Спасители: Мъртво вълнение до края на август

Мъж се удави в морето край Каварна, а осем души бяха спасени само вчера на централния плаж във Варна. Според поверията след 15 август, всяка година морето "се обръща" и взема жертви. Уповаващи се на реалността, морските спасители сериозно предупреждават да сме много внимателни сред вълните.

Обратно в новината

Коментари - Спасители: Мъртво вълнение до края на август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, какви хора имало - без грам чувство за хумор. Абе ти застреляния за какво живееш ? Или вече си зомби ? И се научи да плуваш. И да знаеш(за сведение) мераклията 18 пъти е плувал Варна - Галата и три пъти Варна-Златни пясъци. Вадил е(спасяваал е) удавници, но не парадира с това . Но чувството за хумор не е губено никога, даже и когато нямаше каки на които да им правя изкуственото дишане.

Къде са тия от клуба на любителите на заговорите да обяснят за новата секретна инсталация на ЦРУ предизвикваща мъртвото вълнение, за да скапе туризма по българското черноморие и да привлекат туристите към Маями.

Тъпа е тиквата на този,който се буха в морето при такава ситуация,а може би и ти си от тях?

Едно време нямаше проблеми. Опъват двама спасители въжето и тръгват с него отвътре навън. Който мине зад него - дупе да му е яко. Беше купон. Най обичах да играя по вълните на черен флаг:)

При такова сериозно предупреждение - как може да ви раждат тъпите глави такива глупости, които пишете из форума - хотелиери, каки, масажи и други подобни простотии. Намерете си друго място за просташките си изяви, глупаци!!!

Не е зле за правиш екстра - масаж на каките, но не като са пълни с вода, защото тогава много повръщат. Като започнеш от кебапчетата и свършиш с бирата всичко излиза, виж ако е германка няма начин да не ти замирише и на мента или мастика, зная го от опит!

Някой си мечтае да е спасител- ами СТАВАЙТЕ -има силен недостиг! За целта е необходимо да потренирате , така че да покриете норматив за влизане в курс за обучение, а след това да си вземете и изпитите за сертификат. Курсовете и сертифицирането се извършват от БЧК. Не трябва обаче да губите тренинг, защото всяка година се явявате за заверка на сертификата. Успех!

И за мъртвото вълнение Костов е виновен. А и Бойко все още не може да го успокои (морето де). Изобщо - не влизайте при черен/червен флаг - много е опасно.

Мъртвото вълнение е поръчано от хотелиерите,за да им се пълнят басейните!

Абе като гладам снимката и аз искам да стана спасител. Поне ще им правя на каките изкуствено дишане и по добре от този, че даже и с екстра - масаж.

Всяка втора новина тука от БТВ. Бах мааму.

Не се ли пише Уповавам, а не Оповавам?

Той шефа им (на дир.бг) освен да им насажда в главите колко велик е дир.бг, пари не дава.