Маниакът със спринцовката вдигна на крак МВР

Полицията е на бойна нога заради поредното убождане на дете със спринцовка в София. След анализ на събраната информация разследващите са категорични, че става въпрос за сериен извършител с маниакални наклонности, който ще нападне пак, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Маниакът със спринцовката вдигна на крак МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как може да няма никаква информация по другите медии!!!! нито телевизия, нито вестници... направо съм потресена! хваща ме страх като си помисля какво бих му направила на такъв! но така е/ клин клин избива!!! леле как ме е яд че сме толкова безпомощни!!!

Много филми гледаш и им вярваш много. Реалността е друга. Трудно е да се хване такъв човек, но не и невъзможно!

Оди се гръмни бе селяндур малоумен!

Абе деба докторите ако е вярно, че не са направили изследвания! И те плачат да им се отупват антерийките от време на време! Подведете го под съдебна отговорност шибания доктор! Ако няма такова нещо в България строшете му и двете ръце!

никога няма да откриват такива като не правят изследвания и не взимат никви доказателства,и от не могат да намерят някъв луд който според мен едва ли е много умен за да си прикрие ,,следите,, та ако гожорим за някой средно интелигентен и изобретателен колко ли убийства,изнасилвани и какво ли ще направи и ще стои от срани и ще им се смее.......

Пуснете портрет на заподозрения, разпространете го навсякъде; така със сигурност ще го хванете по-бързо, повече хора ще ви съдействат!

Майката на детето пише,че след като завели малкия в пирогов не му направили никвяи изследвания кво му е бил гада.Направили му една инжекция против тетанус и след 20 дена трябва да му правят изследвания за спин и хепатит....за кви криминалисти става въпрос.Лекара се държал отвратително....Докт станаха като бакшишите...

незнам само по филмите ли гледаме тези неща като днк от слюнка,отпечатъци,из и тн,в каменната ера ли живеем...аз ли бъркам ....а за този психар е ясно че ако го хвана костица здрава няма да му оставя.......

Абе ченгетата що не вземат от това дете дето е ухапано зъбни отпечатаци и от тия ободените сигурно има отпечатаци по тях от него защо не го направят, че по-бързо да се намери

До моите кандидат коректори. Будител наистина се пише с у, но аз нямах това предвид. Човекът все още не се е проявил като такъв. Искам само да ви попитам нещо. Къде бяхте мили мои, кагато български сестри в Либия боцкаха смъртоносно либийски деца? Не викахте ли тогава долу Кадафи и горе убийците?

Веществото не било опасно,а ако спринцовката е многократно използвана и е заразена с някой гаден вирус,спин например.Все по страшно става,но така е като лудите ги пуснаха за домашно лечение.

според мен този човек заслужава да е присъден за цял живот.моля се на полицаите да го хванат.

Syringeman....на новият Български филм на ужасите

Ей, отворко, може ли да си такъв тъпанар бе! И на тебе бих ти отупал ватенката...

тоя е някакъв психар

Абе ,около тези деца няма ли родители ,бре!?!?! И що за олигофрен ще тръгне със спринцова да боде деца... Някои хора съвсем са изкукуригали, а липсата на родителски контрол също трябва да е престъпление ,както е в САЩ, например. Но нашите законодатели са далече от стандартите на законодателите в ЕС и САЩ, и за това съдебната ни система е отчайващо неефективна, още повече ,че НЕ Е НЕЗАВИСИМА и до сега беше ЗАВИСИМА от политическата конюнктура. Надявам се това сега да се промени и да виждаме по-често ефективност в работата на правосъдието.

до аз за възрастните не знам но ти определено си в инстинския смисъл изкукуригал(а), щом можеш да напишеш това

Уважаеми родители, Предлагам Ви да организираме хайка възможно най-скоро в Южен парк с цел залавянето на този малоумник.Носенето на тежки и остри предмети е препоръчително!!!! интерес може да пишете в чата!!!

Нещастно човече, едно от прободените деца е държало майка си за ръката. И ако ти още чакаш мама да ти смени пеленките, децата на 6 години са си вече личности.

Народът бавно и полека се побърква!След свирепото управление на ГЕЯ ,при което народът обедня и от това оскотя,се забелязва масово побъркване!Преди 2 седмици,един ненормалник ме атакува отстрани,от уличното платно което пресичаше,с вдигнати ръце напред ,при което ме изблъска без никакъв повод,с все сила!Един минаващ мъж виждайки това,каза:Народът се побърка вече съвсем!Няма спасение!

да дадът случая на мутрите те ще го намерят много бързо ако може и да го обезглавят публично няма да е зле

Мъжът се казва д-р ОХ БОЛИ!!! Живее близо до пекарната в Новион! Занимава се с благотворителност в областта на безплатните ваксинации със семенна течност и специализира олигофренотерапия. има още информация за мъжа, моля да я сподели с мен на тел.012345678 или в най-близкия психодиспансер.

Да се покаже по телевизията портрета на предполагаемият изършител за да знаят хората и да се предодвратят повече убождания!!!Толко ли е трудно,полицията къде блее?

Родителите не могат да си пазят децата повече от необходимото, разберете го това! Да си вържеш детето с въже и да го заключиш вкъщи не си е работа и не е решение на подобни случаи като с този маниак. Явно, колкото и да е луд Маниака разполага с интелект и хитрост, след като успява да се покрие след всяко покушение над дете. Всеки един гражданин, заподозрял подобен човек трябва да подаде сигнал към органите на реда. Недай си боже да има нов случай с убодено дете, то детето трябва да е преупредено от родителите си, че трябва поне да запомни лицето, дрехите и ръстта на нападателят. Знам че почти е невъзможно в една такава ситуация да се действа по инструкции, но....проблемът е на лице!

Да се покаже по телевизията портрета на предполагаемият изършител за да знаят хората и да се предодвратят повече убождания!!!Толко ли е трудно,полицията къде блее?

ela da me probode6 tyka da ti eba maikata sme6nik ko hodi6 pri decata ela pri golemite ta ti q navra v gaza i ta ti s4ypq zabite mi6kooo maikati 6i eba

Много саркастично,няма що!Пише се бУдител!! А тоя с инжекциите ,като го хванат да го бодат през 5мин. като последното да има летален изход!!!Изрод!!

най-жестокото е ,че този човек е продукт на нашето общество, такова каквото сме си го направили с нашите действия или бездействаики когато е трябвало да направим нещо. В този смисъл всеки един от нас може да изтрещи в някой момент - това вече е страшно!

Дано го хванат психопата. А колкото до полицията, да спрат да се крият около кръстовищата и да чакат някой без колан. Всички ченгета, които стоят на гюме са паразити а не пазители на обществото.

малееее, много народ изпуши

абе, наркоман, ти въобще прочете ли?

давай мила обади се в полицията и им дай тази информация или още по-добре дай точния адрес- блок и етаж тук поне ! Моля те сподели, че поне ние хората да го хванем тоя, ако не полицайте.

Дано да го хванат по-бързо! Не съм сигурна кой искам да го хване обаче, дали полицията или някой родител и да му свършат мъките на маниака! Ужас напълни се София с луди!

Прав си. В наши дни (на демокрация) родителския контрол е на толкова ниско ниво, че нямам думи. Ангажимента на повечето родители стига до направата и раждането на детето. После....да се оправя само. Това е пълна безотговорност. От друга страна като се знае, че обикалят свободно такива побъркани като тоя, държавата да създаде закон и тези да си понасят последствията.И не само да го издаде, но и да се спазва.

е,сега точно ми притрябва спринцовка и игла ......ама как да си купи човек...не смея!!!

abe ti malumen li si be ...ima6 pravo 4e darjavata nie e smotana ...ama nie kakvo moje da napravi me da hodime s pisltolet aaaaa....

Без паника, моля! Може човекът да прави безплатни планови ваксинирания с негов материал. И без това много хора не се явяват на повиквателните. Да не се окаже накрая, че ще му издигнем паметник като виден народен бодител и оплодител даже.

Ами ти като съвестна гражданка,що не звънна в полицията да разкажеш този случай и да кажеш адреса,вместо да пишеш по форумите!

Хора ВЗЕмете се в ръце или няма да стане ......

Dnes sas sprincovka a utre znaeli se 6te grabne noja!

Това е профил на маниак болен от венерическа болест, те заразяват умишлено и понеже децата са безащитни налита на тях. Полицията трябва да го хване на всяка цена вазможно най-бързо.

Да му отрежат ръцете на този паразит или поне да му спукат гьона от бой, но дано го хванат. Родители пазете децата си !!!

Ако, този изрод убоде моето дете, и полицията го задържи, ще го чакам! Все някога ще го пуснат/ нали сме в БГ/, и тогава ще стане страшно! Ще го набия на кол и ще му избода очите!!!Въобще не ме интересува дали е луд, откачалка или невменяем.

Този тип престъпления се разкриват най- трудно а поради това ,че се отнасят за деца обществото е най-чувствително.Не една полиция е била обект на обществен натиск и силно недоволство от действията и когато е била безсилна бързо да разкрие престъпника.Интересн дали тези спинцовки не съдържат само физиологичен разтвор?Защо не са открили до сега никакво вредно въздействие (макар,че е възможно изследванията да се забавят).Защо точно сега се появи този маняк?

Преди няколко години в Надежда 5 детето на наши приятели беше убодено от такъв ненормалник.Мъжът ми и бащата на детето го гониха ,но той се скри някъде като в миша дупка. Дадоха описание на полицията и предположение,че е от съседен блок.Полицията ходи в блока,говори с майката на този,но се оказа че е регистриран луд.Нищо не направиха,а тормоза и изследванията бяха за семейството.Казаха че не бил инжектирал нищо,а само убол детето. Да го проверят и този луд от Надежда 3 част е.

Не те знам кой набор си, но аз като бях на 6 години (1 клас), се прибирах сам от училище. Нямаше страх в хората за децата им. Освен това все някой ми е длъжен - някой който ми папа данъците. А и между другото си голям тъпак някой казвал ли ти го е ?!?

Трагедията в Чернобил е 1986 година...

хахах, определено много филми гледаш :) човека си е явно обикновен психопат.. дано ченгетата го хванат преди някой баща, че ше стане мазало ...

Не съдете МВР. Описанието им е от деца. Трудно се работи при малко информация. Пък и те горките с тоя бюджет без оптимизация. Не се пуска информация че някой загрижен родител утре може да осакати съвсем случаен човек който отговаря на описанието, а човека да е поискал да вида една детска усмивка само. Луди има навсякаде кадето има повече население има и повече луди но в проценти отношението е почти винаги еднакво.(Без Пловдив там всички са луди да плащат сметките на мангалите за ток и вода)