Пребиха и ограбиха журналиста Огнян Бояджиев

Главният редактор на електронното издание на Европейския институт Портал Европа - www.europe.bg Огнян Бояджиев бе пребит и ограбен от неизвестни лица в дома си в София.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха и ограбиха журналиста Огнян Бояджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съчувствие! Така не бива! А то какво излезе - освен едничкото достойнство, че е синче на майка си има вече още едно - бил е бит, т.е. велик.

Никой ли не допуска,че може да е обикновен обир, без наказателна цел?

Ето това е работа за Цветанов, а не заемките и др. тинтири-минтири, за тях си има прокуратура и съдебна власт. Всяка жаба да си знае гьола.

Ама и той пък отваря... На мен ако някой ми звъни на вратата в 23:30 (особено ако не се вижда отдалеч, че е познат), отварям само с пистолет в ръката зад гърба си. Който няма - поне нож или спрей. В такъв свят живеем (и не е само България - аз съм извън, и пак).

Отнели му лични вещи и няколко дебитни карти, принудили го да каже ПИН-кодовете им, след което го заключили в дома му и избягали. А ТОЙ, пребит... наръган... еле - намушкан - им ги казал? Мъккаааа... Тоз си е жив хаджи Йово...

Този ПОРЛА ЕВРОПА не е ли някаква чифутска антибългарска организация? Имам големи подозрения! Може и да греша, ама думите реална демокрация, европейски атлантически ценности и прочия, хич не ми звучат добре. А и БТВ е ясна каква е.

Комплексите на провинциалиста ! Как един посредствен и никому неизвестен журналист ще има пари за апартамент в Иван Вазов ! Ти знаеш ли къде е Иван Вазов - купи си карта и виж цените там ? Очевидно е кисел гъзар, който се изживява като аристократ и разбира се е предизвикал обир с надутото си държание и евтина богаташка показност ! Много е лесно да станеш журналист в радиото, след като майка ти работи там - нали ? И всички политически дупелизци като него са ми противни ! Ако бяха пребили обикновен човек едва ли щеше да се пише толкова по медиите ! Така че такива гейове като тебе, които имат за идоли мамини синчета, вкарани с връзки в политиката нека си плачкат кротко в луксозните апартаментчета ! Ние нормалните Софиянци изкарваме малко, но си е наше, сами сме си го изкарали и затова не ни е страх, че ще ни бият в луксозните апартаменти и ще ни взимат кредитните карти с много пари в тях ! Спокойно, ще се оправи, много шум за нищо, просто са го свалили грубо земята - така е в България, бият и крадат безнаказано ! А журналистите ни, когато станат образовани, безпристрастни и кадърни - тогава ще предизвикват уважение, сега към тях презрението е преобладаващо ! С две думи - на вас не ви пука за нас, защо пък на нас да ни пука за вас ? И не се напрягай, ще ти се стегне много сфинктера - как после ще работиш в политиката ?

ШЕ ГО ХВАНАТ ДА ГО ЛИНЧУВАТ И ХОП 100 ГОД. ЗАТВОР. ВЕЧЕ НИКОЙ ПОЛИЦАЙ МИСЛЯ НЯМА ДА СИ СЛОЖИ ГЛАВАТА В ТОРБАТА,ЗАЩОТО ШЕ ГО СПОЛЕТИ СЪЩАТА УЧАСТ КАТО МОМЧЕТАТА ОТ БЛ.ГРАД.БОГ ДА ПАЗИ.

Пребиване на който и да е било то журналист или обикновен рабтник е гадно и отваратително на днешно време. Не приема обаче факта, че навсякъде в медиите се пише - пребит е журналиста Огнян Бояджиев, а би трябвало да бъде пребит е Огнян Бояджиев - който е гл.редактор на .... и т.н.. Защото прочитайки заглавито ни се внушава, че лицето е пребито защото е журналист. Нака имаме еднакво уважение и отношението към всеки гражданин на България.

Щом започнаха да нападат добрите хора не вървим на добре! ОГИ с теб съм!

Пожелавам бързо оздравяване на Оги, от когото имам прекрасни лични впечатления, и възмездие на побойниците. Потресена съм от злобарските и комплексарски коментари... Никой не заслужава подобна участ, независимо от социалния си статус, сексуалната си ориентация, професионалната си кариера... А на тези, които питат: Как така се вика бърза помощ по интернет?????, отговарям: Пробайте Voip. С тази програма, която се зарежда с със символична сума на 3 месеца, можете да говорите през интернет безплатно със стационарни телефони и на много ниска тарифа с мобилни номера.

Дано не ти е и последната.

Ний шъ ги фаним!

Rabotata e syshtata vyv vsichki strani s cvetni revolucii, a ne samo v Bylgaria ili Rusia. Chto cvetni revolucii sa praveni ot idealisty i studenty, a ot rezultata bijaha gotovi da se vyzpozvat pyrvo bandity. No jivota nikoga ne dava vreme da se obmisli, trijbva prosto da se jivee po dobre izvestni dijadovi principi, naprimer hristianski, choveshki i pr, a vsijakakvi idei za revolucii da se izbijagvat, chtoto ne ni e dadeno da predskajem kakvo shte se sluchi.

Tochno taka, pyrvata mu rashodka bila na prazdnika, a za shkolski zamenki spored dumite mu toj razbra chak tam, taka che ne se izmisliaj neshtata a chety vnimatelno, ako umeesh da chetesh.

Спокойно , пожарникарят от Банкя ще ги излови .

сега, като ги хванат, да не им крият лицата, а да ни ги покажат!

може да се случи на всеки от нас

Леле, ужас!!! Този е толкова готин човек. Сега съм на 24, но помня как едно време по радиото вървеше неговото предаване Час пикльо, после май го гледах в сутрешния блок на БТВ, но отдавна не бях чувала нищо за него.

Срам эа българия ,жялко иэа тия които дават отговор на бъэо преди да се проиэнесе следствието.

Това е директно нападение срещу европейска институция и тук разследването трябва да бъде извършено иззяло от европейските служби!

Спомнете си случая с накълцаното кенийче-реститутче в София.

Кога в булгаристан ще се начим да четем какво пише, а не чели-недочели да драскаме и заемаме пространство. ?-ко, ми то си ПИШЕ КОЙ, КОГА И КАК Е ЗАКЛЮЧИЛ ВРАТАТА. Писна ми от неграмотни плювачи.

Неприятно наистина! Това не го има само в бг, но за разлика от наказанията при подобни случаи в развитите страни, у нас престъпниците се разминажат само с мъмрене.

като е журналя да не е ангел?

Извинете за просташкото съмнение, но дали не е просто самореклама? Посбили го, поодрали го, взели му телефоните но му оставили сигурно скъп компютър... център на новината е портал ЕВРОПА с главни букви... абе смърди...

Nadiavam se na adekvatna reakcia ot organite na reda - Policiata !!!!!!!!!!!!

Немой, ще писнат зелените за правата на личността!

Това е първата ми любов!

гей свада!това е по-вероятно,отколкот нещо свързано с работата му!

Поредното неразкрито престъпление, най-добре ще бъде да се организират граждански патрули, както правят вече в Италия и те да се оправят след като държавата е безсилна. А който хванат да го линчуват

Ние сме много ревниви, да знаете!

В България като цяло отделната личност не е защитена от насилие - нито от физическо, нито от психическо насилие. В българското общество витае едно настоение за ненаказуемост, психическото и сексуалното насилие даже се подценяват и почти не им се обръща внимание! Живея в чужбина и когато съм в България постоянно ме е страх, като виждам как хората са се озверили и как няма никакъв ред, жал ми е за хората, които трябва да оцеляват в такава джунгла!!! Като първа мярка считам, че всички блокове трябва да си заключват задължително входната врата. Чужди лица не бива да могат да проникват в някой блок, без някое лице, живеещо в блока, да им е отворило. Пред всяка входна врата на блоковете да се поставят съответно и камери за наблюдение, за да е ясно, кой кога влиза и излиза и какво носи. Крайно време е да се въведат задължителни седмици за почистване и да се подобри реда и хигиената в големите блокове. По коридорите на някои места има сметища или купища какви ли не боклуци, вони непомосимо. В другите страни от Европейската общност има официален регламент, до колко минути след повикването полицията и бърза помощ са длъжни да са на мястото на проишествието, за полицията са 5 минути, за бърза помощ не мога да Ви кажа точно, но сигурно също е така. Съответните раководства са си направили разчети на времето, в случай на нужда ангажират колеги и от други близки населени места. Всеки човек, който има банкови карти трябва да знае и специални телефонни номера, които са активни по 24 часа в денонощието и ако се обадиш на тях - банковите карти се блокират веднага и никой не може да тегли пари от тях. Нещо повече - опитите за теглене на пари с такива крадени карти се съобщават автоматично в специален отдел на полицията по електронен път. Освен това има специални програми за превъзпитание на вече заловените престъпници, има среща със жертвите им, жертвите им разказват, какъв ужас са изживели при нападението. Целта е извършителят да може да се постави на мястото на жертвата, да усети каква ужасна болка е причинил, да се извини на жертвата си, и по този начин да се изгради психическа бариера в него, за да не се повтаря подобно насилие.

Абе тъпаци. Влизаш в ICQ Skype или там квото и казваш на 10 човека че имаш проблем. Много сложно дебили.

Нямам спомен вече бившия премиер Станишев да е участвал в борбата с корупцията и престъпноста. Но имам спомен как вече бившия негов вътрешен министър бе скандално отстранен заради негламентирани контакти. Ако си гледал телевизия, в което се съмнявам ще разбереш , че Борисов бе първо в Добрич заради големите наводнение я после във Варна по случай празника на в. м. флот и скандални замени със земя на училища и най-вече на Галата. Моля, когато майка ти утре пръдне да не обвиняваш, че Борисов е предизвикал вътрешени дискомфорт у нея. И разбери - за първи път начело на държават дастава мъж, но педераст като теб няма как да го проумее.

Бойко, дръж бандитите, а не да ми се разхождаш по бабаитски с ръце в джобовете и вирната глава! Иначе каква е промяната само в приказки ли?!

Голям тъпанар си,червена тикво!

Защо пожарникарите са разбивали вратата? КОЙ заключи след бандюгите, или не са влезли през вратата? Ааа, да и да ни светнете как се вика Бърза помощ през интернет? Оги, говори!

Бил е журналист,пък му взели кредитните карти?!Днес е модерно като журналисти и като издатели да се представят дори и милионерите.Богатите хора са вече искат да изглеждат умни като журналисти.От другата страна пък някой от известните журналисти станаха по-скоро политици и богаташи,отколкото журналисти.Смесиха се доста нещата и простата публика взехме да ги объркваме.Объркват се даже и най-печените крадци.

Искаме бързо разследване на случая, хващане на виновните и наказването им! Докога ще се случват такива ужасни неща в България?! Докога потърпевши ще са младите и интелигентни хора?! Искаме присъди - максималните!!!

в каква държава живеем, дано да хванат мародерите

Ujas! Nqma ve4e nikakva sigurnost!I ne vijdam ni6to politi4esko v slu4aq.Tozi jurnalist ne e nito v biznes s nqkoi, nito otgovarq za golqma media, nito e razsyrdil nqkoi s statiite si.4isto kriminalno deqnie.I e sram da se komentira dali e vryzkar ili ne!!!Dobro mom4e, izkarva si parite 4estno...i e prebit i ograben kato ku4e!!! Bezobrazie!!!

Az pak si go cpomniam kato mnogo talantliv gurnalist, vode6t na dvete predavavia po BNRadio. Televizionnite mu iziavi ne biaha mhogo dobri. Galko za sluchiloto se. Pogelavam mu barzo vazstanoviavane.

какви журналисти, бе, ние сме си най-обикновени драскачи и дупелизци.

Министърът Борисов спря кранчето на бившата политико - икономическа мафия и това са нейните последни издихания 100 ПРОЦЕНТА това покушение е свързано с политиката

абе тоя обир е чиста инсценировка с цел да се заблудят разследващите.....на е нещо за някой от честните столични бизнесмени и.....виждаме какво се случва!!!???

Пак ни плакнат без сапун!! Въпрос 1.Как са побойниците са му отрязали телефонния кабел, търсили са му и са намерили мобилният телефон да не викне някой на помощ, а компютъра дето е вързан в интернет нито са го счупили нито са го откраднали(освен ако не е бил здраво заварен за радиатора на парното) ??? Въпрос 2. Как така се вика бърза помощ по интернет????? Аджеб мен ми се е налагало 2 пъти да викам(по много спешен проблем с роднина) и единият път още по телефона ме отсвириха, че нямало свободни дежурни коли, а другия път дойдоха след 40 минути, а този журналяга по скайп, ли им е писал, в блога на Спешна помощ ли е драснал коментар???? Въпрос 3. Аз не следя кой е журналист , кой не, ама този журналист не го бях чувал, пък и електронното издание не е от най-известните.... е сега верно той ще стане герой на деня и лек PR на ел.издание ще има.... и защо от някаква семейно-битова драма се прави - голям проблем с матретиране на медиите в България???

ДО КОГА ЩЕ ИМА ОЩЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ,НЕ СВЪРШВАТЕ БРЕ,ВСЕ ЕДНО СЕ КЛОНИРАТЕ -ВСЕ БЕЗМОЗЪЧНИ И НАХАЛНИ

DANO skoro da gi hvanat i da im dadat SOLIDNO nakazanie! I HAJDE po-barzo! A na momcheto zelaja zdrave! DANO ako e pravil njakakvi greschki se popravi!!!

Не търсете политическа саморазправа. Това си е криминално деяние, взлом с цел грабеж.