Майката на обвинения за Белнейски: Може да го убият в ареста!

Майката на заподозрения за убийството на сестрите Христина и Росица Белнейски - Лазар Колев, се опасява, че ще го убият в следствието. Това заяви самата Марияна Колева пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Майката на обвинения за Белнейски: Може да го убият в ареста! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Lelel bolkata prevra6ta i nai-dobroto sarce v kamak!!! Az mislia , 4e tova mom4e nyama vina,no e podhodya6ta mi6ka da bade ispolzvana za da se uspokoiat horata i da ostavyat na mira skapanoto mvr,koeto ili prikriva nyakoi ili sa super nekadarni!!!

Най опасните са такива като теб. Какво ще получиш от смъртта на този Лазар Колев та толкова много я желаеш, а ако той не е виновника. Ами ако друг или други са ги убили ? Били ли са изнасилени ? Ако са били, то кой ги е изнасилил ? Ако имахме добри криминолози много въпроси нямаше да има и обществото нямаше да тъне в догадки и тогава дори такива като теб нямаше да викат за смърт на убиеца Колев, а за съвсем друго лице.

Предпочитам да съм сляпа и да не виждам този дебелак Марковски, но изглежда е много способен адвокат, щом се залавя с такива заплетени и трудни дела. А доколко тези виновници които ни представят и за които се пише, са истинските зависи от полицията, следствието, съдебните медици и прокуратурата. Явно понякога едно ни се иска, но съвсем друго се получава . Искаме възмездие за убитите, но е възможно и напълно невинен да пострада. Ще се радвам, ако в затвора влезе истинският виновник, а не някой набеден за такъв. И няма ли някаква по свястна диета за този Марковски та да поотстлабне поне малко, та поне да не изглежда толкова дебел и мазен.

Че те може да го убият и навън.

Откъде такъв късмет!

надявам се да излезе наяве истината за това дело...че от години само манипулации за пред хората...

Замитат се следите... И понеже общественият интерес не спада - трябва да има все някой осъден...

Убийството на двете момичета може да тежи на съвестта на криминолозите и корумпираното МВР! Години не могат да разрешат случай, който в бяла държава се разрешава за часове, при толкова много доказателства, какво ли не направиха да прикрият извършителят. МВР го тормози един огромен тумор, тумора на корупцията. Дано има ад та да горят за вечни времена там!

Марковски е голямо говедо,защитаващо престъпниците.

МАРКОВСКИ, ОТСЛАБНИ БЕ ЧОВЕК! НЯМА ДЯ ИЗПОЛЗВАМ ГРОЗНИ ДУМИ , КАТО ТЕ ГЛЕДАМ ГУБЯ АПЕТИТ И СЪН !

Ако , го пуснат от ареста може да го убият извън ареста. Всеки могат да го убиват точно там където е и никъде другаде.

Смърт за убиеца Колев!

Докато не разсекретят делото по Чората,ще има съмнения за подобен вид двойни стандарти.Какво пречи всичко по Благоевградския случай да излезе на бял свят.Ако полицаите има данни че са играли с мафията е повече от ясно че са го убили умишлено.Тук е същият казус...

Ами ако наистина не е той,а някое бивше величие...

Това, че Марковски е дебел и с гадна физиономия, не значи, че е лошите. Дано на никой от нас не му се налага да му ползва услугите му, но той е онези които все пак ни показват колко е некадърна, мързелива и престъпна полицията ни. А ако печели от нещастнице за сметка на изкривяване на истината, то си е единствено за негова сметка. Важно е съдиите да са убедени, че пред тях е престъпника и ще го съдят за престъплението му, иначе в затвора ще отиде поредната полицейска грешка, а истинският престъпник ще продължи да си живее ненаказан между нас. И може да извърши още престъпления.

гледах това предаване . майката на Колев каза истина . Той абсолюнтно не виновен . Дебело нагласена работа . Също като със студента убит в Париж . Дано Европейски съюз да се намеси най после .

Лазар Колев ще си признае.Наличието на негов ДНК материал по телата на жертвите недвусмислено показва че той най-малкото е бил там по време на убийството. Гледали сме много такива филми по Дискавъри където отричат до последно,но ДНК-то винаги доказва вината. ДНК не може да се подхвърли ей така.Плюс това пробите са взети много преди той да бъде заподозрян.Разсъждав малко,после пишете. Психологическия профил на убиеца отговаря на този на Л.К.,така че ......въпрос на време е.

От къде този парцалив Лазар ще намери пари за хонорарите на Марковски?

Г-н Марковски не ставайте песронаж от тримата глупаци.Хората не са толкова глупави колкото ги смятате Вие:))))))))))).Защо на гледате дело на накой бедняк който е преватизирал 2-3 кокошки да нахрани челядта си:) .А дела в който имате голям хонорар от п............те :) Но както е казано от време оно Палячото си е палячо.

Не всеки разбира, друже, но всеки си дава парите като данъкоплатец и иска иска истинско правосъдие, а не хора Като Жоро павето да лежат невинни 18 години в затвора само защото на някой много му се иска да има виновни. Да такива неминуемо има, но задачата на полицаите е да ги открият и да преставят доказателства, а не признания изтръгнати с побоища и мъчения. Иначе пресъпниците са си така наречените следователи и милиционери.

Този Марин Марковски не спря с номерата си. Айде медиите спрете да му обърсвате задника и да му служите за инструмент пред съда.

Да не се притеснява майката. Няма да го убият. Той не е Чората. Местните полицаи не му дължат пари, защо им е да го убиват? ...Не разбирам защо телевизиите непрекъснато ни заливат с хълцащи изроди!? Бил осъждан за изнасилване, ама когато бил невръстен, друг го бил подвел... Намерили семенна течност във влагалището на убитата, ама това не означавало, че бил убиец... Тоя дебелия само нас да прави на гламави - хубаво, ама той спасява от затвора всички стопроцентови престъпници в тази държава, като срещу това се нагуши като за световно!

Понякога се чудя как изобщо съществуват хора като теб. Дано никога не ти се налага да си в ролята на боклука и куките да те обработват докато признаеш за неща които дори и не си помислял. Тогава ще се молиш да ти дадат трибуна, за да има поне някой друг да те защити.

Поредното дело, което показва, че парите ни за полицията са пари на вятъра. Там винаги са работили само милиционери. Те са готови да убият човека , но да си получат показанията и да покажат че има правосъдие. В по голямата си част осъдените по тези дела са невинни, а убийците си продължават убийствата. На нас българите и преди всичко на родителите не им трябва измислен виновник, а лицето което е извършило това убийство да бъде наказано. Това обаче са съвсем различни неща. Полицията(милицията) е неподготвена да се справя с подобни дела и действат както си искат. Не са малко жертвите им, но преди всичко невинните им жертви. Колко бити, пребити и измъчвани имаше по делото Луканов - кой от полицаите престъпници е в затвора за тези посегателства върху личността. Лично аз съм виждал как едно цигане трима полицаи го пребиха и го ритаха като футболна топка само защото е цигане, а когато един човек ги запита защо го ритат получи два бързи удара в зъбите. Изобщо в полицията работят главно комплексари с малко умствено съдържание готови на всичко , но да получат някакви показания, а колко от тези показания са вярни един бог знае. Не защитавам престъпниците или престъпността, но не обичам милиционерите и преди всичко калпавата им и некадърна работа. Толкова некадърна че започвам да се чудя кой всъщност е престъпника, и май стигам до извода че милиционерите ни са по големи престъпници от нещастниците застанали на другата страна на закона.

Голям праз! Един боклук по-малко. Айде стига сте давали трибуна на отрепките!

da, v Balgariy vseki razbira ot prestapleniy sledstvie vapreki 4e nikoga ne e rabotil kato sledovatel

да, един мъртвец ще замете съвсем следите, че даже и официално ще могат да приключат това позорно разследване.

k

ТОЗИ Е БИЛ ИЗНАСИЛВАЧ! НО ВЪПРЕКИ ТОВА Е ДОБРО МОМЧЕ !

Абе не знам дали ще го убият, ама че ще го опънат е абсолютно сигурно. Яко ще го опънат. Няколко пъти. Няколко души. Те, в затвора много ги обичат такива. И няма никаво значение дали са гладували или не. Така че да стяга дупе и да се подготвя с кофи вазелин.