17-годишен виетнамец задържан за побоя над Огнян Бояджиев

Има задържан по случая с пребития и ограбен журналист Огнян Бояджиев, обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишен виетнамец задържан за побоя над Огнян Бояджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виетнамец ли? А защо тогава, щом има виетнамец в София, все още кучетата се разхождат необезпокоявано по улиците?

Демек добре направиха полицаите като понатупаха миньорите, така ли? И те не бяха по политически причини на площада!

toq s taq usmivka i az buh go prebil

Не сме им опитвали кучешките чевермета, но с удоволствие бихме пробвали дюнер от леко запечен виетнамец в собствен сос.... М-м-м, лигите ни потекоха и чакаме пак да плъзнат из България......

абе какво сте се хванали за този журналист,що не нападнат мен или вас,много ясно че се познават и или не му е платил или са имали сметки за уреждане...каквото си надробиш това ще ссърбаш

Абе Оги като си решил да се чукаш със жълтури плащаи им,че да не ставаш медийна атракция!

Това се връзва ако тоя е обратен и чука жултури иначе незнам как ще отвориш врата посред нощ на не познат жълтърко...

Ако момчето е рожба на тая дружба, значи не е виетнамец, а си е наше момче с малко по-особен ген. Ние сме си го гледали и възпитавали. Мдам.

Преди 2 месеца закалха един мургав реститут на бул. Васил Левски. Оказа се любовна история.....

Има хиляди младежи, рожба на бълго-виетнамската дружба,. Има и доста други натурализирани виетнамци. Като цяло са кротки хора, но винаги има зрънца.

Съмнително е да узнаем истината за случилото се. Бързото залавяне на предполагаемия престъпник ме навежда на мисълта, че двамата с журналиста са се познавали доста време преди инцидента.

Е то вярно едно време бой, ама имаше и друга приказка. Абе не съм бил Аз, ама утре ще си призная.

Нещо ми прилича тия да са му носили редовно дрога (трева вероятно), тестван ли е тоя пич за наркотици като са го приели в болницата.

Накрая ще се окаже , че гаджетата му са го пребили за кинти и ще се чуди как да покрие случая .

Какви писания бе селянин?? какво не ти е ясно? педалски изпълнения.изкарват го едвали не жертва- ами така е като викаш жиголо и не си плащаш...

Не съм расист ,прости си спомням ,че преди време виетнамците бяха кротки момчета които циганите развратиха с далавери . Придаваха само екзотика на пейзажа и представляваха опасност само за бездомните кучета.

Виетнамецът знаел ли е български:):) Никой не може да ме убеди,че посред но ще отвориш вратата НА ВХОДАААА на непознат! И откъде се появи този непълнолетен виетамец в България? Как е станало това и зао? И какво общо има един добър журналист с малко момче????????? Алоо, Цецо,хващай четата:)

Според мене той е познавал нападателите. Защо не са му взели компютъра ???

Не е било обир никой не ви вярва заради писанията му е..

Задържан е заподозрян, защото журналиста сигурно го е разпознал. Каква лека телесна повреда бе?! Тия разбойници са се опитали да го заколят. Това си е направо опит за убийство. Дайте имената и снимката на този хубавец, за да стигнете по бързо и до авера му!

много бързо са го задържали

i bombata pred jilishteto na Vasil Ivanov ostana nerazkrita, imashe i zaliata s kiselina ... Dobre e da se dade signal, prevantivno, che niama da gi ostaviat banditite. A dali e taka predpolagam shte vidim ... za sajalenie

МВР спешно трябва да върне стария начин на работа с изключение на политическите преследвания. За криминалните престъпници небива да има толкова права. Ако тоя беше хванат по Т.Живково време до сега щеше да е разказал и за вкуса на майчиното си мляко, тогава всички много бързо си спомняха кое, как, кога, защо и с кой са извършили, както и за минали престъпления се сещаха и споделяха. До сега щеше да се знае поименно цялата престъпна група и до довечера щеше да е в килиите.

Аз лично оплюх пребитият журналист, но като гледам не е от класическите кисели гъзари, както го нарекох в началото. Извинения за обидите към него, но все пак за един пребит и ограбен журналист ни промиха мозъците и от телевизия и по интернет - а всеки ден пребиват стотици хора - защо не ги пишете бе господа журналисти - или вие сте по-важни и заслужавате внимание, съчуствие и разследване, а останалите нормални граждани сме твърде дребни за вашите мащаби ? Затова и тази първоначална реакция към това съсловие ... както и да е - дано намерят истинските извършители и да лежат - не само да ги приберат и пуснат !

Името не се на извършителя съобщава, а името на пребития, заедно със снимка. До кога това безобразиие, убиици побойници мародери - само инициалите, а потърпевшите изтипосани в цял ръст. Не може ли снимка и името на изверга за да се пазим от тях, или полицията ги държи в нелегалност за следващата им акция/простотия/.

Грабежът е само предтекст. Всичко се свежда до цензура и насаждане на страх...

Дано бързо се оправи човекът, ама защо нещата ми понамирисват на МЪЖЕЛОЖСТВО?... И естествените последствия от него. Нищо лично.

ТОЯ НАПАДАТЕЛ ЯВНО Е ТАКЪВ ДОЛЕН МИРИЗЛИВ БОКЛУК ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ. ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ДО ЖИВОТ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА! ТАКИВА ДОЛНИ СЪЩЕСТВА КАТО НЕГО НЯМАТ ПРАВА!

Повръща ми се от глупости!Пребили са го за да му откраднали пари.Много по-често пребиват учители.Но на журналистите какво им пука?Учителите нямат кредитни карти.

Вчера прокуратурата образува досъдебно производство за грабеж и нанасяне на средно телесна повреда Журналистът вече е изведен от реанимацията Abe hora kakaw grabez kakwa sredna telesna powreda kwi pet lewa? Toi 4oweka s probodni rani i e lezal w reanimazija, a tezi grabez i SREDNO telesna powreda. To si e opit za ubiistwo, a tezi ot prokoraturata SREDNO telesna ta SREDNO telesna. Edin SREDEN prast trjabw na tjah. Ai po barzata prozedura i w pandelata? Kak moze taka lekomisleno da se posjaga na 4owe6ki ziwot?

Законите трябва да се променят - и то бързо .Като тръгват с такова умишлено нападение да си знаят че задължително ще се одзоват в затвора доживот-живота трябва да им е до тук.ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ БЕЗ СТРАХ -ЗАКЛЮЧЕНИ ВРАТИ И РЕШЕТКИ

nene problema 4e se hvurliat usiliata da se razkriat izvur6itelite na napadenie nad jurnalist - problema e 4e kato prebiat bai ivan i kukute i prokurorite si burkat v nosa..

Трябва ли да си журналист, за да разследват престъпление, извършено срещу теб?! Ако беше служител в Кремиковци, щяха ли да си дадат зор и за 48 часа да открият заподозрян?

Познавам Огнян Бояджиев, работили сме дълго време заедно в БНР. Той е много възпитано и добро момче. Не е заслужил с нищо в работата и личния си живот такова отношение. Хубаво е, че полицията действа бързо и професионално при разкриването на нападателите му. Дано и съдебната система направи необходимото по-нататък. Колкото до аналогиите в стила на разкриване на престъпленията по времето на предишната и сегашната власт, това са глупости. Както и сравняването на различните случаи. Прави впечатление, че сегашните просто повече обичат светлината на прожекторите, което е добре, когато има с какво да се похвалиш, но може да се окаже бумеранг, когато се изправят пред истинските проблеми.

Прави сте и затова ще Ви цитирам отново: Законите трябва да се променят и то бързо. Като тръгват с такова умишлено нападение да си знаят, че задължително ще се озоват в затвора до живот-живота трябва да им е до тук.ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ БЕЗ СТРАХ, ЗАКЛЮЧЕНИ ВРАТИ И РЕШЕТКИ! Дано полицията си свърши работата и виновниците получат заслуженото си наказание. На този див Запад трябва да се сложи края - двайсет и първи век сме!

zabraviame, che ne razkriha i ubiistvoto posred bial den do hotel Pliska na avtora na knigite za mafiata. A inache v 21 vek da ne mi govoriat gluposti za razkrivaemostta - 99 procenta ot sluchaite e vapros na jelanie da gi nameriat

Законите трябва да се променят - и то бързо .Като тръгват с такова умишлено нападение да си знаят че задължително ще се одзоват в затвора доживот-живота трябва да им е до тук.ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ БЕЗ СТРАХ -ЗАКЛЮЧЕНИ ВРАТИ И РЕШЕТКИ

хора, не бъркайте боя на единия огнян с другия. в единия случай имаме поръчков бой извършен от маскирани професионалисти, който е много трудно да се разкрие а в другия случай имаме разправия между гейове, които се познават, тук нещата са ясни

Брех тея ще са някои шушумиги бе много бързо ги хванаха. Големите риби по 20г. не успяват да ги хванат после 20г. не могат да ги осъдят .....

Пожелавам от все сърце на момчето бързо оздравяване и преодоляване на психическия шок. Дано полицията си свърши работата и виновниците получат заслуженото си наказание. На този див Запад трябва да се сложи края - двайсет и първи век сме!

Значи, когато има желание за разкриване на престъпленията и няма политически протекции над престъпниците - могат да ги разкриват за няколко дни! Още веднъж видяхме, че при предишната власт нямаше желание да се разкриват престъпления, а напротив - да се прикриват с всички средства! Искаме бързо разследване на всичките дела на предишните ни управници - престъпната коалиция, съд и конфискация на имуществата, заграбени от народа, както и ефективни присъди - в затвора! не един министър, ами поне десет за директно за панделата! Начело с хамстера, който постоянно ги прикриваше и защищаваше!

Еми от комунист какво очакваш освен политическа репресия, режим на тока, режим на водата, хипер инфлация и т.н.?

koeto samo dokazva, che jestokia poboi nad drugia Ognian e nerazkrit poradi nejelanie da bade. Koeto si e politicheska represia

Тоя е педал... среща ве4ерта с малолетен масажист ? ....ехехеееее

Този долен педераст си е поискал секс от хетеро виетнамеца,оня не му е вързал и сега слушайте педалски измишльотини

като се праска с виетнамци.тия знаят боини фатки

Не сме им опитвали кучешките чевермета, но с удоволствие бихме пробвали дюнер от леко запечен виетнамец в собствен сос.... М-м-м, лигите ни потекоха и чакаме пак да плъзнат из България......

Така е при педалите, първо са го оправили а после са му взели парите и даже са го и понабили! Той -Огняна, както е известна в средите, сам е повикал тъпкачите си!Явно малко е платил и затова са му дали ресто! А средната телесна повреда, да не би случайно да е проникване на мъжки полов член в устаната кухина....? Надуха ни главите с педалски истории!