3 млн. долара зад свободата на Панчова?

Сомалийски старейшина е съобщил, че шестимата чужденци, сред които е и българката Данка Панчова, са били освободени от похитителите си срещу откуп от 3 милиона долара, предаде Ройтерс, на която се позова БТА.

Обратно в новината

Коментари - 3 млн. долара зад свободата на Панчова? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sprete da hranite tia maymuni!!!!!!

Поредното малоумно заглавие на неграмотен журналист - не са дадени 3 млн. лв. само за Панчова, а за всиките заложници ! Защо трябва да се манипулира мнението на хората - все едно парите са дадени от България и от джобовете на злобните душички . Човешкият живот не се измерва с пари - вместо да се радваме, че е спасена една Българка се намират плазмодии, които злобеят, че е жива и здрава и че е помагала на хората там. Е така е - такива като нея заслужават и 300 млн., а такива като вас и 3 лв. не струват със злобата си !

Добре, че са ги помилвали и пуснали, вкл. и нашата сънародничка. А онези там-от Африка и Азия се чудят на хората с бяла кожа-трепеме ги, колиме ги (напр. двамата наши шофьори в Ирак), а те пак напират да ни помагат-значи, всички са от някаква секта!

Знаем какъв специалист е Путин. Всички помним Орд ност и Беслан.

Не е ли време светът да се справи с тези мангали.Те и без това са цирей в обществото.Да се изпратят няколко бомбадировачи и да се разрови земята и да се отървем от тях.Явно на тях им се е усладило да живеят по този начин и да изнудват човечеството.Тук не става въпрос за хуманизъм, а за начин да се снабдява световния тероризъм със средства.Въпросът е или те или ние.Тези диваци не вземат парите за себе си, а за световната мафия, като със средсвата се подържат ислямските терористи.

Путин е специалист в преговорите с похитители. Може на повечето от тук присъстващите да не им харесват неговите методи на работа, но само така трябва да се работи с тез престъпни организации. В Русия за това се потдържа армия - да защитава живота и интересите на мирните граждани, не като тук за заплати и престъпни сделки. Отвличането на руски кораб ще се окаже най-лошия момент в историята на сомалийските пирати.

Не ги закачат по една единствена причина - в този район няма почти никакви природни богатства, но аз се надявам скоро да отвлекът някой руски кораб и всички да видим края на пиратството в Сомалия.

Тая чий чеп го дири там, след като и баща и от години я е молил да не се вре, където не и е работата?! Явно и тя, като либийските брантии е отишла да пълни гуша, не вярвам да е българската Майка Тереза! Защо трябва солидарно да плащаме ГУРБЕТЧИЙСТВОТО НА ВСЯКАКВИ?!?!?

Или източване на парици от благотворителната организацийка?

Изобщо защо са ги освободили похитителите им ако не са платени парите. Живота в сомалия не струва нищо

Ей, писна ми на ... от тия сомалийци! То не бяха пирати, не бяха отвличания... За чии се пращат хуманитарни помощи на тия диви маймуни, да изпукат от глад или да се хващат на работа, какви са тия бе... Друг е въпросът, че трябваше да се пратят спецчастите да им загреят черните задници, та да мислят за в бъдеще. Ама то в България май няма спецчасти - всички се наредиха да стават бизнесмени или да охраняват такива... Пък тая патка, дето се бута на лъва в устата - да я бяха заровили някъде. Ти с кой акъл ще се вреш в световнодоказана рискова зона и колко трябва да ти платят, за да се набуташ сам така?

Докторе, че кой друг, освен държавата с нашите пари ще ги плаща? Снощи гледам бащата на женицата от някакво село - да не би той да се е бръкнал? Либийките кой ги освободи?

Abe neznam koi gi pla6ta tia otkupi za milioni no ako durjavata gi vadi ot budjeta i posle karat horata da pra6tat smsi za le4enieto na niakoe detence za da suberat edni piklivi 50K euro..e meko kazano ne4ove6ko!

Ако имаха интерес гринговците, дали нямаше да запалят пясъкът на Сомалия...

Кой ги плаща тези откупи?

Хората отишли да им помагат те ги отвличат. Ми да ги оставят да мрат

Смешна работа! Света не може да се справи с едно дивашко племе! За една седмица тази територия може да се блокира по суша и вода и да се изморят от глад маймуните живеещи там.

БРАВО-СПАСИХА ЖЕНИЦАТА.

не си съвсем прав, има едно природно богатство там - риба в океана! и точно заради това на много хора им отърва да няма власт и да ловят на воля, а на други целта е само да се перчат. не бъркайте Елена Йончева с гаджето й - тя за разлика от него си разбира от работата и филма й си струваше гледането.

Да бяха я заклали тая тъпа кучка, дето се е набутала там с американо-чифутските организации. Сега ще почне реване, ще съди кого ли не, включително и България, сигурен съм!

Да ги затворят и само да им пускат по 1 тон хляб на ден. Мръсни мангали

тия мангали трябва с напалм да бъдат изчистени