Връщат Митьо Очите в Белене, в Казичене му счупили челюстта

Димитър Желязков - Митьо-Очите ще бъде върнат в затвора в Белене. Това решение е взето след проверката на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” към Министерството на правосъдието, която бе назначена заради преместването му в общежитие с лек режим в Казичене.

Обратно в новината

Коментари - Връщат Митьо Очите в Белене, в Казичене му счупили челюстта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за България ! От такива случки и начина на отразяването им ,разбираме в какава страна живем. Абсурдът е нашата реалност . Наркодилъри пак се превръщат чрез медиите в няккакви национални герои.А езикът на медиите е като мутренски , не се учудвам обаче - тези които работят за тях ,имат и такъв език .Жалко и тъжно за България !

митио да си слага полата и да го почват затвортниците

boiko,,,koi e po-silen......ti ili banditite...

Митко тъпо същество нещастно.господ гледа курво мрасна,колкото дущи си изгорил 100 пъти да ти се връща.

АБЕ ТЕ ИТАЛИАНСКИТЕ МОФИОТИ КАТО ВИДЯТ КАКЪВ ПУДЕЛ НАРИЧАТ БОС ЩЕ ВЗЕМАТ ДА СТАНАТ АРТИСТИ! ТОЗИ НЕ Е НИКАКЪВ,АМИ Е СЛОЖЕН ЗА ЦИРКАДЖИЯ ДА ГО ДАВАТ ПО МЕДИЙТЕ КАТО ДРЕСИРАНА МЕЧКА!

Този ако е бос,аз съм грамфон! Този е пълен галфон даже една клечка за гъза си не може да одяла. Обаче има протекция и е назначен за някакъв си бос,ама на кво никой не знае. Митю си е едно тъпо момченце с интелект на селски идиот. Даже един кучкарник не е в състояние да управлява камо ли нарко империя и незнам си още кво. Все още този шут е необходим на някой но един ден ще го облекат в дървен пардесю. Този палячо ако никой не се движи с него дали ще е страшен медиен клоун? Едва ли е най-бруталния тип? Още не му е изтякла ролята в цирка...но денят х все по-бързо наближава!

Аз давам 200 ...... и то евро !!!

znaem se....ve4e e vreme da otisti6 banditite ..ti si znae6 kak...deistvai..

в истинското белене, в истинското, тая гад фашистка

hahhaahh mitio si e izkaral medecinsko narochno inache go e razmazal toq pernishki miti geroi

Ей, новата власт - я се вземете в ръце! За тоя Митьо - само синджир и изкъсо, кви са тия екстри? Бойко, не ги оставяй да ти съсипят образа и намеренията, сериозно...

vav ada da gori

ха-ха ,че той като беше в Белене пак си излизаше на дискотека в Свищов това си е всеобща тайна в града,ама органите на реда се правят ,че не виждат....щот така им изнася

може ли някой да обясни, защо Очите е с охрана в затвора, посочения Новак Купенов и сега ли е преместен с него и защо не го оставят сам ...пък да видиме какво ще стане. Кои са му покровителите в системата на правосъдието в т.н. затвори дето такива като него - престъпници и убийци си почиват необезпокоявани и си въртят мръсния бизнес - ДО КОГА ДРУГАРИ ????? Бойко Б. има ли да каже нещо по въпроса ?

Митьо Очите е пребил пернишкия наркобос Стоян Кръстев, известен с прозвището Драгановеца, в затворническото общежитие в Казичене. Побоят е станал в края на миналата седмица. Dnes.bg научи за счепкването между двамата, след като в редакцията бе получено писмо от Кръстев, в което той описва премеждията си с Димитър Желязков. Драганове стига и по-далеч, като разкрива тайни дарения за затворническия шеф на Казичене, които служили за уреждане на кримиконтингента на работа. Кръстев твърди, че в началото на годината и той дал 5000 лева под масата, за да започне работа, уж обещана от шефа на общежитието, но и до днес такава не му е осигурена. Нарочени за пернишки наркобос пише, че знае за подобни дарения и от други негови съкилийници пари без фактури, които служели за облагородяването на затвора. В полученото в редакцията писмо затворникът твърди, че от седмица, откакто е при тях, Митьо Очите вече се труди, за да намали присъдата си. Очевидно, че той се ползва с доверието и има много близък контакт с началника на затворническото общежитие, пише Стоян Кръстев. Именно бързо осигурената работа на несебърския наркобос подразнила Драгановеца и той се оплакал на шефа на общежитието, подал и жалба до прокуратурата. Разб за намерението му, на 6 август в килията му дошъл близкият до Очите Новак Купенов, който му заявил, че Желязков го вика спешно в 5-а килия. Аз се изплаших и му казах, че няма да отида, пише Кръстев. Вечерта Драгановеца излязъл на разходка в карето. Чух, че някой ме извика по име. Обърнах се и видях, че Митьо Очите ми маха с ръка. Бяхме отвън, имаше много хора и затова реших да отида, за да разбера защо ме вика. Когато стигнах при него, той ме попита: Абе, ти какво искаш от началника и какво си говорил за мен? Влязохме във фитнеса и докато се опомня, бях избутан отзад от Новак Купенов. В този момент Митьо Очите се обърна и ми нанесе няколко удара в главата. Усетих удари и отзад, които мисля, че ми нанасяше Купенов. Развиках се за помощ. За кратко Кръстев изгубил съзнание, а като се свестил, вече били дошли полицаите. Отвели го при началника на затворническото общежитие, където разказал за сблъсъка си с Очите. Желязков също бил повикан, като още с влизането си, без да се церемони, започнал да се заканва, че ще го убие като куче. Кво ревеш, бе, ти сега ще видиш какво ще ти се случи, само като изляза от кабинета. Животът ти струва 2,50, ръмжал Очите и категорично отрекъл да е удрял Драгановеца. Затвор пише още до Dnes.bg, че побоят бил подминат с насмешка от затворническия шеф, който през цялото време защитавал като адвокат постъпката на Очите. ,Изпитвам основателен страх за живота си, тъй като Очите е известен с това, че може да стигне до крайности и да посегне на здравето, дори да убие някой, който се е осмелил да му се противопостави, пише още Кръстев.

Свилен Чичев, който стана впоследствие шеф на затвора в Белене, беше кадрово ченге и после следовател в следствието във Велико Търново. Като следовател беше некадърно и тъпо копеле, работехме заедно. Определям го като некадърник и тежкар. Още му сърбаме попарата по негови знакови разследвания. Понеже нищо не ставаше от него като следовател, намери връзки и стана шеф на Беленския затвор, а впоследствие още по голям началник в Софиоя. Янто по това време е направил семейственост в затворническата управа. ОТ него не става ни ченге, ни следовател, ни администратор. Когато затворниците петимата избягаха от Беленския затвор, той беше шеф там и даваше интервю. Като му гледах тъпата мутра ме хващаше яд, че сме били и колеги....:::(((((

Благородни люде, няма спасение за Митьо.Той просто настъпи бодила.Той беше бос наркодилър, поставен от полицията и толелиран от нея за да им се отчита финансово и с донесения.Затова му даваха възможност да работи покрайбрежието с с разни долнопробни и малоумни момчета.Те не бяха от голямата игра и го прибраха в пандото за да го предпазят от разкриване защото стана много нагъл.Сега и в пандото си беше канарче.Но сега направи голямата грешка.Настъпи по-важен човек и сега неговите приятели от полицията трябва да го пазят да не се задуши като спи и да не глътне възглавницата си.Но сигурно ще си глътне езика и трябва много да плаща, а на дупето му ще направят татуировка.Сега я няма и неговата приятелка , бивша евродепутатка Маруся, с която имаха общ бизнес.

Постановка, братяаааа! Нищо не са му пукнали на тоя копелдак, ами са много големи комарите в Белене и хубавите заведения са далече! За жълти стотинки ще му дадат удостоверение, че и валяк е преминал през него. Аз не знам защо ли новият министър на МВР не се заинтересува по-отблизо от системата на наказанията, нищо, че не е в неговия ресор - все пак е вице-премиер!!!

Айде сега да го видим дали е наистина е мафиотски бос. Ако е, въпросния Стоян Кръстев ще поумре малко... ))))

г-жо министър, вземете да изрините тази вмирисана сган от ръководството на ГДИН или и вие като предишните няма да посмеете да ги пипните

Министърът на правосъдието Христо Ангелов: Комисията установила, че са на лице условия за облекчен режим, тъй като Желязков вече е излежал над 6 месеца от присъдата си, демонстрирал е добро поведение и му оставали по-малко от 5 години зад решетките. ИЗНЕСЕНОТО Е ЦИНИЗЪМ !! АКО МИТЬО ОЧИТЕ БЕ ЗАЛОВЕН В ИРАН ИЛИ В КИТАЙ, СЪС СИГУРНОСТ ДО СЕГА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СТО ПЪТИ РАСТРЕЛЯН ИЛИ ОБЕСЕН, ЗА НЕГО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГОВОРИ И ДОРИ ИМЕТО МУ НЯМАШЕ ДА ФИГУРИРА В МЕДИИТЕ. ТАКА Е ТАМ В ТОТАЛИТАРНИТЕ ОБЩЕСТВА, А КАК Е ТУК ПРИ НАС В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ОБЩЕСТВА?? КАКТО ВЪРВИ РАБОТАТА В СЪДЕБНАТА НИ СИТЕМА ТОЗИ НЯМА ДА ИЗЛЕЖИ ПЕТТЕ СИ ГОДИНИ ЗАТВОР И ЩЕ БЪДЕ ПУСНАТ НА СВОБОДА ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ. МОЖЕ БИ СЕ НУЖДАЕМ В СПЕШЕН ПОРЯДЪК ДА БЪДАТ ВНЕСЕНИ В БЪЛГАРИЯ ДВА СЪСТАВА НА НЯКОЙ ИРАНСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ РАЙОНЕН СЪД ЗА ДА ПОКАЖАТ НА НАШИТЕ МАГИСТРАТИ СВОЯ ОПИТ В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ОБАЧЕ СЪЩИТЕ ДА БЪДАТ ПРИДРУЖЕНИ И С ЕДНО НАКАЗАТЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРИСЪДИТЕ. ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ТЯХНАТА СИСТЕМА Е ПО ДЕМОКРАТИЧНА ОТ НАШАТА ЗАЩОТО В НЕЯ СЕ ПРИЛАГАТ БОЖЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ: На всекиму дължимото

Ако някой затворник от Белене чете това давам 100 кинта ако изнасили Митенцето, виж колко е сладък на батко сукалчето!

Така е, Митак в живота- джунгла !! Ако не биеш, теб ще бият !! Уж си мъжага, пък си допуснал да ти ожулят ченето !! Стой на една ръка радтояние, пази лицето !! Елементарно !! Ама и ти си един измислен БОС Нейсе !!

В коя правова държава дават на мръсните мутри присъди от 4,5 год. за това ,че въпросния мизерник ,измет за обществото се признава за ръководител на престъпна група разпространяваща на ркотици.Моля г-жа минист. на правосъдието Маргарита Попова да преразгледа делото на Димитър Желязков.За такива като него доживот в панделата.

gorkia Mitio nabili go ste se razpla4a

Ще излезе след по-малко от 3 год. за добро поведение и ще си продържи бизнеса... няма оправия в тая държава.

Не мога да разбера защо ми е толкова противен

тия като на екскурзия, я до Белене, я са до Казичане, я са до Бобов дол... Ми, да се бият бе. Да се избиват, какво ни пука

Много далавери в ГДИН, и само за пари говорят!

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ??? В БГ ВСИЧКО СЕ КУПУВА И Е МАФИЯ. ТРЯБВА ДА ПОЧНАТ ПЪРВО ОТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА.

В заглавието пише ,че му счупили челюста а по долу ,че просто му ударили един и малко го натъртили-къде е истината?Както е тръгнало докато си излезе ще го канонизират за светец.Излиза ,че в Казичене имат фитнес зала да се подържат в добра форма -защо не им отворят една кариера ,че да не скучаят по цял ден ами да чукат камъни?Както е тръгнало може и спа център с масажиски и басейн с водни атракции да им построят.

Добро поведение? Участие в побой?

трябва да уволнят всички в ГДИН здради тоя случай с местенето на очите от Белене в Кремиковци

Е как не са установени нарушения от служителите в затворническото общежитие. Митьо как се е озовал в заведение, вместо да си стои в затвора? Може би се е телепортирал... Това вече на нищо не прилича... Как да не са виновни тези служители.

Горкият! Колко тъжно ми стана.... :D

По-добре би било направо тиквата му да счупят на този дебил Очите.Фитнес зала?Направо карцер за такъв престъпник!

То в Белене все едно не излиза редовно по заведенията.

Абе не го връщайте в Белене. Дръжте го там, току виж пак му разбили главата.

Какво стана бе Митак, вместо ти да биеш както си научен, вече теб бият! И като си помисли човек, че това е само началото...