко добре ги умее тези работи - да е жив и здрав!

Много подлога, много лига!! Другари, метрото се строи от 1974 година. ББ само се снима и фука. Прерязва ленти ту като кмет, ту като премиер. Истината е, че отсечката се забаве с две години, но никой не потърси отговорност от строителите. ББ търси отговорност от СС, но се скри, когато трябваше да търси отговорност от строителите на метрото, от асфалтаджиите на Цариградско шосе, от боклукчиите, които не чистат града, от служебните абонаменти в синята зона, които се плащат примерно за 3 коли, но яки момчета пазят по 10 места. ББ е балон, който ще се пръсне като Симеон Горски, но за по-малко от 800 дни. А метрото е удобен превоз. В другите евростолици има поне по три действащи линни, да не говорим за Париж, Лондон, Мадрид и Берлин. Но градове от нашата черга Атина, Рим, Будапеща и Прага си имат по три и свързват всички квартали. Кой ще ми обясни колко хора ще пътуват от първата до последната спирка освен пенсионерите, та само за това се говори. Потокът слиза в центъра.

Повече лично време за част от софиянци - честито!

По разпореждане на премиера Бойко Борисов и с мълчаливото съгласие на Господ...

Днес беше тъпкано в метрото. Веднага се усети, че цялата линия е заработила. 29 минути в едната посока и още 29 - в другата. Аз го минах целия маршрут два пъти, много се изкефих. А сега ще стигам от къщи до ЦИЕК за 11 минути пътуване и още пет-десет - до станцията и чакането на влакчето, вместо за 90-100, както досега и с прекачване на три превозни срества. Е, как да не се радвам?!

че тоз жабок смърдящ кви пък заслуги ма освен че БЮРМ се опита да защити и то в ущърб на БГ

Ха ха а не така другарю , не така , кого се опитваш да лъжеш бе мушморок?

Е ти моето момче , другарю мой, си се пообъркал...що забравяш кой го построи...много забравяте бре....

има си хас той ББ е измислил метрото до него кой да ти се сеща за такива работи - бе друго си е да си завършил в Банкя - Както сега разбрахме със златен медал , че и доктор на наукте да си)))))) ...абе друго си е...

бе докато беше кмет пожарния - не беше пък сега стана как стават тия работи бе герберче повяхнало???

Браво да ви е честита новата придобивка другарки и другари ...туй момче дето ме варди си знае работата няма траур няма мраур -за моя рожден ден се открива метрото...тъй де то и бе направено на 90% по мое време...да ви е честито другарки и другари да пътувате бързо безпроблемно за все по пълното задоволяване потребностите на Си банк....))))

С пускане на новата метроотсечка от стадион Васил Левски до Сердика софиянци ще стигат от Младост до жк Обеля за 20 минути. - тъй зер пак лъжат тъпите журналяги точно за не по малко от 28 минути и то не особено натовраено, ама кат е рекъл премиерът слънце - 20 значи 20))))))

Да ви е честито софиянци!!С парите на цяла България!Ето къде отидоха уж откраднатите стотици милиони и милиарди от сметките на министерства и фондове!Затова за вас Бойко е герой!И го сложихте на този пост!

Метрото няма да е денонощно защото таксиметровата мафия сипва яко в правилните джобове. А една основна транспортна артерия трябва да работи поне до 2 часа през нощта и отново от 4 ч. сутринта!!!

аре сега пък и денонощно трябвало да стане. а стюардеси не искате ли? метрото си е супер и така.

Много си прав, ама кой ще ти спазва такива неписани правила - започнете - на ескалатора и на подвижните тротори се стои ВДЯСНО!

За справка - метрото в Ню Йорк Сити - http://www.mta.info/

Ne6to hubavo e napraveno i ne znam za6to hora si igraete i gubite vremeto po forumi, za da pluite tozi i oni. Prosto kajete Bravo i da si pojelaem o6te takiva hubavi ne6ta da se pravqt v BG

ТКБ, метрото в Ню Йорк Сити работи денонощно от преди да се родиш..... Ако спре и за 1 час (дори и през нощта), задръстването става неимоверно..... Така че следващия път си трай!

V mnogo strani e denono6tno.v parij naprimer.6veciq prez week-enda...i t.n. I stiga ste vika li Bravo na Boiko 6toto stavate sme6ni. Ako iskate da vikate bravo - trqbva da e za bai To6o, 6toto toi go zapo4na.

ТОВА,ЧЕ СИ БЪЛГАРИН НЕ ЗНАЧИ ,ЧЕ СИ И СОФНЕЦ!БЛАГОДАРИ СЕ НА ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ ,ТИ ЗНАЕШ ЗАЩО,ЦЪРВУЛ ТАКЪВ!!!

Честито на всички хора които живеят и работят в София!

БОЖЕ,БОЖЕ КОЛКО ТЪП И РОБОЛЕПЕН НАРОД!ПИТАМ СЕ ЗА КАКВО Е НУЖНО КМЕТ НА СОФИЯ,ПАРЛАМЕНТ,МИН. И ДЪРЖАВА!?ТОВА МЕТРО СЕ СТРОЙ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО И ВСИЧКИ СЛЕД НЕГО!ТОВА ЗА ТЪПИТЕ СЕЛЯЦИ,ЗА СВЕДЕНИЕ!СЪС ТИЯ ГЪЗО ЛИЗЦИ СКОРО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ЩЕ ЗАПОЧВАТ С ДОБРО УТРО Г-Н БОРИСОВИ ЩЕ ЗАВЪРШВАТ С ЛЕКА НОЩ Г-Н БОРИСОВ,ДОРИ СЛЪНЦЕТО ЩЕ ПИТА ДАЛИ МОЖЕ ДА ЗАЛЕЗЕ!

Изобщо не ми дреме кой го е направил. Важното е че е готово и имаше нужда от него

BRAVO BORISOV BRAVO

i v london spira v 23.30 - i taka e - niamam kak ..... ne e po zeliat sviat denonoshtno!

Къде по света е денонощно. Най-много до 1 часа през нощта съм виждал.

да, метрото е придобивка на всички българи, особено за баба Гицка от Старосел. Вземете се в ръце и прочетете кой какви правомощия има и кога те се изменят. ББ може да открива метро, но не и да определя неговия график.

ако-след 24:00ч. не може да се приберате с метрополитена,значи сте 1/2 европеици,даи БОЖЕ ББ да промени нещата .

Da de ama mitroto e tesno, bavno, smardi, skapo s edin lach i ne raboti 24 chasa! Naaa

Тия, които непрекъснато мрънкат са комуняги, турци и гейове. Метрото започна реално да се строи след промените, това, че комунягите спаха 20 години преди това и после управляваха почти 20 години след това се отрази и на темповете на строеж на метрото. Сега ще видите като няма комуняги в управлението колко бързо ще се опукат и другите трасета.

Само че Бат Бойко като унищожи енергетиката няма да има ток за метрото.

не знам кой те е излъгал, 4е по света метрото е денонощно? в мюнхен, франкфурт, щутгарт, париж, барселона, мадрид .... не е денонощен! сигурно има и градове, където метрото работи непрекъснато, но това са по-скоро изклю4ения от правилото! а ина4е, браво за метрото. 4акам да си се прибера в бг за да го пробвам.

до ББ, пускаи метрополитена и след 24 часьт,стига се стискахтел

metroto e naiudobnia transport, v drugite strani metroto raboti do 00.30,niama celonoshten .

Ама повечето, които пишат тук явно не са от София и не знаят, че метрото се строи от 1970 година. Не е заслуга нито на Мафиянски, нито на ББ. Отсечката, която най-сетне я пусната е с 2 години закъснение. дължината й е едва няколко километра. Докато я копаха разкапаха едни от най-хубавите сгради в БГ - военния клуб, италианското посолство др. Пропаднаха жълтите пред БНБ. Още не са махнали техниката от метростанциите, не знам дали работят изобщо всичките. с 2 думи - пълен шит, но нали медиите са услужливи го изкарват подвиг. Айде, радвайте се че сте дали 35 млн на километър, при положение, че повечето е надземно, покрито със сини пластмаси.

Жалко,че за живеещите в центъра няма никакъв смисъл от метрото :( и продължават да ползват трамваите и автобусите от Балканската война!!

до ББ,защо не разрешиш да се прибира софиянеца и вьв по-кьсните часове с метрото,след 00:01 до 00:59,за да се почустваме европеици.

Всеки ден използвам метрото - безкрайно удобно е!! Но, кога ще го направят както по света денонощно, макар и със силно разредени влакчета след 24 ч.!?!?!?

Браво на Бойко.

Поздравления за метрото! Радвам се, че все по-осезаемо се забелязва, че държавата има капитан в лицето на Бойко Борисов! Пожелавам му борбеност и сили, за да продължава да работи в същия дух и да надвива над мързеливите бюрократи!

Айде Бойко сега да оправи и пътищата в нашата страна и магистралите и всичко ще е тип-топ.

баси мрънкачите дето има обаче.. и 10 000 лева безвъзмездно да им дадат, ще мрънкат, че не са в евро. Доживяхме и метрото, дано повече българи осъзнаят какво удобство е то и да слязат от колите си - поне в градски условия и когато метрото също ги устройва.

СУПЕР Е ! Не мога да повярвам , че съществуват индивиди , на които пак нещо им е криво . Лекувайте се , а не тровете форума с простотии. А метрото е безплатно от СУ, просто защото това е първата нова станция - елементарно !

Новото метро тръгна безплатно и със суперекстри - не разбрах, кои са екстрите само...?! за супер, няма да питам.

Radvam se za vsi4ko hubavo v BG.Dano ima nakazania za prestapnite politici.

И сега, ако селяните се научат, че на ескалатор и подвижен тротоар се стои от дясно, за да може хората, които бързат, да се движат вляво, грешка няма да има!!!

БРАВО! ББ изпълни обещанието си! Да продължава така и ще продължи да бъде любимец на хората и, естествено, мразен от далавераджиите.