Коментари - Петко Сертов отрече за доклад с подкупни министри | Днес.dir.bg

Петко Сертов отрече за доклад с подкупни министри

В писмо до медиите бившият председател на ДАНС Петко Сертов отрече да е утвърждавал воденето на разработка от типа "Галерия", както и да е имало доклад за 10 корумпирани министри.

Обратно в новината

Коментари - Петко Сертов отрече за доклад с подкупни министри | Днес.dir.bg

Коментари

Няма случай в човешката история, комуняга да е признал, че е виновен или че е сбъркал ! Няма такъв филм ! НЯМА !!! Такива не се питат - на тях им се разпорежда да се сбогуват с близките си и се отвеждат в СИБИР, там дето техните господари избиха милиони хора !

Toi ne e vinoven, che se okazva porednia nekadarnik. Mnogo stanaha i iavno tesnia krag madri bashti na naciata e oglupial. Viarno, che izpozastreliaha dosta razocharovali gi, no iavno starata shkola pravi mnogo pogreshni izbori. Stanaha kliukarki, zabraviha da chetat i samo saldoto ot internet bankiraneto gi valnuva.

Urok: A s kakav akal go izpratiha konsul i zashto? Greshno i pribarzano naznachenie. Sluchaia namirisvashe oshte togava, kakto s Filchev. Ne e pravilno da se zahvarliat hora rabotili za darjavata, no ne e pravilno bokluci popadnali v darjavnoto upravlenie da se izdarjat dojivono na nash grab. Zashto nikoi ne razsledva otkade tezi hora imat tolkova pari. Vreme e tova pravitelstvo da ne obiaviava amnistia v stil - tia jena mu na Kadiev prodava evtin tok, a da se varne obratno okradenoto. Te niama da izbiagat - nikoga ne biha uspeli da zajiveiat v chujbina mnozinstvoto ot tia kradci.

Най-накрая излезе че ДАНС е била създадена и се е занимавала едиствено с това да открие кой е източника на топ-секретната новина за гейчо-сергейчо. Че то само като му видиш физиономията, говора и жестовете веднага става ясно.

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Нямало ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили... защото ако сте работили то ДОКЛАД ТРЯБВА ДА ИМА ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЕЗИ ЛИПСИ МИЛЯРДИ ЛЕВА СА В НЕЧИЙ ДЖОБОВЕ

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Няма ло ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили и ако сте работили защото излиза ,

ОТ КЪДЕ Е ПРАТИЛ ПИСМОТО ПЕТКО ЧЕ ЗАБРАВИХ КЪДЕ ГО ПРАТИХА ПОСЛАНИК ЛИ КОНСУЛ ЛИ ДА СЕ ОПТЯГА И ДА СИ ВЗЕМА ПАРИЧКИ САКЪН ДА НЕ ОСТАНЕ ГЛАДЕН СЛЕД ПОЛЕЗНАТА СИ МИСИЯ В ДАНС НА 8 ООО ЛВ ЗАПЛАТА +, - МАЛКО.

Общо взето констатациите ви са верни но не и насочеността на призивите. Защото специалните служби на националната сигурност и отбрана са имунната система на държавата.Голям не,а унищожителен удар по тях беше нанесен с прокарването на престъпния закон за досиетата,където наред с агентурата на тайната политическа полиция /доносниците на 6-ти отдел на 6-то управление на ДС/,бяха осветени агентите на контраразузнаването, външното разузнаване,на полицията по криминална и стопанска линия,а даже /парадоксално!/ - и на военното разузнаване. Прави сте в оценките си,че никой български /а още по-малко-чужд/ гражданин ще се съгласи отсега нататък да сътрудничи на нашите специални органи,предвид опасността утре името му да цъфне на първите страници на вестниците. А специалните служби без агентура са слепи и глухи,без нея те са импотетентни и неефективни - дори журналистите имат по-големи възможности от тях за добиване на нестандартна информация по интересуващите ги въпроси. Въпреки,че законът за досиетата беше предложен от СДС,под натиск отвън /известно откъде и с каква цел/,парадоксалното е,че той беше подкрепен и гласуван от всички партии в парламента,даже и от БСП. Грубо казано,докато интересът на Запада от прокарването на този закон имаше само политически измерения,то българският политически елит от всички цветове имаше единствено и само меркантилен интерес от него - в условията на имунна недостатъчност на държавните органи,къде по-лесно и безнаказано могат да бъдат присвоявани апетитните парчета от държавната и общинска баница. С това разграбване продължава вече близо 20 години,независимо от цвета на изпълнителната или общинските власти в страната. Никой не трябва да се залъгва,че икономическата престъпност у нас има цвят - така,че тежката и почти непосилна задача е народът да изрита от властта всички стари муцуни от властта,като им потърси и отговорност за извършените престъпления,и да започне на чисто - с нови и неопетнени лица и партии. Звучи наивно и неосъществимо,но на практика няма друг изход от омагьосания кръг,в който сме вкарани.

Превърнахте форума в градски кенеф.

Стига сте ни занимавали с гляпости-имало доклад,нямало доклад.А пък и ДАНС се износи още с създаването си и замириса на мухъл.

Kopele cherveno, CIA niama da harchi pari za taina kamunyashka policia v Balgaria. Vsichki vas kamubnyashkite razboinici triabva da iztrepem bez ostatak, zashtoto vie ste patologichni lazci, paraziti i tinya na nasheto obshestvo.

Абе, то е ясно, че ДАНС не е работила по политическа поръчка, ама за служителите и още не сме сигурни! ;)))) Хайде сега да декларират имущество и конфликт на интереси! Ураааааа!

Perko poSerkov da kaze publichno, kakvo e varshila shibanata mu struktura DANS, ahtom ne e sledila darzavnite sluziteli za korupcia, s kakvato cel uz beshe sazdadena tazi taina i visokoplatena kamunyashka policia.

Ne e neobhodim shibania spisak na kamunyashkata taina policia. Vseki balgarin znae, che vsichki ministri na glupaka Stani Sheff sa prestapnici, koi poveche, koi po malko. Vsichki te triabva da badat likvidirani kato besni hishtnici bez sad i prisada. Tapanarat ot Sirishtnik, koito sazdade prestapnata klika da bade izgonen s kamani ot Sofia.

А защо няма бе, Сертов. Нали затова ви направиха. Не един, а ежемесечни доклади трябва да произвеждате по темата орупция сред министрите и др. висши чиновници, и то редовно! За чий х.. сте като ви пращат да разследвате кпуването на гласове Това со е работа на не много квалифицирани полицаи от РПУтата. Кокошки ли ви пращат да ливите, че не сте произвели доклади за 120 милиона от Батко на Братко, 1200 маси за стола на МНО, розови БМВта и др. Ако аз сум военен министър сега ще докарам една използвана кухня от едно поделение барабар с масите и столовете и с нея ще ще готвя я стола на МНО, а ова, което са купили ще продам на търг. И ако не сбера парите, които са платени, ще ги искам от тия, дето са подписвали сделката за този лукс. Ако ДАНС си вършеше работата разни цоневци, свинаровци и др. нямаше и да помислят да боядисват служебните коли за да возят дъщерите си на абитуриентски бал.

Скапани червени доносници, лъснаха ви задниците и сега врякате до бога и настройвате хората срещу новата власт. Няма да я бъде вашата - ще си носите отговорност за това което умишлено направихте от България и народа.

кажете не на ченгетата- ух че добро попадение. Само така. Ние живеем в две България - едната е нашата, другата е на Бат бойко и Първанчо Гоцев, затова нека тия двамата хубавци си правят своя ченгесария. Долу ДАНС! Долу НРС! Долу всички долни ченгета-демократи!!!

Единственото средство против милиционерско-мафиот структури е Костов.

Петко Сертов се осра и заради Сергейчо лъже общността!

БЯГАЙТЕ ОТ МВР И ДАНС. ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ. ИНАЧЕ УТРЕ ЩЕ ВИ ОБЯВАТ ЗА ДОНОСНИЦИ. АКО ДНЕС ДОКЛАДВАТЕ КОЙ Е ВАШИЯТ НАРКОДИЛЪР В ЖИЛИЩНИЯ БЛОК, УТРЕ МВР ЩЕ ВИ ИЗДАДЕ НА НАРКОМАФИЯТА, А В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ СЛЕД 4 ГОДИНИ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ВИ ОТВОРИ ДОСИЕТО И ЩЕ РАЗНАСЯ ИМЕТО ВИ КАТО ЧЕНГЕ. И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ВАС. ЧЕ СТЕ ЧЕНГЕ. ЗАТОВА - ДОЛУ МВР И НРС

Следва списък на неподкупните министри :

skritotot tschenge v solun taka skriha i filtschev vse poslanizi i gen.konsuli v tschubina koito potschva da govori kakvoto snae a kradeza s.sofianski i i.kostov na svoboda s miliartite si kakto i novobogataschite mutri v bg.

си ги знаем какво представляват нашите бивши министри

Като не си писал доклада..тогава какво си правил? Какво... дупка ли? Търтеи такива дето харчите само народната пара ..некадърници, като поплювкото ви Сергей...марш...!!!

Ще повярвам в масмедиите и във всички, които плюят предишното правителство само тогава, когато осъдят поне половинета от набедените десет корумпирани министри. Обвиняемият е невинен, докато не се докаже по съдебен път вината му. И Стига шмекерии, че на тоя народ му писна от подли и безпочвени шикании.

Петко, не се чуди, щом търпя Алекс да ти бъде съветник толкова време.Всичко се плаща.Много добре знаеше кой е Алекс, с какво се занимава и откъде идва.Хак ти е сега и на тебе, и на Гея, и на цялата партия.Заразихте държавата с престъпност преди 20 години, търпяхте я и я отглеждахте през мандата-берете си плодовете.

ФОРМИРАМЕ ДВИЖЕНИЕ КАЖЕТЕ НЕНА ЧЕНГЕТАТА. ИДЕЯТА НИ Е ДА ПРИЗОВАВАМЕ ХОРАТА ДА НЕ СЪТРУДНИЧАТ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД КАТО ПОЧНА ОТВАРЯНЕ НА ДОСИЕТАТА НА ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. В ЕДИН КЮП СА И ДОНОСНИЦИ , И ПОЧТЕНИ. ЗАТОВА, ДОЛУ СЛУЖБИТЕ. ВЪН ОТ СЛУЖБИТЕ. БЕГАЙТЕ ПРЕЗ ДЕСЕТ ДЕРЕТА ОТ НОВАТА ДС. НЕ ДВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ НА МВР ЗА НИЩО, ЩОТО ЕДИН ДЕН ЩЕ ВИ ОБЯВЯТ ЗА ДОНОСНИК.

А бе, Петко, не е важно какво казваш ти, важното е какво казват медиите, защото и да не го кажеш, те пак ще си го измислят само и само да омаскарят Сергей. Сега това е в програмата: докато се съвсеземе Герб и да се понаучи да управлява, Сергей ще е на прицел (простакът няма врагове), а и после, ако не им потръгне, пак Сергей ще им е виновен до края на мандата т.е. до новите избори. Сергей ограби държавата, затова живее под наем, Сергей получи доклада за десете министри, но опъна чадъра над тях( затова няма сега чадър), Сергей спретна аферите Галерия и други. Той е, той е по-черен и от дявола, дръжте го! Идиоти остракисти. Видяха един свясен човек и пей дават, за да го омаскарят, защото маскарейки него плюят по социализма, а това е заветната мечта на някои пишман демократи без идеологтия на Запад. Войната продължава хеййй! Вие какво си мислите, те и на умряло куче нож вадят, а камо ли пък на куче, което никога няма да умре.

ПРАВИ СТЕ доклада е лъжлив НЯМА десет корумпирани министри ИСТИНАТА е че всички министри при серГЕЙ са корумпирани и са за затвора Единствено трябва да се прегледат всички поръчки и разходи по министерствата и ще лъсне че няма държавен търг без в който някой червен бизнесмен/престъпник да не е направил далавера Защо 4 год крадохте иначе заедно с измисленото царче и феса , нещо ги забравихте напоследък , нали бяхте дупе и гащи

От изтичащата помия от ДАНС става ясно, че там са работели и работят неморални хора. Това е основното бедствие там. А г-н Костов не да прави опити за правилно публично говорене по проблема и и да не заблуждава народа в очебийни истини с цигански прииоми!

От цялата помия, изтичаща от ДАНС

Костов ще ви намери цаката!!!!!!!!!

Петко Сертов обяви, че ДАНС не е изпълнявала политически поръчки!!! А какви е изпълнявала бе бай Петкооо? Икономически ли? Или пък социални да не би?Айде и тоя почна да го играе мъченик като оня гей серГЕЙ!

....Установено е и че бившите служители на ДАНС не са докладвали по надлежния ред в рамките на агенцията информацията, съдържаща се в техните твърдения... Това не ви ли се струва доста мнооогозначително, а? ;)

винаги така става - който каже истината го изкарват луд и го обвиняват в хиляди грехове! единствено властимащите са прави!!!

И двамата лъжат. АП лъже че го е чел-той не може да чете. ПС лъже, че няма такова нещо. Оня германец Алцхаймер му е нашушнал грешна информация.;)))

Не всички във форума са ливади......много добре се вижда контролирането му в определена посока

И какво по дяволите коментираха Костов, Цветанов,Янев? Те ли са луди и тъпи или ние? Защо никой от журналистите не попита кой е видял този доклад, че тогава да се изказват? Олекват новите управляващи, олекват и вестниците, ние вече нямаме новини. Всеки си пуска клюки и после се коментират клюки. Министрлите на Борисов се занимават да създават клюки, ужас.

П.Сертов казва не,Ал.Петров казва да,единият лъже,но кой?!Май дядо Петко.

Браво! Поредната пушилка. С всеки изминал ден все повече се излагат новите ни управници и подгъзуващите им медии.

Питайте Костов!!!

Амч бай Петко какво друго да кажеш за сбогом? Много добре знаеш, че ДАНС е създадена с пари на ЦРУ и е напълно безконтролна, всичко там пращи от шпиони за други държави, най вече САЩ и , че ДАНС беше клуб по интереси и работеше за отделните ПОЛИТИЧЕСКИ поръчки на олигархичните кланове на БСП, СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРБ. Не може да бъде другояче, щото олигархията ин е здраво захванала 100% политическата власт чрез своите партии.С твоето махане и заменянето ти с Йовчев, ДАНС ще работи повече за олигархичния клан на ГЕРБ. Сега ще видим как перушини ще фърчи от боят между олигархичните кланове за повече ГРАБЕЖ, яка да ни е гърбината. И ти знаеш добре,че ГЕРБ правителство ни го натресе олигархията на БСП, по взаимно споразумение с другите олигархични класове

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Няма ло ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили и ако сте работили защото излиза ,

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Няма ло ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили и ако сте работили защото излиза ,

Анонимната ярост,която те изпълва показва,че си имал трудно детство.Вероятно червените доносници са ти лъскали задника.

Няма подкупни миснистри: Ако са подкупни ,то вече са купени. Колебаещи се да бъдат купени няма. Министрите са решителни хора и не се колебаят! Тъй че е прав г-на Сертова, остава да докладват за вече купените министри и да не се правят на ударени.

Gospoda ot News, nautshete se da tshetete: A.Petrov ne tvardi za totshen broj ministri i nikade ne spomenava imeto Stanishev

Коментари - Петко Сертов отрече за доклад с подкупни министри | Днес.dir.bg

Петко Сертов отрече за доклад с подкупни министри

В писмо до медиите бившият председател на ДАНС Петко Сертов отрече да е утвърждавал воденето на разработка от типа "Галерия", както и да е имало доклад за 10 корумпирани министри.

Обратно в новината

Коментари - Петко Сертов отрече за доклад с подкупни министри | Днес.dir.bg

Коментари

Няма случай в човешката история, комуняга да е признал, че е виновен или че е сбъркал ! Няма такъв филм ! НЯМА !!! Такива не се питат - на тях им се разпорежда да се сбогуват с близките си и се отвеждат в СИБИР, там дето техните господари избиха милиони хора !

Toi ne e vinoven, che se okazva porednia nekadarnik. Mnogo stanaha i iavno tesnia krag madri bashti na naciata e oglupial. Viarno, che izpozastreliaha dosta razocharovali gi, no iavno starata shkola pravi mnogo pogreshni izbori. Stanaha kliukarki, zabraviha da chetat i samo saldoto ot internet bankiraneto gi valnuva.

Urok: A s kakav akal go izpratiha konsul i zashto? Greshno i pribarzano naznachenie. Sluchaia namirisvashe oshte togava, kakto s Filchev. Ne e pravilno da se zahvarliat hora rabotili za darjavata, no ne e pravilno bokluci popadnali v darjavnoto upravlenie da se izdarjat dojivono na nash grab. Zashto nikoi ne razsledva otkade tezi hora imat tolkova pari. Vreme e tova pravitelstvo da ne obiaviava amnistia v stil - tia jena mu na Kadiev prodava evtin tok, a da se varne obratno okradenoto. Te niama da izbiagat - nikoga ne biha uspeli da zajiveiat v chujbina mnozinstvoto ot tia kradci.

Най-накрая излезе че ДАНС е била създадена и се е занимавала едиствено с това да открие кой е източника на топ-секретната новина за гейчо-сергейчо. Че то само като му видиш физиономията, говора и жестовете веднага става ясно.

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Нямало ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили... защото ако сте работили то ДОКЛАД ТРЯБВА ДА ИМА ЗАЩОТО ВСИЧКИ ТЕЗИ ЛИПСИ МИЛЯРДИ ЛЕВА СА В НЕЧИЙ ДЖОБОВЕ

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Няма ло ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили и ако сте работили защото излиза ,

ОТ КЪДЕ Е ПРАТИЛ ПИСМОТО ПЕТКО ЧЕ ЗАБРАВИХ КЪДЕ ГО ПРАТИХА ПОСЛАНИК ЛИ КОНСУЛ ЛИ ДА СЕ ОПТЯГА И ДА СИ ВЗЕМА ПАРИЧКИ САКЪН ДА НЕ ОСТАНЕ ГЛАДЕН СЛЕД ПОЛЕЗНАТА СИ МИСИЯ В ДАНС НА 8 ООО ЛВ ЗАПЛАТА +, - МАЛКО.

Общо взето констатациите ви са верни но не и насочеността на призивите. Защото специалните служби на националната сигурност и отбрана са имунната система на държавата.Голям не,а унищожителен удар по тях беше нанесен с прокарването на престъпния закон за досиетата,където наред с агентурата на тайната политическа полиция /доносниците на 6-ти отдел на 6-то управление на ДС/,бяха осветени агентите на контраразузнаването, външното разузнаване,на полицията по криминална и стопанска линия,а даже /парадоксално!/ - и на военното разузнаване. Прави сте в оценките си,че никой български /а още по-малко-чужд/ гражданин ще се съгласи отсега нататък да сътрудничи на нашите специални органи,предвид опасността утре името му да цъфне на първите страници на вестниците. А специалните служби без агентура са слепи и глухи,без нея те са импотетентни и неефективни - дори журналистите имат по-големи възможности от тях за добиване на нестандартна информация по интересуващите ги въпроси. Въпреки,че законът за досиетата беше предложен от СДС,под натиск отвън /известно откъде и с каква цел/,парадоксалното е,че той беше подкрепен и гласуван от всички партии в парламента,даже и от БСП. Грубо казано,докато интересът на Запада от прокарването на този закон имаше само политически измерения,то българският политически елит от всички цветове имаше единствено и само меркантилен интерес от него - в условията на имунна недостатъчност на държавните органи,къде по-лесно и безнаказано могат да бъдат присвоявани апетитните парчета от държавната и общинска баница. С това разграбване продължава вече близо 20 години,независимо от цвета на изпълнителната или общинските власти в страната. Никой не трябва да се залъгва,че икономическата престъпност у нас има цвят - така,че тежката и почти непосилна задача е народът да изрита от властта всички стари муцуни от властта,като им потърси и отговорност за извършените престъпления,и да започне на чисто - с нови и неопетнени лица и партии. Звучи наивно и неосъществимо,но на практика няма друг изход от омагьосания кръг,в който сме вкарани.

Превърнахте форума в градски кенеф.

Стига сте ни занимавали с гляпости-имало доклад,нямало доклад.А пък и ДАНС се износи още с създаването си и замириса на мухъл.

Kopele cherveno, CIA niama da harchi pari za taina kamunyashka policia v Balgaria. Vsichki vas kamubnyashkite razboinici triabva da iztrepem bez ostatak, zashtoto vie ste patologichni lazci, paraziti i tinya na nasheto obshestvo.

Абе, то е ясно, че ДАНС не е работила по политическа поръчка, ама за служителите и още не сме сигурни! ;)))) Хайде сега да декларират имущество и конфликт на интереси! Ураааааа!

Perko poSerkov da kaze publichno, kakvo e varshila shibanata mu struktura DANS, ahtom ne e sledila darzavnite sluziteli za korupcia, s kakvato cel uz beshe sazdadena tazi taina i visokoplatena kamunyashka policia.

Ne e neobhodim shibania spisak na kamunyashkata taina policia. Vseki balgarin znae, che vsichki ministri na glupaka Stani Sheff sa prestapnici, koi poveche, koi po malko. Vsichki te triabva da badat likvidirani kato besni hishtnici bez sad i prisada. Tapanarat ot Sirishtnik, koito sazdade prestapnata klika da bade izgonen s kamani ot Sofia.

А защо няма бе, Сертов. Нали затова ви направиха. Не един, а ежемесечни доклади трябва да произвеждате по темата орупция сред министрите и др. висши чиновници, и то редовно! За чий х.. сте като ви пращат да разследвате кпуването на гласове Това со е работа на не много квалифицирани полицаи от РПУтата. Кокошки ли ви пращат да ливите, че не сте произвели доклади за 120 милиона от Батко на Братко, 1200 маси за стола на МНО, розови БМВта и др. Ако аз сум военен министър сега ще докарам една използвана кухня от едно поделение барабар с масите и столовете и с нея ще ще готвя я стола на МНО, а ова, което са купили ще продам на търг. И ако не сбера парите, които са платени, ще ги искам от тия, дето са подписвали сделката за този лукс. Ако ДАНС си вършеше работата разни цоневци, свинаровци и др. нямаше и да помислят да боядисват служебните коли за да возят дъщерите си на абитуриентски бал.

Скапани червени доносници, лъснаха ви задниците и сега врякате до бога и настройвате хората срещу новата власт. Няма да я бъде вашата - ще си носите отговорност за това което умишлено направихте от България и народа.

кажете не на ченгетата- ух че добро попадение. Само така. Ние живеем в две България - едната е нашата, другата е на Бат бойко и Първанчо Гоцев, затова нека тия двамата хубавци си правят своя ченгесария. Долу ДАНС! Долу НРС! Долу всички долни ченгета-демократи!!!

Единственото средство против милиционерско-мафиот структури е Костов.

Петко Сертов се осра и заради Сергейчо лъже общността!

БЯГАЙТЕ ОТ МВР И ДАНС. ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ. ИНАЧЕ УТРЕ ЩЕ ВИ ОБЯВАТ ЗА ДОНОСНИЦИ. АКО ДНЕС ДОКЛАДВАТЕ КОЙ Е ВАШИЯТ НАРКОДИЛЪР В ЖИЛИЩНИЯ БЛОК, УТРЕ МВР ЩЕ ВИ ИЗДАДЕ НА НАРКОМАФИЯТА, А В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ СЛЕД 4 ГОДИНИ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ВИ ОТВОРИ ДОСИЕТО И ЩЕ РАЗНАСЯ ИМЕТО ВИ КАТО ЧЕНГЕ. И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ВАС. ЧЕ СТЕ ЧЕНГЕ. ЗАТОВА - ДОЛУ МВР И НРС

Следва списък на неподкупните министри :

skritotot tschenge v solun taka skriha i filtschev vse poslanizi i gen.konsuli v tschubina koito potschva da govori kakvoto snae a kradeza s.sofianski i i.kostov na svoboda s miliartite si kakto i novobogataschite mutri v bg.

си ги знаем какво представляват нашите бивши министри

Като не си писал доклада..тогава какво си правил? Какво... дупка ли? Търтеи такива дето харчите само народната пара ..некадърници, като поплювкото ви Сергей...марш...!!!

Ще повярвам в масмедиите и във всички, които плюят предишното правителство само тогава, когато осъдят поне половинета от набедените десет корумпирани министри. Обвиняемият е невинен, докато не се докаже по съдебен път вината му. И Стига шмекерии, че на тоя народ му писна от подли и безпочвени шикании.

Петко, не се чуди, щом търпя Алекс да ти бъде съветник толкова време.Всичко се плаща.Много добре знаеше кой е Алекс, с какво се занимава и откъде идва.Хак ти е сега и на тебе, и на Гея, и на цялата партия.Заразихте държавата с престъпност преди 20 години, търпяхте я и я отглеждахте през мандата-берете си плодовете.

ФОРМИРАМЕ ДВИЖЕНИЕ КАЖЕТЕ НЕНА ЧЕНГЕТАТА. ИДЕЯТА НИ Е ДА ПРИЗОВАВАМЕ ХОРАТА ДА НЕ СЪТРУДНИЧАТ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД КАТО ПОЧНА ОТВАРЯНЕ НА ДОСИЕТАТА НА ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ. В ЕДИН КЮП СА И ДОНОСНИЦИ , И ПОЧТЕНИ. ЗАТОВА, ДОЛУ СЛУЖБИТЕ. ВЪН ОТ СЛУЖБИТЕ. БЕГАЙТЕ ПРЕЗ ДЕСЕТ ДЕРЕТА ОТ НОВАТА ДС. НЕ ДВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ НА МВР ЗА НИЩО, ЩОТО ЕДИН ДЕН ЩЕ ВИ ОБЯВЯТ ЗА ДОНОСНИК.

А бе, Петко, не е важно какво казваш ти, важното е какво казват медиите, защото и да не го кажеш, те пак ще си го измислят само и само да омаскарят Сергей. Сега това е в програмата: докато се съвсеземе Герб и да се понаучи да управлява, Сергей ще е на прицел (простакът няма врагове), а и после, ако не им потръгне, пак Сергей ще им е виновен до края на мандата т.е. до новите избори. Сергей ограби държавата, затова живее под наем, Сергей получи доклада за десете министри, но опъна чадъра над тях( затова няма сега чадър), Сергей спретна аферите Галерия и други. Той е, той е по-черен и от дявола, дръжте го! Идиоти остракисти. Видяха един свясен човек и пей дават, за да го омаскарят, защото маскарейки него плюят по социализма, а това е заветната мечта на някои пишман демократи без идеологтия на Запад. Войната продължава хеййй! Вие какво си мислите, те и на умряло куче нож вадят, а камо ли пък на куче, което никога няма да умре.

ПРАВИ СТЕ доклада е лъжлив НЯМА десет корумпирани министри ИСТИНАТА е че всички министри при серГЕЙ са корумпирани и са за затвора Единствено трябва да се прегледат всички поръчки и разходи по министерствата и ще лъсне че няма държавен търг без в който някой червен бизнесмен/престъпник да не е направил далавера Защо 4 год крадохте иначе заедно с измисленото царче и феса , нещо ги забравихте напоследък , нали бяхте дупе и гащи

От изтичащата помия от ДАНС става ясно, че там са работели и работят неморални хора. Това е основното бедствие там. А г-н Костов не да прави опити за правилно публично говорене по проблема и и да не заблуждава народа в очебийни истини с цигански прииоми!

От цялата помия, изтичаща от ДАНС

Костов ще ви намери цаката!!!!!!!!!

Петко Сертов обяви, че ДАНС не е изпълнявала политически поръчки!!! А какви е изпълнявала бе бай Петкооо? Икономически ли? Или пък социални да не би?Айде и тоя почна да го играе мъченик като оня гей серГЕЙ!

....Установено е и че бившите служители на ДАНС не са докладвали по надлежния ред в рамките на агенцията информацията, съдържаща се в техните твърдения... Това не ви ли се струва доста мнооогозначително, а? ;)

винаги така става - който каже истината го изкарват луд и го обвиняват в хиляди грехове! единствено властимащите са прави!!!

И двамата лъжат. АП лъже че го е чел-той не може да чете. ПС лъже, че няма такова нещо. Оня германец Алцхаймер му е нашушнал грешна информация.;)))

Не всички във форума са ливади......много добре се вижда контролирането му в определена посока

И какво по дяволите коментираха Костов, Цветанов,Янев? Те ли са луди и тъпи или ние? Защо никой от журналистите не попита кой е видял този доклад, че тогава да се изказват? Олекват новите управляващи, олекват и вестниците, ние вече нямаме новини. Всеки си пуска клюки и после се коментират клюки. Министрлите на Борисов се занимават да създават клюки, ужас.

П.Сертов казва не,Ал.Петров казва да,единият лъже,но кой?!Май дядо Петко.

Браво! Поредната пушилка. С всеки изминал ден все повече се излагат новите ни управници и подгъзуващите им медии.

Питайте Костов!!!

Амч бай Петко какво друго да кажеш за сбогом? Много добре знаеш, че ДАНС е създадена с пари на ЦРУ и е напълно безконтролна, всичко там пращи от шпиони за други държави, най вече САЩ и , че ДАНС беше клуб по интереси и работеше за отделните ПОЛИТИЧЕСКИ поръчки на олигархичните кланове на БСП, СДС, НДСВ, ДПС и ГЕРБ. Не може да бъде другояче, щото олигархията ин е здраво захванала 100% политическата власт чрез своите партии.С твоето махане и заменянето ти с Йовчев, ДАНС ще работи повече за олигархичния клан на ГЕРБ. Сега ще видим как перушини ще фърчи от боят между олигархичните кланове за повече ГРАБЕЖ, яка да ни е гърбината. И ти знаеш добре,че ГЕРБ правителство ни го натресе олигархията на БСП, по взаимно споразумение с другите олигархични класове

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Няма ло ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили и ако сте работили защото излиза ,

И ако е нямало доклад защо е нямало ? толкова ли е розово положението в страната . Няма ло ли е кражби и злоупотреби Сертов - ВИЕ в каква служба сте работили и ако сте работили защото излиза ,

Анонимната ярост,която те изпълва показва,че си имал трудно детство.Вероятно червените доносници са ти лъскали задника.

Няма подкупни миснистри: Ако са подкупни ,то вече са купени. Колебаещи се да бъдат купени няма. Министрите са решителни хора и не се колебаят! Тъй че е прав г-на Сертова, остава да докладват за вече купените министри и да не се правят на ударени.

Gospoda ot News, nautshete se da tshetete: A.Petrov ne tvardi za totshen broj ministri i nikade ne spomenava imeto Stanishev