Задържаха врачка, отмъкнала 60 000 лв. от болна

Гадателката Тотка Тотевска от Плевен е задържана в следствения арест с повдигнато обвинение "за измама в особено големи размери, представляващо особено тежък случай".

Обратно в новината

Коментари - Задържаха врачка, отмъкнала 60 000 лв. от болна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая лечителка се наричала и Наследница на Ванга!Ако беше истинска лечителка нямаше са иска толкова пари!Нали дарбата и от Господ!Всичките тия измамници,ако ми кажат цифра по-голяма от 100лв. бягам далече!То е вредно да седиш при тях,за лечение да не говориме!Виновни са хората,които са им давали толкова пари!Наистина за толкова пари в Европа ще те лекуват и още как!Чудя се на тия хора!Малката Елица ,дето получава всеки ден епилептични припадаци и е толкова зле-Хората молят за помощ с СМС!Трябват им пари да оперират Елица в ЕС а ние даваме на измамници парите си!Не се чудете,че сме толкова зле!Стегнете се Българи!Стига спане !

Да не беше ги давала!!!

Не е луд който яде баницата, а който му я дава. Тая дето е дала толкоз пари на шарлатанката е за пребиване!

Повод за разследването е жалба от 38-годишна жена от Враца, която има гинекологично заболяване. По начало, по-голямата част от популацията във Врачанско се състои от примати.

В изложението има неточности. Миоматозният възел не може да се намира зад матката, той е образувание на матката и е доброкачествено. Освен това не е верно, че нераждали жени не могат да бъдат оперирани. Възелът е увеличил размера си, защото това е естественото му развитие при жени преди менопауза, когато съществува нормална хормонална продукция.

Как не се намери някой малко щур, дето е усетил, че тая е изманица, та да й метне една гора бой.. Мама й шантава ...

Не, че подкрепям шарлатаните, но хората, които ги посещават сами са си виновни!

Болестите по правило протичат леко и минават от самосебе си. Опасни са изключенията от правилото. Накрая всички умираме от някакво изключение. Няма човек родил се да не е умрял. Дори Исус не е изключение-преди да възкръсне е умрял на кръста. От ортостатичен шок. В България е пълно с неуки лечители, които не могат да отделят болеста, която ше премине от самосебе си и изключението, което не преминава, а се влошава и хронифицира. Общото правило е, че ако болест не премине за една седмица трябва да се лекува сериозно от лекар. Има обаче и лекари, които спекулират със състоянието на болните. Невролозите много обичат да лекуват неврози, вместо психиатрите. А на психиатрите набутват деменцийте, които са неврологично заболяване. Причината-неврозата е драматично заболяване не застрашаващо живота, но по време на криза невротика неистово се страхува за живота си. И е готов да плаща. Болния с деменция е проблем за близките, но не е критичен към състоянието си. От такива пациенти пари не могат да се изкарат. Сумата 200 лв. за преглед и лечение за 100 000 не е от стандартите в българското здравеопазване. Напр. преглед през НЗОК е 14 лв. и 50 ст.Частният преглед е 25-30 лв.При хабилитирано лице-50-60. Доплащането за непоети от касата консумативи-от 600 до 3-4 000 лв. Подкуп за лечение във ВМА, Лозенец, Токуда-1000-1500 лв. Врачката и да я пратят в затвора след 3 години пак ща лекува. И пак ще има наивни пациенти. А нищо чудно излекувани пациенти да направят подписка и митинг пред съдебната палата в Плевен. Подобно на полицеиските митинги в подкрепа на разбойниците излекували Чората. Нищо чудно да получи и подкрепата на министъра. Наистина свестните врачки не лекуват. На времето баба Ванга гонеше болните с приказките-Я ДА НЕ СЪМ ДОКТОРИЦА БЕ! БЕГАЙ СИ НАЙДИ ДОКТОРА ! Защото няма дабри и лаши пациенти. Има такива които не могат да си найдат доктора. Навсякъде по света хората казват-лекувам се, само в България-ходя по доктори.

Миомният възел не е злокачествено заболяване. С настъпване на менопаузата той може дори да изчезне. Може да се оперира, независимо къде е , но в тази жена, щом не е раждала, сигурно е млада. Сами си направете извод - колко умствен багаж носи!

Егати журналистите! Току-що в новините поНова.. съобщиха, че е задържана и й е отправено обвинение за 100 000 лв.!!! Момченца и момиченца, кой и на какво ви е учил във Факултета по журналистика?...

Истинските лечители никога не взимат пари.А за тази Тотевска разбрах от в-к Врачка и тъй като рекламата й беше много примамлива реших да й се обадя.Това беше преди 1,2 години.На посочения в обявата номер на мобилен телефон ми се обади секретарка,която любезно ми обясни ,че посещението при Тотевска ставало с предварително записване.Тарифата била 250 лв!!!,но понеже в момента имали ПРОМОЦИЯ таксата за посещения била 200 лв.Е ,ние се посмяхме тогава и я отписахме,но явно се намират и наивници,които падат в капана.

Vrachkata e za zatvora! Da varne parite na VSICHKI DOSEGA izmameni ot neja! A se ochudvam - ima li vse oschte takiva prosti i naivni hora da si davat parite NA VJATARA!?

някой(16.16) - малоумнико, надеждата човешка няма цена, моли се да не го научиш от собствен опит!

тая врачка я познавам лично! Абсолютно сто процентова измамничка! От години лъже хората. Дано най-накрая я вкарат в затвора за да престане. Това не е първото й дело за измама

Какво хулехте във всяка тема лекарите? Те поне лекуват, а всички, които ходят на баячки, врачки, екстрасенси, хомеопати - да си мислят с главите (явно не го правят де). Според закона - алтернативна медицина имат право да практикуват само хуманни лекари (!). Това не е случайно и е много правилно. На една бачка - ако е наистина толкова добра, не й пречи да завърши медицина.

Tova ne e bolest, tova e bezobiden tumor koito ima vsiaka vtora jena vuv sveta(az si go imam 10 godini) ako ne se operira se stopiava v menopausata, za tezi pari tazi glupa4ka mojeshe da provery na internet 4e tova e nai-bezobidnoto sustoianie....Glupav jena

дааа, доста тъпи и необразовани хора има у нас...

Тая очевидно е адски малоумна, за да даде 60 000 лева! С тези пари може навсякъде в Европа да се оперира (без значение, че не е раждала). В най-добрите клиники.

абе тая верно за 30 000 евро ще се оперира в чужбина, що ги дава на разни идиоти?

В затвора да гние...........и там да я хванат рецифивистките да и стъжнят животеца да види как е от другата страна .....

Когато те натисне болестта, когато те подгони и смъртта, готов си като болната женица да вярваш и на врачката мръсница. Гадателка ли? Тотка е вампир! Дано на оня свят не види мир!

a be tai e sa6tata koiato davaxa v gospodari na efira tia taka umelo laje 4e niama na kade zatvor dojivoten za tazi mar6a kadeto sas xorskoto ne6tastie trupa pari.zatvor mami4ata i mrasna

Има една кабеларка-канал 3,та по нея вечер може ум да ти зайде какви екстрасенси се изязяват в ефир там!То имената им са от А до Я в българската азбука,но кой им дава разрешението да се гаврят с нещастни хорица в ефир.Питат примерно година на раждане и уклончиви въпроси,кажат две-три несвързани неща от рода на обадете ми се на мобилния телефон след ефир и това си е.Чиста проба шарлатани,облечени във власт.

За въпросната пациентка - имала ,дала.Толкова много пари........Как може да си спокойна в ръцете на една шарлатанка?Как не ти досвидя да дадеш толково много пари - защо не проучи кой е най-добрият специалист по този проблем - и в Плевен и в София и в цялата страна - такива има - на тях да си дала тази сума , да са ти помогнали.Каквото и да се случи на такава шарлатанка не бих си и помисляла да се оставя в ръцете .

Я ти да си на смъртно легло да те видим дали няма да се вържеш много си отворен иначе....

ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ИЗМАМНИЦИ-АСТРОЛОЗИ ЯСНОВИДЦИ,ГАДАТЕЛИ,В ПРОЧИЕ ШАРЛАТАНИ!И ДА СЕ ЗАБРАНИ РЕКЛАМАТА ИМ ПО МЕДИИТЕ!

У нас е модерно да се ходи на врачка, на запад пък ходят на психолог.

Такива шарлатани, ги пускат да омайват тъпите зрители и по кабените канали.

Оперира се без последствия, стига оператора да е кадърен. За съжаление проф.А.Атанасов вече не оперира. Той беше АС. Нямаше и да си личи, че е опарирана и външно и вътрешно. Той ме оперира навремето.

Ne e lud koito izqjda zelnika, lud e koito mu go dava. Ostavete vra4kite na mira!

Защо се учудвате на суеверието в България?! Най-важното е да сме атеисти и безпросветни.

Слава Богу! Дано си излежи присъдата за вразумление, а ние да се поучим! По-лошо е когато се получат мними временни резултати и човека се обърне изцяло към ДЕМОНИЗМА, защото това е истинското лице на врачките!

Нищо, нищо.....продължавай да си давате парите. После се оплаквайте и съдете, и така. Най-важното е лекарите да са на ниски заплати и да нямат оборудване, защото само лежат на гърба на народа и нищо не произвеждат, нали така?! И въобще, все с нещо са длъжни на този прост народ. После народът бил беден, лекарите били престъпници и търтеи, а някоя баба Ванга, която не може да чете и пише, ще оправи всичко. Отговорете си моля на въпроса, лекар според вас разполага ли с такава сума, за да заплати при нужда ЛЕЧЕНИЕ на член от семейството си??????????

Българина е тъп зад.ик. Умира си по чалга, вярва в гледачки и си мечтае да стане богат от разни игри на късмета.

Един човек ако е просветен и интелигентен, дори и да не му помогне традиционната медицина няма да отиде при знахарки и баячки. Абе я се запитайте защо няма такива например в Норвегия, а само в Ориента.

много пъти съм гредала въпросната тотока по тв.правило ми е впечатление, че е много нагла самоуверена и се хвали напрекъснато.добрите лечители и изобщо добрите специалисти никога не се хвалят те са скромни и почтени, а тази жена изобщо не е такава. много съм доволна от ареста и. нека си получи заслуженото, защото няма по-голям грях от това да търгуваш с отчаянието, с боката, с нещастието на хората! Господ да и покаже правилния път, а той е към ада!

Само който не е извървял безкрайния път от врата на врата по болниците-само той ще нарича нещастните хора,,балъци.Защо има опашки пред къщите на толкова много врачки и баячки?Защото има безхаберие в болниците.Няма корупция в медицината-има лекари,които не искат да следят новостите,вдигат рамене,човек си ходи болен,даже се инвалидизира,няма кой да постави диагноза,по документи здрав...Това е история от моето семейство,вече 7 години,и затова ги разбирам хората,които се подлъгват.Много пъти и на мене ми е идвало на ум да тръгвам по врачки-може и да поставят диагноза.

Прост народ има много. как може някой да им се връзва на такива че и доброволно да им дават толкова пари. нали знаете кой е виновен, този който дава. За 60000лв въпросната дама можеше спокойно да иде при някой добър специалист даже и извън пределите на държавата ни. Вярно че въпросната дама може да се е паникьосала от диагнозата, но в случая е трябвало да прояви здрав разум. Такива като тази лечителка могат само да т причинят вреда. Къде е полицията? какво са чакали досега?

Васко,приятелю! Когато полицаите и прокурорите,са си свършили работата,на тебе това ти пречи. Що не отидеш да те прегледат,в някое специализирано лечебно заведение?

Уважаеми пишещи,днешната медицина е 1000% /не 100/ комерсиална и няма за цел лекуване на болните ,а цицане на парите им.Затова хората се обръщат към алтернативната медицина.Друг е въпросът,че всеки трябва да бъде внимателен да не попадне на мошеници,както е в този случай.Половината от крякащите срещу алтернативната медицина тук са нескопосани докторчета -измамници-рушветчий са по-отвратителни и от селските баячки.Хранете се правилно,спортувайте , пийте билки/България е благодатна страна на билките/и по-рядко ще ходите по доктори.

То да беше само тая , а те са стотици боклуци като нея. И не са Ви правилни коментарите за балъците дето дават пари. Балъците си плащат даници , от които се хранят полицаи , прокурори , министри , депутати и съдии , чиято работа е да не допускат съществуването на такава измет.

Не нападайте жената. Да не ви идва на главата такова страшно нещо. нали знаете че човек до последно търси бялата лястовица .... за затвор е това същество което се подиграва с нещастието и болката на хората - и се опитва да печели от това. един истински лечител не иска пари. а му се оставя толкова колкото ти е на сърце и имаш възможност.

случват се всякакви неща.

Не всички лечители са шарлатани.Нима между лекарите няма нечестни и даже некомпетентни?Ако забраним едните ще трябва да забраним и другите! Просто светъ е пълен с гадове,но и честните хора не липсват.Това е равновесието в природата.

Тази шарлатанка е за кладата. Няма се управи иначе.

абе това не ли същата дето я даваха по Господари на Ефира , която беше взела много пари от едно семейство да лекува рака на детенцето им.

Тази като е толкова добра лечителка защо има здрвословни проблеми?

ne sydi

Има една кабеларка-канал 3,та по нея вечер може ум да ти зайде какви екстрасенси се изязяват в ефир там!То имената им са от А до Я в българската азбука,но кой им дава разрешението да се гаврят с нещастни хорица в ефир.Питат примерно година на раждане и уклончиви въпроси,кажат две-три несвързани неща от рода на обадете ми се на мобилния телефон след ефир и това си е.Чиста проба шарлатани,облечени във власт.