Прокуратурата проверява и ”Марица Изток”

Окръжната прокуратура в Стара Загора е образувала досъдебно производство срещу длъжностни лица в ТЕЦ "Марица изток 2" по дело от 2008 година, съобщи за Дарик Радио окръжният прокурор Константин Тачев.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява и ”Марица Изток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цялата помия на бившите управляващи ще изтече по медиите и ще стане обществено достояние

Защо на снимката е ТЕЦ3? Сменете снимката!

КАТО НА ПРИМЕР КОНТРОЛТЕСТ ООД

Bravo. Kak da ima pari v haznata? Za kakvo prestruktorirane govorqt? Ako neutralizirat pone 1/2 ot kradcite, nqma da sme nai bedni v EU

Малко ти е стара информацийката, председател на борда е Георги Хаджийски, а зам. председател е Борис Пеков, тия двамата трябва да се проверят.

Аз предлагам да се разследва работата на Окръжен съд Стара Загора, който прекрати скандалното дело срещу хванатата с 25 кг. хероин и 10 месечна разработка от Интерпол наркотрафикантка Светла Кънчева поради забележете - ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА. Сега същия съд проточва делото и срещу Росен Драгнев. Къде гледа новия правосъден министър.

Абе едно нещо става ясно - тройния лешник си е мислил, че след като е взел властта, печелейки изборите, властта му се дава за нови 45 години, а не за 4. Иначе всичко, което става, просто не знам как може да се случи... Всъщност, да - просто е: за тях времето не е вървяло!

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРОВЕРИ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА МАРИЦА-ИЗТОК НАЗНАЧЕН ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ИКОНОМИКАТА АТАНАС СЪЙКОВ

Прокуратурата да разследва целия бивш борд на БЕХ.Най-вече сделките по ЗОП и ролята на Галина Тошева.

Некадърници, една снимка като хората не можете да намерите. Това на снимката е ТЕЦ Марица Изток 3