Христо Ковачки отива на съд

Енергийният бос Христо Ковачки отива на съд. Това ще стане в първите дни на септември, съобщава вестник "Стандарт", като се позовава на високопоставени източници в прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Христо Ковачки отива на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НЕ ПИТАТЕ КЪДЕ Е БОЖКОВ,СОФИЯНСКИ,ЦАР СТАНИШЕВ, ЖЕНАТА НА БОЙКО И ОЩЕ МНОГО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ И ГЕРОИНИ, ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАДЕ, ДА РЪКОВОДИТЕ ГОЛЕМИ КПРЕДПРИЯТИЯ И ЩЕ ВИ ПИТАМ. ЩОМ НЕ СИ ГЛЕДА ЧОВЕКА КЕФА В ЧУЖБИНА, А РАБОТИ И СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА, КАКВО ИСКАТЕ ОЩЕ. НЕ ЗАГРЯВАТЕ ЛИ ,ЧЕ БОРБАТА Е НОВИТЕ ДА МУ ВЗЕМАТ ОБЩИНСКА БАНКА И ПОРТ-ФЛОТА ВЪВ ВАРНА.

Добре,изразявам злабата си -напълно приемам твоето мнение :)...

АКО КОВАЧКИ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ГОСПОДИНЕ,ТО ДРУГИТЕ,КОИТО НАИСТИНА СА ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ.ЗА КАКЪВ СТАНДАРТ ГОВОРИТЕ ВИЕ

Леле, колко сте зле повечето тук в този форум! Ковачки е червен, колкото Стефан Софиянски е червен! Ковачки и Софиянски отдавна тъкаха заедно в Общинска банка и къде ли не, само, че кротко и осул, осул! Както Софиянски си тъчеше и с Вальо топлото 10 години, а после с удобни медии отклони релсите на народната злоба към Р.Овчаров. От друга страна Софиянски и Бойко Борисов са в отлични отношения! Таи топла връзка предполага, че сега бързо ще бъде задействан Съдебен Процес, за да се заметат връзките на Ковачев в суматохата, като най-вероятно ще бъде оправдан и ще бъдат обвинени БСП-арите Румен Петков, или В.Миков, като министри на МВР, че са кроили по принцип кюляф на едрият бизнес в България!

Приятеля на президента на съд? Това не може да бъде! Просто няма да го осъдят!

ай на бас че няма да помирише пандиза? той е чист червен разбойник, и като такъв мястото му е на свобода при другите разбойници, гадове и престъпници

Евтин популистки ход. Нов гаф на Яйцеглавия.

учи, че и ти да разбираш!

Само не разбрах, коя е твоята алтернатива?

лелее колко разбирате всички тука!

Братчед ми е картофопроизводител от Самокофф.

Каква деполитизация се надяваш да бъде изсушена в съдебната система от ББ и неговите кадри-Попов и Пенчев( кадър на НДСВ), след като самата власт дава пример за такова държание- на политическа основа прави смяна на кадъра от министър надолу-типично като едно време БКП се вживяваше в партия държава, ББ прави същото ,пък и всички останали партии в прехода са го вършили и продължават в управлението на ГЕРБ. Твоите само могат да бъдат бленувания на анивник от средна възраст или обвързан икономически с властта.

Do tuk sme po staro mu - s mnogo prikazki.

Бил кадърен, бил честен бизнесмен, държавата му била продала енергетиката. А той с какви пари я е купил, защо не я купи някой от вас, защото не е кадърен ли!? Или защото нямате пари, ааааааааа... Държавата му е подарила, и в нейно лице те си знаят как и защо са го направили. Сега може да се прави на хуманист - лесно е вече...

Маргарита Попова и Константин Пенчев - това са двете имена, на които симпатизирам. ВВС си има мандат, главният прокурор също. Единствената ми надежда за деполитизацията е тази - Европа гарантира отпускане на средства, но при условие, че има осъдени. Наистина има голям проблем - пропаста между очевадната истина и нейното доказване в съда, което понякога може да продължи толкова дълго, че делото да отпадне по давност. Нека дадем шанс, достатъчно сме разумни да отеглим вота си на доверие, ако видим отново липса на държавност и беззаконие. Радвам се, че тук има и хора като нас, които водят конструктивен диалог без да се обиждат. Надявам се да има промени в система или в съзнанието, защото този, който го стори ще остави добро име в историята на България. Татарчев и Филчев оставиха доста тежко наследство, затова си пожелавам по добри дни за България. Ако това се случи, то тогава е без значение, кой управлява.

А някой наивни тук си мислят, че с този подкупен съд ще бъде осъден. Зомбирани човечета...

Браво Бойко! Само така, нали видя в Русия, как Путин се справи с крадците и олигарсите и сега страната е световна сила! Бий крадците, експропиирай олигарсите, искаме силна ДС!

Ковачки и по друго бърка на ББ. Държи 20% от енергетиката и бърка на американсикте въжделения на Гамизов/ГЕРБ/Сините да предадат енергетиката в американски ръце- просто им пречи...

Ами ти сам казваш каква е причината- политизиран ВСС?! От една страна конституцията ни пише, че имаразделение на властите, от друга страна политизирано избира ВСС и смесва властите-това известно ли ти е? Такъв избор на ВСС няма другаде в Европа-това също известно ли ти е ! А кака ще наказва справедливо ББ с такъв политизиран ВСС? И даде ли ББ изгледи да смени системата на избор на ВСС- нито Попова нито ББ са направили дума за това? Ти или си манипулатор и се опитваш да манипулираш другите, или си безмозъчен, предполагам първото, щото пишеш грамотно на български?!

А кога ще отиде на съд и Милко Ковачев,който му продаде Брикел заедно с площадката на бъдещия нов ТЕЦ(29млн лв), от чиято препродажба Ковачки си ввърна двоинно парите(70 млн)?

Ковачки е от най-големите срамове за БГ. Не може до преди 18 месеца да се осигурява на 220 лв, а сега да държи сумати милиони в сметки, дали му е чиста работата и кой ли му спуска паричките.....

ковачки не е срам за България ,а вие господине.как не ви е срам да говорите така за работещите,а за паразитите с МИЛИОНИ си мълчите .това не е ли срам за България.

Главният прокурор се избира от Висшият Съдебен съвет и неговата кандидатура се представя пред президента за одобрение. Да истина е това - прокуратурата винаги е била политически зависима. Не те назовавам червен логиката е проста - тройната коалиция е вече в историята, БСП не се е разграничала все още от ДПС и дори сега продължава да бъде с нея в безпринципна опозиция. Аз съм гласувал за ГЕРБ но ако Георги Кадиев и хора като него застанат начело на БСП - ще вдигна две ръце да управляват заедно. Има воля и решителност, но истината , която виждаме и истината, която трябва и предстой да се докаже в съда са две различни неща. Но ние всички кредитори на държавата сме длъжни да знаем , как са разходвани нашите средства. Пожелав си това да се случи, защото след ГЕРБ не виждам алтернатива нито в Атака, нито в РЗС а безпринципните коалиции са доказано вредни за България.

КАК МИСЛИШ, ДАЛИ НЯМА ДА МУ НАМЕРЯТ НЕЩО В БИЗНЕСА ЗА КОЕТО ДА ГО ОКОШАРЯТ? НИКОЙ НЕ СЕ Е СПРАВЯЛ С ДЪРЖАВАТА . НЕ МИСЛИШ ЛИ ?

ЛЕ ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ГОРКИЯТ ЧОВЕЧЕЦ............

Балъцииии, двадесет години все някой ни обещава как ограбилите народа и държавата отиват на съд!... Ами - най много да отидат до там и подир се връщат в колибките си горките хорица. Оневинени по всички обвинения.

МИЛЕНЧЕ,АМИ КАК ТАКА ДРУГАДЕ / В ЧУЖБИНА/ КАТО РАБОТИШ МНОГО И С УМА СИ ЩЕ СТАНЕШ МИЛИОНЕР,А В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ.ТРЯБВА ДА СИ БЕДНЯК ЛИ Е,МНОГО ЗЛОБА БЕ,АМИ ТЯ ВИ РАЗЯЖДА И ВРЕДИ.ОТВОРЕТЕ СИ СЪРЦЕТО ЗА МОЖЕЩИТЕ ХОРА.

Айде сега вече всички да върнат червените куфари в хазната и да станеме една нормална държава която не е на прага на фалита

Ковачки е гола вода и е кукла на конци. Срамно е за нацията ни такива да олицетворяват новите предприемачи и да държат 20% от енергетиката ни, егати...

Ако имаме независим и долбър съд ,той ще прецени КАК са продадени тези предприятия на Ковачки, а не само продадени. КАК трябва да е критерият на всяка независима съдебна система!

a koga sche ima proverki na evrofudbol i goleminte vratove milionerite i miliarderite kato v.bojkov tscherepa kato drugia agent s.naidenov i t.n.kakvo stava s sofianski kradeza koga sche go proveravate nego boiko po smelo saschoto sam galsuvala sa teba da ne se rasotscharovam neka mutrite novobogataschi da im se vidjat kradentie pari ot hasarta i t.n. te ne te obitschat boiko smelo im dokaji tsche si mini.predstedatel

Приятелю ,как виждаш чистката на милионерите с незаконно състояние, като главата на правителството ни е милионер със незаконно придобито състаяниЕ- къде, в кои общества властимеещ ще реже клона на който седи? това никога нямА да стане по ББ управленчески мандат, най много няколко шумни процеса с кьорфишеци за бунаците- простата част от народа ни, в които ще бъдат подхвърляни цаците и прикривани акулите- тактиката на ГЕРБерите. А те са и силовите групировки на България, криещи се в охранителния бизнес на Първия човек. Сега, при управление то н ББ вече легално МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!

ПЪРВО прокуратурата ни е доказано ЗАВИСИМА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ самият главен поркурор Б.Велчев с действията си до сега потвърждаваше това, назначен от Първано и винаги като него работил за БСП. ВТОРО- Първата работа на Борисов бе да отиде и засвидетелства 200% доверие на Борис Велчев и всички стари на политическа квота назначени прокурори около него- няма нито едан смяна впрокуратурата в Герберско време. Това показва и политизираното държание на Борисов с приказката си -КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО. А вие сега изкласилите гербери назовавате всеки червен, който не е с вас. Елементарно и простовато !

В България, с честен труд и работа на пълен работен ден,милионер няма как да станеш,той ако си е плащал данаците ,а неговите са доста по големи от тези на един средностатистически човек,нямаше да е толкова богат...ама и този тип ще се измъкне-помията е заляла цялата система ...

СУПЕР ЗЛОБЕН И ЦИНИЧЕН СИ,НО НЯМА ДА ТИ СЕ УСМИИХТЕ ЩАСТИЕТО ДА ВИДИШ КОВАЧКИ В ЗАТВОРА.ДЪРЖАВАТА МУ Е ПРОДАЛА ТЕЗИ ПРЕДПРИЯТИЯ,А НЕ ФИЛАНКИШИЯТА,АКО НЕ БЕШЕ КОВАЧКИ ЩЕШЕ ДА Е НЯКОЙ ИВАНОВ,ТОДОРОВ И Т.Н.,НО ПРИВАТИЗАЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА.КАКВО ВИ БЪРКА ЧОВЕКА,ДА ТАКА Е КОГАТО СИ УСПЯЛ И УМЕН.ОБИКНОВЕНО БЪЛГАРСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ/МЪЖЕ/ МНОГО ЗЛОБЕЯТ КОГАТО НЯКОЙ Е УСПЯЛ И ВИЖДАТ КОЛКО СА ЖАЛКИ.

Там е проблемът, че не плаща данъци ...в особено големи размери!

След като прокоратурата е независима институция и ти пак намесваш Борисов - по-скоро си червена проститутка отколкото мъж. Да избрахме го, защото ни писна да подкрепяте Доган и дори след тежките му но откровени думи за това, кой управлява България нямахте смелост и кураж да се дистанцирате от него а мълчаливо продължавате да го подкрепяте отново в безпринципна опозиция. Жалки подлеци. Нали точно Борисов извади на бял свят - Трамкар, Софийски Имоти, Топлофикация, Общинска банка , Вълка - но вие сте толкова безочливи и толкова мръсни, че никога няма да признаете тези истини. Ти вече си формиран като характер, но е жалко, че ПОДЛЕЦ като теб ще възпитава деца.

Ами с М.Николов и братму Пепи Николов кво става.

Освен този има още стотици милионери в бг набавили състоянието си по незаконен начин. Чистката трябва да продължи до край. Задължително е.

Парите му са от българската и руската мафия. Препират ги в един от печеллившите сектори- ЕНЕРГЕТИКАТА.

ПРОЧЕТЕТЕ В ИНТЕРНЕТ. ИВАЙЛО МУТАФЧИЕВ/СОБСТВЕНИК НА ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА/ МУ Е КУМ. КОВАЧКИ Е СВЪРЗАН С КОСЬО САМОКОВЕЦА. УЧИ В СССР. ПРОДАВА СЛЕД ТОВА КОНСЕРВИ ЗА РУСИЯ. КАКВО ГОВОРИ ТОВА - ЧЕ Е СВЪРЗАН С РУСКАТА МАФИЯ. ЧЕ ПАРИТЕ СА МУ ОТ МАФИЯТА.

Що пишете на сляпо , демек без да знаете нищо. Ковачки е умен , ма наистина и работи , пак на истина. Малко са хората като него .

Марица Исток - там всичко е ЧЕРВЕНО и червясало от корупция!!!!!!!

А БЕ ДИДО-МОГО СИ НАИВЕН. НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ КОВАЧКИ Е САМО ВЪРХА НА АЙСБЕРГА.ВСИЧКО ТОВА НЕ Е НЕГОВО. ТАМ Е СЛОЖЕН ЗА БУШОН.КАТО МУ ВИДИШ ГОВЕДАРСКАТА ФИЗИОНОМИЯ ТЯ НЕ ВДЪХВА ДОВЕРИЕ - ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

Гледам една интересна зависимост, всички коментари написани с ГОЛЕМИ БУКВИ, защитават Ковачки. Ама евала, поне са с различни никове.:)))

Pet ,ot komentarite sa pisani ot edin i sashti chovek ........

Прочетох всички коментари и незнам какво да кажа. Хора, знаети ли на колко семейства осигурява работа този човек? Знаете ли колко от предприятията, които купи бяха пред затваряне, а в момента работят? И като отиде в затвора....какво??? Ще се унищожи и малкото, което работи и е бьлгарско. И ми е много интересно, колко от вас имат фирми и плащат всички данаци и осигуровки???

нищо няма да направят , тези фирми знаят къде да се отчитат а те не са и тяхни а партийни. затова че не вервам.

ИЛИЯНЕ-С ТВОЯТА ГУМЕНА ГЛАВА СИ ЗАДАЙ САМО ЕДИН ЕЛЕМЕНТАРЕН /ЗА ТЕБ Е НАВЯРНО МНОГО СЛОЖЕН/ ВЪПРОС- ОТ КЪДЕ ГИ ИМА ПЪРВОНАЧАЛНО ТЕЗИ ОГРОМНИ СУМИ ЗА ДА КУПИ ТЕЗИ ПРЕДПРИЯТИЯ.