Путин - 10 години във властта, 78% одобрение

Руският министър-председател Владимир Путин, който днес отбелязва десет години от влизането си във властта, се радва на широка обществена подкрепа и здраво държи контрола в страната въпреки тежката икономическа криза, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Путин - 10 години във властта, 78% одобрение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашият ББ се скапва да се бори за висок рейтинг. Ами за циганите и простаците той е бог. И с кой взел да се мери- с Путин. Той е премиер на империя, на могъща и богата и независима държава, а този жалък пожарникар се мери с него па и с други. Видяла жабата , че подковават вола, и тя вдигнала крак.

Виж, ти или си мнооого ама мнооого дърт и навътре в нещата комунист, за да си бил свидетел (дори 2-3 ръка) на нещата за които говориш, а след това си бил мноооого навътре с руските властимащи от големият калибър, по същата причина... .... или четеш много от поощряваните в САЩ теории на конспирацията, писани от 2-3 рускофамилници с неясно потекло.

А защо разни анти-та се обаждат? Айде, Тукту е платен американски свиркаджия, тва е ясно... въпреки, че ако сравним Обама и Путин, просто Бараката няма шанс, той е една кукла, качена само заради бозавия си цвят,като е поела ангажименти да направи свирки на всички откачалки, комуняги и педерасти в САЩ, докато Путин е реална власт. Нали така, Тукту? За педерастите те питам... :)

До Ех. Съгласен съм с теб,макар че нашите юзди са толкова отпуснати,че се съмнявам дали и той ще успее да ги опъне. Мен ако ме питаш с нас може да се оправи само мустакатия грузинец с лулата.Ние само това заслужаваме.

Защо и при нас не дойде един като него че да ни опъне юздите....

Как няма да го подкрепят.. Нали ще му спукат канчето от наказания и каторги после.. Ха ха ха.. Тъпо нещо е това руснака, брей.. Дай му да порка водка, и да прави танкове, и шмайзери.. А параноята,че някой го заплащва е все в мислите му.. И се оглежда като заек.. И една яка тояга до него да го съветва, ако нещо се умори.. Няма да одобрявал.. Де ше иде..?!

В Русия политиците се оценяват по различни критерии от тези на Запад. На Запад от значение е ефективността, но тук най-важното нещо е впечатлението за сила, а за руснаците Путин е много силен . Ех че плиткоумно заключение чудя се кой ли западен дипломат са цитирали ройтерс и защо са си развалили статията с тоя плиткоумник . Да видим ефективноста на Путин вдигна руската икономика на крака , озапти олигарсите , Русия отбеляза сериозен икономически разтеж през неговото 10 годишно управление , разправи се с чеченските лидери (главно с ракети докато си говорят по телефоните), върна чуството на гордост на руснаците ,възстанови някой стари символи на руската сила и мощ примерно военния парад , върна международното уважение на Русия и я направи играч с който всеки се съобразява , разправи се с откачения Саакашвили и защити руските граждани в Южна Осетия , спря хрантутенето на бившите соц страни а последна беше Украйна .Но дори и всичко това не гарантира тази висока подкрепа за Путин колкото липсата на алтернатива или по-точно на качествена алтернатива за кого да гласуват руснаците за комунистите или за предателите демократи ?Я си представете че някой Костов беше поел Русия вместо Путин .

Не съм му светил блонди, но всичко си го има черно на бяло и който търси намира. Има любопитни историйки и за периода му в Ленинград заедно с мечето Му. А, спомням си и времето, когато всички бяха умни и способни (и с големи пишки за вълнуващите се от това) и оценяваха качествата и на други супер-личности като др. Ленин, др. Сталин, др. Брежнев, др. Т.Живков и др. другари. Тогава ни учеха и че др. Г.Димитров е най-добрият приятел на децата. Толкова велики бяха, та приживе им строяха паметници, а после някои ги и мумифицираха. То пък впоследствие се оказа, че и те ходели по земята, нямали нимбчета над главите и дори някои си криели скелети по гардеробите. Уж осъдиха култа към личността, пък то работите пак се изкултват. Какво да се прави като някои са толкова умни и способни, че не могат да дишат без вожд. А ти щеше ли да си падаш толкова по него и Бойко ако нямаха такива мускули? Хайде със здраве!

Какви ти 10% бе, поне 23% са му свалили тия загниващи капиталисти. Най-малко 101% му е рейтинга!

Да е жив и здрав!Това е човекът!

Ти да не си му светил случайно? Много компетентно се произнасяш, няма що! Яд ли те е, че някой има пари, че може и знае как и че има воля? А също така и хора, които са достатъчно умни и способни да оценят качествата му? Българските комплексари с малки пишки все на виртуални простащини ги избива, една тема не можете да обсъдите по същество, само демонстрациите на собствените ви недъзи се развяват по тия сайтове!

Поне 10% са свалили от рейтинга му тия злобари - поне 88% е. Умират си от яд! Най им беше хубаво, направо се кефика, с онзи пияндурник Елцин. Да е жив и здрав още много години Путин! Дай боже и на нашата България такъв като него.

Господа, ще цитирам и ще давам примери в подкрепа на споменатата агенция. 1. Путин ... установи силна властова вертикала. Да, така е. Елцин имаше силна хоризонтала - слабо параболична беше траекториията на танковите снаряди, с които разстреля Руския Парламент след като го разпусна, а той не щеше да се разпусне. Да, така е при право мерене в депутати със 120 мм танков топ. Силна хоризонтала, слаба вертикала. 2. В Русия политиците се оценяват по различни критерии от тези на Запад. Така е. Западането на вероятния източен противник на Запада се посреща добре от Запада и от зле от Изтока. Да, критериите са различни. 3. Путин бил мъжкар, като се появи на серия от снимки, показващи го как язди кон гол до кръста, как плува в река и как лови риба в Сибир. Така е. Помни се серия кадри, показващи как Елцин се появява на международно посещение, слиза от самолета, пред смаяните посрещачи намокря колесника му с телесните си течности и отлита. Друг филм показа главата на този алкохолик да пада в чиния с ордьовьр и пазвантите да я бършат с кърпи. Да, в сравнение с Елцин, Путин е безусловен мъжкар. И бай-пасове няма. 4. Вярно е и за ...западането на демокрацията, за отслабването на защитата на човешките права и ограничаването на свободата на медиите. Такова падение - питат разни селяци Президента по телефона, а той цял ден им отговаря на живо по телевизията, но за журналисти нямаше място! Цял ден доячки от Сибир питаха, а на свободната преса не се чу гласа! И то преди избори! 5. За нарушенията на човешките права да не говорим! Да пъхнеш милиардер - мафиот в затвора, вместо да го застреляш за съпротива при арест за неплатени данъци! Ама нали са прости тез руснаци...

е станало това допитване до цялото население, та да се поучат и нашите социолози! Пък и ние нека знаем.

Ако си спомним в каква ситуация беше Русия преди 10 г. /изгубила две поредни войни, раздирана от междунационални противоречия, без грам влияние в световните дела/ и сравним със ситуацията днес, можем да направим извода, че за Русия Путин беше точния човек в точното време. Безкрайно може да се пише за грешките му и кусурите му, но ми се струва че той е точно толкова демократ, толкова диктатор, толкова ляв, толкова десен, толкова открит, толкова мнителен, толкова либерал и толкова консерватор, колкото е полезно държавата му в началото на 21 в. А най-големият му грях е че безприкословно преследва националните интереси на Русия. Това трудно ще му го простят.

Ти още малко и ще се подмокриш:) Той паричките си ги направи докато беше председател на борда на директорите на Газпром.

А после ще е обратното - 78 години във властта, 10 % одобрение! О, прощавайте, обещах да не коментирам повече, защото ми казаха, че съм бил много досаден, и аз, какво да правя, реших да не пиша повече. Но...трудно се удържам.

Путин е велик политик, да им е жив и здрав, и дано да управлява още поне петнайсетина години, да възроди империята! Русия има нужда от него, хората му вярват, а той е силен и чудовищно работоспособен, концентриран и целеустремен - може да направи много за страната си! Много е ценно, че такъв човек не е хукнал да прави милиарди /което не представлява никакъв проблем там/, а да възражда един такъв колос с железен режим, без никакъв личен живот и работни дни по 20 часа... Потресаващ е, де да имахме някой около 30 % от неговия капацитет, досега да сме цветна градинка! ...

Дааа, Русия - 120 милиона, Германия - 80 милиона... При такава територия, още 3-4 или 5 години до разпада? Мислете, мислете... по възможност.

Значи там добрия материал е 22%

За свободата на словото - да си гледат западняшката и америкнската свобода, която я няма!

Бе то и Ленин и Сталин като ги погледне човек какви титанични фигури са по плакатите и паметниците, но в действителност са параноидни гномчета. Ого, нямаш никакъв проблем да ги имаш и двамата, бягай в Сибир. 4i4e ima6 mnogo goljam haos v proro4estvata si, dano da e ot partijnata ti prinadleжnost, a ne ot glavata!

това са медийте така се прави имидж не казват какво е правил в ГДР като кука а сега не слиза от вестниците. коквото и да прави има хора и знаят какъв е много ми прилича подхода на нашата политическа сцена какъв голям поликик е А.Доган / СОКОЛА/ той не може две думи на кръст да каже а трудовете и в.велева /ТОПОЛКАТА/ все пише колко е добър дова е социализма .........

Abe te bliadovete moje da sa izrodi,ma tia ot zapad da ne sa puk neshto po-dobro?Niamalo demokratzia v Rusia,mediite ne bili svobodni ,drun,drun ta plias,na zapad sa edni svobodni medii ta mani ,tzenzura i manipulatzia do 101 i obratno.Ama kolkoto i da si pleshtiat zapada i da se opitvat da propagandirat veche horata imat svoboda na dvijenie mogat da vidiat i predtzeniat koe e verno i koe ne,po-loshoto e che samite zapadniatzi niamat na predstava za realnostta v sveta i pliampat gluposti v povecheto sluchai.

Много писахме против него-срещу КГБ,срещу комунизма,в подкрепа на свободата и т.н.Интересното е,че нито една западна държава не посмя да го напада открито,а търси тайни ходове за да го злепостави.Беше наистина забавно как им напомни за подлото поведение в Косово и как ги закова с Грузия.Харесвам този пич!

Po dobyr e ot men!! .................az ne moga da pluvam :(

ne pojelavam na nashata strana takav diktator,koito gazi choveshkite prava i ubiva jurnalisti i vseki svobodimislesht chovek pri negovo upravlenie e zastrashen, hich ne ni triabva takav politik, taka che ne mu pojelavam i zdrave.

Медведев господа, е пълен циркаджия. Нещо като кулинарния акробат Звездев (сравнете им физиономиите). Нищо от него не зависи. Фигурант такой же..

I AZ ODOBRIAVAM PUTIN .MNOGO MU BLAGODARIA CHE POMOGNA DA NIAMA POVECHE RUSIA I DA IZCHEZNE OT KARTATA.ZA SEGA E MALAK OSTROV IZKLIUCHEN OT CIVILIZOVANIA SVIAT .NEKA OSTANE KATO REZERVAT NA KOMUNIZMA ZA BADECHTITE POKOLENIA.AKO NIAMA TAKIVA SMECHNICI DA RAZSMIVAT SVETA CHTE BADE SKUCHNO .

Абе то добре че нямаме такъв късмет с такива, от 44-та се нагледахме на таквъзи пророци (дето като умрат, всички се отричат от тях). Да не дава Господ...

Русия я очакват много тежки и сложни времена. Кризата там едва започва и все повече ще се задълбочава, което може да доведе до распад на тази огромна държава. Путин, мисля, разбра това и реши да остане временно в сянка,( ако така може да се нарече подчинеността му на президента), за да се върне в най-критическия момент в президентското кресло. В момента, когато на хората ще им е необходим човек решителен, човек на действието, на когото ще повярват, че ще ги изведе от кризата и отново ще спаси Русия от разпадане.( Между другото тази участ ги очаква и САЩ. Обама е жертвата, която си избра американския елит.). А сега като министър председател Путин провежда политика, която ще доведе много голяма част от продадените на безценица държавни предприятия до фалит, след което те ще бъдат национализирани на същата смешна цена, за която бяха продадени, без да бъде нарушен пазарния принцип. Мисля, че в следващите две години тези мои предположения, ще се потвърдят напълно.

Нямаме ние късмет с хора като Путин! Жив и здрав, Владимир Владимирович!

Не съм много сигурен за сравнението между двамата. Медведев е изключително умен и интелигентен, а и по-твърд, което е важно за държавата. Абе, да имахме и ние двама като тях!

Путин е голям политик и историята ще го определи като най-успешния политик на Русия, може би от десетилетия, да се надяваме, че Бойко Борисов да взима пример от него и България да става все по силна и независима, най-вече от Турция!!!!

Та...аци! Лове химммм

I az go podkrepiam da e jiv i zdrav!!

Нашият ББ се скапва да се бори за висок рейтинг. Ами за циганите и простаците той е бог. И с кой взел да се мери- с Путин. Той е премиер на империя, на могъща и богата и независима държава, а този жалък пожарникар се мери с него па и с други. Видяла жабата , че подковават вола, и тя вдигнала крак.

Виж, ти или си мнооого ама мнооого дърт и навътре в нещата комунист, за да си бил свидетел (дори 2-3 ръка) на нещата за които говориш, а след това си бил мноооого навътре с руските властимащи от големият калибър, по същата причина... .... или четеш много от поощряваните в САЩ теории на конспирацията, писани от 2-3 рускофамилници с неясно потекло.

А защо разни анти-та се обаждат? Айде, Тукту е платен американски свиркаджия, тва е ясно... въпреки, че ако сравним Обама и Путин, просто Бараката няма шанс, той е една кукла, качена само заради бозавия си цвят,като е поела ангажименти да направи свирки на всички откачалки, комуняги и педерасти в САЩ, докато Путин е реална власт. Нали така, Тукту? За педерастите те питам... :)

До Ех. Съгласен съм с теб,макар че нашите юзди са толкова отпуснати,че се съмнявам дали и той ще успее да ги опъне. Мен ако ме питаш с нас може да се оправи само мустакатия грузинец с лулата.Ние само това заслужаваме.

Защо и при нас не дойде един като него че да ни опъне юздите....

Как няма да го подкрепят.. Нали ще му спукат канчето от наказания и каторги после.. Ха ха ха.. Тъпо нещо е това руснака, брей.. Дай му да порка водка, и да прави танкове, и шмайзери.. А параноята,че някой го заплащва е все в мислите му.. И се оглежда като заек.. И една яка тояга до него да го съветва, ако нещо се умори.. Няма да одобрявал.. Де ше иде..?!

В Русия политиците се оценяват по различни критерии от тези на Запад. На Запад от значение е ефективността, но тук най-важното нещо е впечатлението за сила, а за руснаците Путин е много силен . Ех че плиткоумно заключение чудя се кой ли западен дипломат са цитирали ройтерс и защо са си развалили статията с тоя плиткоумник . Да видим ефективноста на Путин вдигна руската икономика на крака , озапти олигарсите , Русия отбеляза сериозен икономически разтеж през неговото 10 годишно управление , разправи се с чеченските лидери (главно с ракети докато си говорят по телефоните), върна чуството на гордост на руснаците ,възстанови някой стари символи на руската сила и мощ примерно военния парад , върна международното уважение на Русия и я направи играч с който всеки се съобразява , разправи се с откачения Саакашвили и защити руските граждани в Южна Осетия , спря хрантутенето на бившите соц страни а последна беше Украйна .Но дори и всичко това не гарантира тази висока подкрепа за Путин колкото липсата на алтернатива или по-точно на качествена алтернатива за кого да гласуват руснаците за комунистите или за предателите демократи ?Я си представете че някой Костов беше поел Русия вместо Путин .

Не съм му светил блонди, но всичко си го има черно на бяло и който търси намира. Има любопитни историйки и за периода му в Ленинград заедно с мечето Му. А, спомням си и времето, когато всички бяха умни и способни (и с големи пишки за вълнуващите се от това) и оценяваха качествата и на други супер-личности като др. Ленин, др. Сталин, др. Брежнев, др. Т.Живков и др. другари. Тогава ни учеха и че др. Г.Димитров е най-добрият приятел на децата. Толкова велики бяха, та приживе им строяха паметници, а после някои ги и мумифицираха. То пък впоследствие се оказа, че и те ходели по земята, нямали нимбчета над главите и дори някои си криели скелети по гардеробите. Уж осъдиха култа към личността, пък то работите пак се изкултват. Какво да се прави като някои са толкова умни и способни, че не могат да дишат без вожд. А ти щеше ли да си падаш толкова по него и Бойко ако нямаха такива мускули? Хайде със здраве!

Какви ти 10% бе, поне 23% са му свалили тия загниващи капиталисти. Най-малко 101% му е рейтинга!

Да е жив и здрав!Това е човекът!

Ти да не си му светил случайно? Много компетентно се произнасяш, няма що! Яд ли те е, че някой има пари, че може и знае как и че има воля? А също така и хора, които са достатъчно умни и способни да оценят качествата му? Българските комплексари с малки пишки все на виртуални простащини ги избива, една тема не можете да обсъдите по същество, само демонстрациите на собствените ви недъзи се развяват по тия сайтове!

Поне 10% са свалили от рейтинга му тия злобари - поне 88% е. Умират си от яд! Най им беше хубаво, направо се кефика, с онзи пияндурник Елцин. Да е жив и здрав още много години Путин! Дай боже и на нашата България такъв като него.

Господа, ще цитирам и ще давам примери в подкрепа на споменатата агенция. 1. Путин ... установи силна властова вертикала. Да, така е. Елцин имаше силна хоризонтала - слабо параболична беше траекториията на танковите снаряди, с които разстреля Руския Парламент след като го разпусна, а той не щеше да се разпусне. Да, така е при право мерене в депутати със 120 мм танков топ. Силна хоризонтала, слаба вертикала. 2. В Русия политиците се оценяват по различни критерии от тези на Запад. Така е. Западането на вероятния източен противник на Запада се посреща добре от Запада и от зле от Изтока. Да, критериите са различни. 3. Путин бил мъжкар, като се появи на серия от снимки, показващи го как язди кон гол до кръста, как плува в река и как лови риба в Сибир. Така е. Помни се серия кадри, показващи как Елцин се появява на международно посещение, слиза от самолета, пред смаяните посрещачи намокря колесника му с телесните си течности и отлита. Друг филм показа главата на този алкохолик да пада в чиния с ордьовьр и пазвантите да я бършат с кърпи. Да, в сравнение с Елцин, Путин е безусловен мъжкар. И бай-пасове няма. 4. Вярно е и за ...западането на демокрацията, за отслабването на защитата на човешките права и ограничаването на свободата на медиите. Такова падение - питат разни селяци Президента по телефона, а той цял ден им отговаря на живо по телевизията, но за журналисти нямаше място! Цял ден доячки от Сибир питаха, а на свободната преса не се чу гласа! И то преди избори! 5. За нарушенията на човешките права да не говорим! Да пъхнеш милиардер - мафиот в затвора, вместо да го застреляш за съпротива при арест за неплатени данъци! Ама нали са прости тез руснаци...

е станало това допитване до цялото население, та да се поучат и нашите социолози! Пък и ние нека знаем.