Пиян стреля в автобус заради сменен маршрут

Пиян пътник е стрелял с газов пистолет и е заплашвал пътуващите в автобус на "Рожен експрес" снощи, съобщиха от областната дирекция на МВР в Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Пиян стреля в автобус заради сменен маршрут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти определено си тъпанар!

toia debil iavno e otviknal da obshtuva s hora - choveshkata reaktzia v toia sluchai e da popitash shofiora zashto, kak, ot kude minava ima li promiana - tazi reaktzia e na psihichno bolen a takiva triabva li da imat orujie?

А бе що не напишете, че фирмите си сменят маршрутите както им скимне! Чичото се е притеснил и е станала белята! Помагате на Управляващите да забранят и най- малките възможности за отбрана! Това е раздухване на пиански скандал и умишлена манипулация! Що не кажете, че на МВР им увеличават заплатите. За това използват фондовете на закритото министерство на бедствията и авариите. Куките искат права за да се саморазправят с нас във всеки момент! Честито на гласувалите за мутромилиционизацият

Селски изпълнения от оскотели хора в селска държава

Сега всеки плюе, но ако този човек беше убит от някой от автобуса или полицай щяхте да пишете, как така се превишават правата. Българите само от тояга разбират, колкото повече бой и бъркане в джоба толкова повече ред ще има!

Абе в тази държава няма ли полиция и ред? То всеки ненормалник и комплексар, а доколкото виждам навсякъде държавицата е препълнена с избиващи комплексите си индивиди, наричащи себе си хора и народ. Затвор и кютек, това оправя българската пасмина. Ние не сме хора.

С цървули в дивия запад.

ostavete pensiata sigurno se e bil podgrial na domashna :)

Трябват по-строги санкции за притежаваните без разрешителни оръжия

Затвор и доживот!

Пиян или не няма право да тормози хората, заслужава един хубав кютек. Тоя комунизъм ислед това свободията разглезиха всички дришльовци.

Ами да забраним и кухненските ножове и вилиците тогава. С тях може доста по-големи поражения да се нанесат. Забравих фитнесите - бодибилдерите също хич не са безопасни. Ако толкова те е страх, пресели се в Куба или Северна Корея. И какво означава законен газов пистолет? Все едно за напишеш законен бенгалски огън.

Много зачестиха тези инциденти с газови пистолети! И на тази възраст така да буйства в автобус, и в тази жега да е толкова пиян - народът прогресивно изтрещява, лоша работа! Да се ограничи продажбата на газовите пищови, не са безобидни тези неща!

А, новина!? Щом една хлапачка може да гърми по полицай и полицаите да й се кланят, що тоя да не гърми по хората. те не са полицаи. Защо по тях да не може? Срам!

Като изключим уплахата ,не вярвам някой да е пострадал сериозно .Много по тежко щеше да е положението ако този беше се натъпкал с боб и с чесън преди тръгване ,дори и да беше си стоял мирно.

Всички келеши с газови пищовчета, да се замислят когато вадят т.н. оръжие, защото срещу тях може съвзем законно и оправдателно да се извади нещо 9х19 и да стане белята...

МИ ЧОВЕКА ОЧАКВА ДА СЛЕЗЕ НА ЕДИ КОЯ СИ СПИРКА,А ОТИВА НА МАЙНАТА СИ,КВО ДА ПРАВИ.ВИНОВЕН Е ШОФЬОРА ЧЕ Е СМЕНИЛ МАРШРУТА

Виновен е алкохолът. И по-добре, че дядката е имал газовик под ръка да гръмне и да изпусне парата, че тези по селата много лесно се хващат за ножа...Кво щеше да стане, ако беше клъцнал пасажерката?...А?

БУМ, ШАЛАК-ЛАК, БУМ!!!