Българи наемани от бандити за обирите в Лондон

Алжирски банди, които действат на улиците "Бонд" и "Кондюит" в Лондон, са замесени в кражбите на бижута, включително във въоръжения обир миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Българи наемани от бандити за обирите в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво - излиза, че сме настигнали Великобритания по престъпност, а може би сме ги и позадминали! Отбелязвам и какъв капиталистически рай описват нашенци емигрирали от България!...

Ben seni sikEdjem(ne sikdjAm),amına kodumu...gqur!

Ай сикиджам бе!

Посрамен, на никой от граничните власти не му е минало през ума да ме предупреждава за каквото и да било - мога да го обвиня за нанесени морални щети. Ако спомене проституция - мога да го обвиня и защото съм жена, за полова дискриминация, дискриминация на етническа основа, как може гавра с почтеното ми име и професия и т.н. Трябвало е само да направиш скандал, да се оплачеш, и да гледаш как бритиш ситизена ще ти се извинява и ще ти пожелава приятен престой в страната.

Човечета като теб са много елементарни :) Единствената неистина от РАЗКАЗчето, което написах беше, че стана въпрос за обир. Останалото си е жива истина и реших да сътворя малка историйка по повод съвпаденията с националностите. А ти бегай да се комплексираш някъде другаде :)))))

Ey lajec smotan,toya aijirec moje da ti e dal samo potdrajkata na kenefite v jilishtata si,a tova prelojenie za obir si go napravil ti,a ne aljireca!

И ние на бургаското летище като срещнем пристигащи с британски паспорти внимателно им обясняваме: Не можете да изпиете всичкия алкохол, колкото и да е евтин. Когато повръщате на тротоара, не лягайте върху него, а до него. В хотелските стаи има и тоалетни. Ако някой от обслужващия персонал не ви боготвори не го убивайте.

Живях в Лондон около две години. Пристигнах там като обикновен работник. На няколко пъти сменях работата, понеже усложията бяха ужасни, а и работодателите мамеха много с парите. Сръчен съм и се нагаждам на почти всяка работа. Бил съм от мияч на фабрики за полу-готова храна, през заварчик на газ инсталации, та до доставчик на строителни материали и ръководител на обша строителна бригада. Както смених работата, така смених и квартирата на няколко пъти. От Грийнфорд се прехвърлих в Борехамууд и след това заживях в Лейтън. Не харесвах този квартал, понеже беше пълен с престъпници и млади чернилки, които гледаха много филми и се изживяваха като гангстери. Дори по едно време се оказа, че главните атентатори в Кендари, Индонезия през 2008 са били от нашия квартал. Невероятно но и един от министрите на вътрешните работи на Зимбабве живял до скоро в района. Злодеи от класа! Странно, но нашата уличка се оказа тиха и спокойна. Около къщата ни имаше семейства индийци и може би на това се дължеше тишината. В самата ни къща пък живеехме хора от цял свят-България, в моето лице, Франция, Турция, Венецуела, Албания...Доста хора идваха и си отиваха, но първите обитатели на жилището след основния му ремонт бяхме аз и албанецът Адриан. Превърнахме се в един вид като домакини на къщата и внасяхме ред, когато се налагаше. Обяснявахме правилата на новодошлите, понеже имахме горчивия опит на предишни места, където всеки прави, каквото си иска и всичко беше като в кочина. Нашият хазяин се оказа от Алжир. Нори разби представите ми за африкански диваци, излезли колкото да се спасят от кошмара на континента си. Той беше интелигентен, с добър външен вид и винаги знаеше как да се държи с хората срещу него. постоянно беше в движение и се срещаше с много хора. Къщата ни беше само една от десетината, с които се разполагаше той. Веднъж ме попита дали мога да поправям повредени мебели. Естествено, че всяка допълнителна работа ми идваше в плюс. Явно оставих добро впечатление у него, след като успях да закърпя добре дървена секция, която беше приготвена за изхвърляне. Как го направи, ме беше попитал и му отговорих с шега с магия :) От тогава ми възложи обслужването и поправката на всичките му къщи и апартаменти, които беше дал под наем на най-различни хора. Вярно, че се скапвах от работата на две места, но бях доволен, че заработвам пари и не си губя излишно времето. Нори виждаше, че се справям отлично със всяка задача и се увери в сръчността ми. Доверието му към мен се затвърди, че да...Малко са слънчевите лондонски дни, но точно в един от тях хазяинът ми предложи оферта-да оберем бижутерски магазин на Ливърпул стрийт....Края на разказа ще го чуете по новините след един месец :)

Много жалко за английския данъкоплатец плаща за Кралицата Майка за МИ 5,6,7 :) а те не могат едни дребни крадци да хванат, че и пак нас искат да натопят.

дай му пет лева на българина и му гледай сеира хахахх

Много е гадно, че престъпни селяндури и крадливи цигани създадоха такъв имидж на българите в Европа и вече за щяло и и за нещяло винаги българите са замесени...

Крадци в България - дал бог!Като окрадат тук каквото могат - пращат ги посланици.Следете от тук нататък колко ще окраде ченгето Радион Попов,например.Защо не попитате населението на Казанлъшко колко му работиха на ангария,а той не се е разплатил от години и така ще ги завлече,като се скатае в Мароко,Тунис или Саудитска Арабия.Той вече си оплете кошницата като зам.министър с местната им власт и гледайте само как ще разпродадат с Доган тихомълком България -уж за инвестиции.Затова им ходеше на крака през главата на Калфин.Бойко,внимава

ami to se vijda balgarite na kakvo sa sposobni osven mangalski dalaveri kradene i ubivane te drugo ne znayat shtoto sa marzeli.

Kolko osydeni bylgari ima v the UK za vyoryjen grabej ? Mnogo malko bih kazal az. Porednata izcepka na jurnaliata. Zalagam 20 pounda, 4e 4ovekyt pisal statiata ne znae kyde se namirat Albania i Bylgaria.

Da be vse Bulgari i Albanci -gluposti!!!

pak si nameriha izkupitlna zhertva v chuzhdenzite, zastoto sa nekadarni da se spravjat s kakvoto i da bilo.

АЙДЕЕЕ, пак някой възвеличава некъдрните българи от които нищо не става. БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ И БАНДИТИ,не могат на малкия пръст да стъпят на АЛБАНСКИТЕ мафиоти,а стават само за мулета и катъри.

тя и масларова кара Бентли, я да я питат да не би да е свързана с алжирската мафия в Лондон :))) Па дано бобитата да я закопчеят и нея заедно с арабелите.

Преди известно време ходих в Шотландия и на летището, при проверка на българския ми паспорт, изришно ме предупредиха, че не трябва да се занимавам с наркотрафик, оръжия, проституция и прочие. Това само по вида на паспорта ми... съжалявам, че съм се родил българин.

Това означава ли, че великата лондонска полиция не може да се справи с грабежите? Не може да вкарат извършителите в затвора и сега само лаят...точно като нашите МВР/Прокуватура - ние знаем всичо, всичко ни е ясно, ама нямаме доказателства още :D.. Защото куче, което лае - не хапе. Най-много да осъдят един-двама за назидание (което разбира се е против човешките права - да те наказват за чужди грехове) на всички, но групатаще продължи да си действа, макар и в по-малка степен или в друг район.

Е, че ние сме много добри в този занаят. На запад като цяло с това се славим.

Знаех си, че няма как и този обир да няма българска следа

Че изгонете ги бе,олигофрени!Цяла Европа е пропищяла вече и се е напълнила с арабски боклуци

Във страните на западна Европа повечето като са крали от другите с войни си изкарват краденото по музеи и площади- справка Франция, Испания и не ги интересува, че примерно даденото богатство е крадено с насилие. По същия начин и Харабиййте не се интересуват, че каквото купуват е крадено. И в двата случая имаме дивашки манталитет

Za ad si v takuv biznes prez prehoda si bil mladej. I za da ne generirame bandyugi-obrazovanie moralni tsennosti i povishavane na standarta. kkato e kazal sir W. Chirchill - Bednostta ne e porok, no nrajda vsichki porotsi. I shtom Chirchill go e kazal-znachei e vyarno.

Алжирските престъпници наемали източноевропейци като българи или албанци, прочути като експерти в боравенето с оръжия и в обирите, посочва вестникът. Източно европейци ли са били или българи, или албанци? Защото ако са източно европейци, тук спадат също украинци, румънци, македонци, сърби, черногорци, босненци, хървати, руснаци, молдованци, унгарци, чехи, словенци, словаци - да изброявам ли още?

А така - втасахме я! Не стига, че ЕС пропищя от български автоджамбази и крадли, ами и това..... Е, кажете ми, как да се гордея, че съм българче и е първа радост за мене?!....

А така - втасахме я! Не стига, че ЕС пропищя от български автоджамбази и крадли, ами и това..... Е, кажете ми, как да се гордея, че съм българче и е първа радост за мене?!....

Толкова много полицаи има в Лондон. Да ги натиснат тия алжирци, че и нашите покрай тях.

Ха-ха, рязаното фесче се впрегна:) Ама много навътре го приемаш т.е. поемаш бе:) Друго си е опита. Машала. А, тъкмо се пипнах по оная работа та се сетих - какво прави майка ти?

Стига глупости. Нали показаха записа от кражбата. Типични кафяви кореняци англичани. Къде повече поразии правят рижавите алкохолици по нашите курорти. Английски деграданти.

АКО СА БИЛИ МАНГАСАРИ -НАПИШЕТЕ ГО ВЯРНО! ОБИКНОВЕНО КОГАТО СЕ ПИШЕ ЗА НЕЩО НЕГАТИВОНО - БЪЛГАРИ, ТУРЦИ, ЦИГАНИ - ВСЕ СА БЪЛГАРИ. ЕВРОПА ДА ИМ СЪРБА ПОПАРАТА НА НЕЙНИТЕ ПРАВОИМАЩИ , АНЕ САМО НИЕ.

По голяма глупост не бях чел, особенно как саудитеца харесва огърлицата и се пазари да му я откраднат. Тази статия за пореден път доказва изобилието от малоумни новини насочени да запълват тиквите на още по малоумни идиоти.