Десетки обсадиха болница заради смърт на родилка

"Нормално ли е да се изписва родилка с 40 градуса температура" и "Защо в тази болница никой не умира - всички тежки случаи се изписват". Това попита Христо Коледаров, съпруг на починалата родилка Запряна Коледарова, по време на мирен протест, организиран пред МБАЛ "Света София" в столицата, съобщи Bulphoto.

Обратно в новината

Коментари - Десетки обсадиха болница заради смърт на родилка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ужасна е мазнейкова. как може толкова умри млади красиви хора.взема ужасни много пари. трябва да бъде доживотен смърт.

НЯМА ГИ ОНИЯ ЛЕКАРИ ,КОИТО И В НАЙ -ТРУДНИТЕ ГОДИНИ ИМАХА ГОЛЕМИ СЪРЦА.А СЕГА НЯМАТ СЪРЦА И ЗА ТОВА СМЕ ВИНОВНИ ВСИЧКИ.тА НИЕ ГИ НАУЧИХМЕ НА РУШВЕТИ И ДА ИМ СЕ ПОДМАЗВАНЕ УЖ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА. ДА ЗАСЛУЖАВАТ ГИ ОНИЯ, НА КОИТО ИМ СЕ ВИЖДА РЕЗУЛТАТА..а ТО СЕГА СЕЯТ СМЪРТ И БЕЗХАБЕРИЕ ПОНЕ ЕДНА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ ИМА И КАДЪРНИ ,НО И ТЯХ СИСТЕМАТА ИМ Е ПРОМИЛА МОЗЪКА.ДОКАТО НАРОДА СИ ТРАЕ И НЕ СЕ ВДИГНАТ МАСОВИ РЕАКЦИИ И ПРОТЕСТИ НЕЩАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ

dne6nite lekari sa targovzi ,ako ima6 pari si jiv ,no i tova ne e sigorno.no kraino vreme e da ima sad za takiva koito otnemat jivot a ne kakto sa se kleli da darqvat!!!!!!!!

ДНЕШНИЯТ(27.07.2009 Г.) СЛУЧАЙ С ВЪРНАТАТА РОДИЛКА ОТ БОЛНИЦА ВЪВ ВАРНА , КОЯТО ВПОСЛЕДСТВИЕ РАЖДА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ С АСИСТЕНЦИЯ НА СЪПРУГА СИ , ПОТВЪРЖДАВА ВСИЧКИ КВАЛИФИКАЦИИ КАЗАНИ ЗА ЛЕКАРИТЕ ТУК. АЛЧНОСТА И БЕЗХАБЕРИЕТО ГИ Е ЗАСЛЕПИЛА И ПРЕВЪРНАЛА В БЕЗОТГОВОРНИ ЦЕРБЕРИ. СЪПРУГА НА РОДИЛКАТА СПОДЕЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ , ЧЕ ТОЗИ ЛЕКАР СЕ Е ДЪРЖАЛ БЕЗЦЕРЕМОННО И АРОГАНТНО. ДЪРЖАЛ СЕ Е КАТО ВЛАСТЕЛИН НА ЖИВОТА И СМЪРТТА НА ХОРАТА. СРАМ И ПОЗОР ЗА ВАС АНТИЧОВЕЦИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ.

Необходимо е полицията да започне разследване , дали Мазнейкова не е унищожила важни улики за да прикрие вината си , за смъртта на родилките.

Много търпелив народ сме това българите. Обаче и в библията е написано - Прекален светец и Богу не е драг. Търпението ни вече се нарича примирение, а това е страшна диагноза! Не може и не бива доктори като Мазнейкова да бъдат оставяни на съвестта им, те лежат на нашата съвест! Крайно време е да се събудим и да ги поставим на мястото им! Да спрем убиването на децата ни! Може би в началото на кариерата си Мазнейкова е била с шансове да бъде добър лекар, може би е имала и сърце, в момента обаче е машина за пари! Безчовечна и с ампутирано сърце! Дано Запряна е на по-хубаво и спокойно място, дано душата и намери покой...Много ми е мъчно като гледам детенцето и...Хора, събудете се! Вдигнете се! Това наистина не бива да продължава!

НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ПЛАЩА. СЪБУЖДА СЕ ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО , ОТ КОЕТО КОРУМПИРАНИТЕ , БЕЗОТГОВОРНИТЕ И НАГЛИТЕ ГИ ВТРИСА.

НЕЗАВИСИМ , ВИЕ НЕ СТЕ ТЪЙ ХРИСИМ! НЕДОСТОЕН И НЕВЗРАЧЕН НА МАЗНЕЙКОВА УДАЧЕН.

От какво сте независим незнам и тук никой не претендира да разбира, колкото един лекар. Ако всички разбирахме такива като Мазнейкова и подобни нямаше да убиват млади жени (било то поради незнание или поради лакомия). Има няколко въпроса и отговорите им не са трудни, за един ГРАМОТЕН ЛЕКАР, но май на нас неграмотните ни е по-лесно да си отговорим. И ако Христо се беше примирил и не ни беше накарал да се замислим, всичко щеше да се отчете като поредния нещастен случай. Защото в началото г-жата беше поканена да каже и своята гледна точка, но тя все мълчеше. И аз лично никъде не съм чула той пряко да я обвинява. Той обвинява системата, начина и морала на част от хората, които са били ангажирани със случая и в крайна сметка търси отговори на чисто човешкия въпрос:Какво и защо се случи?

МЪЛЧАНИЕТО Е ЗЛАТО , ЗАЩОТО МАЗНЕЙКОВА Е БЛАТО

ФАКТ Е. НЕЗАВИСИМ МАЗНЕ ЗЛОБА ВКАРВА В ГРОБА !

ПО КОЛКО ВИ ПЛАЩА ИЦЕТО ЗА ЗЛОБАТА КОЯТО БЪЛВАТЕ ??????

ХОРАТА СЪС ЗЛИ СЪРЦА , МНОГО СЕ ТЕ ПО СВЕТА , НА МАЗНЕЙКОВА СА ТЕ ПОДЛОГИ , НО ЩЕ БЪДАТ СКОРО ГРОГИ.

ИМА И ДРУГА ПОГОВОРКА , КОЯТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ТАКИВА , КАТО ВАС И МАЗНЕЙКОВА. КАКВОТО ПОВИКАЛО , ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.

ИМА И ДРУГА ПОГОВОРКА , КОЯТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ТАКИВА , КАТО ВАС И МАЗНЕЙКОВА. КАКВОТО ПОВИКАЛО , ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.

СЛЕДЯЩА , ДОБЪР ПСЕВДОНИМ СТЕ ИЗБРАЛА ! ОТ ПОДРОБНОСТИТЕ , С КОИТО СТЕ ЗАПОЗНАТА И ЯРОСТНАТА ЗАЩИТА НА МАЗНЕЙКОВА , ПРОЗИРА ЧЕ ЗАД ПСЕВДОНИМА СЛЕДЯЩА СЕ КРИЕТЕ ВИЕ , САМАТА МАЗНЕЙКОВА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ИЗПИСВАНЕТО НА ДУМИТЕ : СЛЕДЯЩА ПИШЕТЕ бротална , ПРАВИЛНОТО Е БРУТАЛНА. СЛЕДЯЩА ПИШЕТЕ ОМОЛЯВАМ, ПРАВИЛНОТО Е УМОЛЯВАМ. СЛЕДЯЩА , ВСЪЩНОСТ МАЗНЕЙКОВА , КАКЪВТО ВИ ПРАВОПИСА , ТАКИВА СА ВИ И МЕДИЦИНСКИТЕ ПОЗНАНИЯ.

Почти всички взели участие във форума са не само здравно неграмотни хора, а по принцип дребни нещастни завистни душици, които просто злобеят. И тук с пълна сила важи поговорката - ВАЖНОТО НА ДРУГИЯ ДА МУ Е ЗЛЕ, НЕ НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ. Ако целта е да се срине авторитета на д-р Мазнейкова - няма да стане - защото 90% от участниците във форума както казах са УМСТВЕНО И ЕМОЦИОНАЛНО НЕДОРАЗВИТИ ХОРА.

Защо мълчите Всички .Защо мълчи Министерството можеби зада прекрие някой . А през това време да се изсипе цялата тиня в/у Д-Р Мазнейкова . Отговорете..........

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ЛИ...ТЪРГОВЦИ НА СМЪРТ, ТОВА Е ДНЕС ЗДРАВНАТА СИСТЕМА...ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ ТОВА, ЗАВИСИ ОТ НАС!

И значи след като унищожиха момичето, човека трябваше да си плати лекарството за да се опита да я спаси и ние ще го питаме защо??!!! ВИЕ май нещо сте се пообъркала. Или може би ще отречете, че в луксозната КЛИНИКА-УБИЕЦ на Мазнейкова (която няма да нарека ЛЕКАР) не се плаща по 4 000 лв. за раждане. За съжление лекарите СТАНАХА ПОВЕЧЕ ТЪРГОВЦИ, отколкото лекари (и ест. не визирам всички в това число). Щом един лекар с такъв опит, който вероятно има г-жата започне да вижда МЛАДА РОДИЛКА С ВИДЕН ПРОБЛЕМ КАТО СУМА ОТ 4000 ЛВ., значи наистина имаме върху какво да поработим. Защото май се оказва, че не са положени грижи като за такава сума.

Леле, ти ме смая - толкова неграмотно писание като твоето никога не съм чела дори и в този форум!!! едва ли има общо три думи в този дълъг текст, които да са написани правилно! И нито един препинателен знак! Сигурно си от онези силиконови убавици, дето ходят при мазната мазнейка да им вади бебетата в седмия месец, за да не си развалят фигурите и да не им се пръснат силиконовите импланти в циците - основните им средства за препитание!!! Боже, колко страшно можело да стане, потресена съм! Ние ще се затрием като нация до десетина години, ако има повече такива кукундрели като теб?!

Ще задам няколко въпроса 1.Защо доцент Дянкова не излезе публично 2.Защо АГ б-л малчи каква е истината 3.ВВМА защо не отговори в кокво състояне е докарана пациентката. Защо всички мълчат онемяхали . А сега искам да Ви изпратя истината на Нейнски Изх Ном 605 от 30.05.2009г от САГБАЛ Шейново ЕАД Ви уведомяваме че същата Весела Георгиева Костова -Нейнски не епостъпвала за лечение във Втора САГБАЛ Шейново ЕАД за посочения период С уважение: др Иван Костов Изп .директор на Втора САГБАЛ ШейновоЕАД. Е това е истината за Нейнски тази която Ви казва и Ви кара да и вярвате и най трагичното е че много българи и повярваха е това е тя честната-певица-нее -актриса ДА лъжкиня също ГОЛЯМА

Възмотена съм от всички граждани на гр Петрич аз самата не познавам гр Петрич но оставам с впечатлението че там има само една фамилия Коледарови кадесте всички останали на който са Ви помогнали др Мазнейкова и др Мазнейков защо малчите и позволявоте това да продължава и да се отправят заплахи - закани-обиди-лъжи по-техен адрест.Нямали кой да спре тизи двама лъжци Коледаров Нейски те много добре знаят как да Ви омаят със свойте лъжи Нейнски е безочлива-нагла-безк .С появата си в защита на Коледаров тя цели пополярност защото аз съм сигорна че никой незнае що за певица и актриса тя. Събодете се хора от Петрич и цялата Благоевградска област не позволяваите двама души да оплюват хората който Ви помагат . Съдействаите свашето присъствие това да спре и истината да излезе по бързо

Защо нйкои не попита г-н Коледаров за какво точно е платил 4200 лв той много добре знае че от този сума беше заплатено скъпо струващо лекарство за лечението на спругата му с което да се подобри кръвната картина Пати както янаричаше той Нямам обяснение защо така нагло и безочливо продалжава да лъже целият български народ .Той и майката на Запряна много бързо забравиха как се молеха за помощ и чебяха съгласни на всичко само сомо тези който сега наричат убйци да им помогнат че Пати е много зле Аз го омолявам да си припомни в кокво състояние доведе съпругата си и непотърси отговор защо др от Петрич е казала че тя трябва веднага да постъпи в болница при направено иследване само на урината защо не енаправено изследване и кръвта за да постави така въпроса лекар значи е видял нещо лошо и как само с едно иследване на урина се определя спешното постъпване в болница .В това състояние което е видяла др от Петрич и с 39 тем. Христо довежда съпругата си .Спрете това е наглост.г-жа или г-ца Нейски е бротална лъжкина на никому не извесна певица но поначина по който поде да срине авторитета на др Мазнейкова стана известна с евтиният си пар но .... дали ней се заплаща.... След като имаше нагласта да се появи на протеста след лъжата че правила повторен кюртаж б-л Шейново . Българи вище Нейски иси направете изводи каква е истината .Спрете да вярвате на теза лъжи ........

Доста интересни коментари, особено времето, по по което са писани - работно. Основното в тях е плюенето на частниците, защото имали пари. Това е просто конкретния повод хора на държавна служба (некадърни да се уредят на др. работа и завиждащи на други, които получават по-големи заплати в частния бизнес) да плюят и злобеят от работните си компютри (дадени им от държавата не за да се ровят по форумите, а да свършат все пак нещо. Ама не. И аз работя на държавно, знам какво е. Не стигат парите, затова след работа ходя и на частно. Всяка от двете работи си има добри и лоши страни. Но не бива да се плюе подред. Съчувствам на роднините, не съм адвокат на д-р Мазнейкова, не се мъча да я оправдавам. Но нека съда реши виновна ли е. А повечето от вас ми приличат на вчерашната циганка от Ихтиман - новините на БТВ - .... и той не знае... тичаме всички, не знаем накъде.... Все пак имаме претенции, че сме правова държава. Най-лесно е през работно време да чатиш, нищо да не правиш, и като капак на всичко да плюеш частниците.

На 10-ия ден от покачването на температурата се прави секцио. Не става ясно през петте дена в болницата, дали е установен вида на инфекцията чрез антибиограма и дали е правен най-подходящия антибиотик, според антибиограмата. Освен антибиограма, инфекции се търсят и с други видове изследвания. Показателно е, дали при наличие на вътреутробна инфекция, детето е инфектирано. Изобщо, за да се мине на секцио, без да се успокои инфекцията е голям риск, защото операцията може да я усложни. Не е ясно, имало ли е родова дейност, която да е причина за спешно секцио.

CHUDESNO EFI A Z A S C H T O NE KAZESCH PONE EDNA DUMA ZA HORATA KOITO STRADAT ILI V E C H E SA NA ONJA SVJAT!? AKO SI MAZ ME OCHUDVASCH! AKO SI ZENA OSCHTE POVECHE!!! NO MOZE BI STE KOLEGI ILI RODNINI!? T O G A V A V S I C H K O MI STAVA PO-JASNO! GOSPODI, SME ZALKI!!!! PROSTI NI!!!

Tova e ujasno. Ne moga da pretsenya stepenta na vina, no bi tryabvalo horata da budat lekuvani dokato ozdraveyat-bedni, bogati, stari, mladi..Tova e 21 vek! Za men tova e myarka za tsivilizovanost.

i kakwi sa tezi nazvaniq - Demoni, Dyavoli...?

Скрий се в някоя дупка с дипломката си. Бизнес и богатеене с хора? Ами май ще се окаже че подкрепяш ситуацията в която са Мазнейкови - те май са в бизнеса като погребалните бюра, ама преживе. От мен да знаеш - не е лошо да се изкарват пари, важното е как.

Аз лично имам добри впечатления от МАзнейкови - като лекари, които са професионалисти в своята област. Сега кой в каква ситуация е мил или груб - това са лични характеристики и не трябва да подлежат на коментар. Все пак работата си е работа и не изисква да си мил и любезен, а добър специалист. Радвам се, че се засяга темата за лекарите като цяло общество - както виждате - има различни коментари и разкази за различни лекари. Явно държавните управленчески институции трябва да следят стриктно каъде какво се случва.

Аз лично подкрепям мирния процес. Моята истроия е също за некадърни доктори. През 1999 г. загубих първото си бебе след престой във Втора градска болница при професионалистката д-р Калева от един месец пзаради високо кръвно налягане в седмия месец. тогава ме лекуваха с диазепам и др.лекарства за да мога да спя непрекъснато. И след хиляди разговори и накрая железни връзки ме изпратиха в Майчин дом за моя радост тогава Доц.д-р Ангел Димитров ми спаси живота. Загубих бебето, но слава богу благодарение на доцента аз родих след това през 2001 г. здраво и хубаво бебе. По отношение на това тази същата специалистка след като ме изписаха от майчин дом отидох да си взема болничния и ме попита ма ти роди ли аз неможах да и отговоря, но мъжът ми беше с мен и каза Да благодарение на вашето компетентно лечение тя роди и слава богу е жижа и здрава, но загубихме бебето. А тя отговаря нагло А така ли. Просто нямам думи. Но за съжаление законът в България е такъв няма ненаказани доктори заради техните грешки и некомпетентност. Искренно се надявам в случая Запряна да се стигне до справедливост.

Не стига, че одират кожата на пациента, ами и с цялата си наглост го карат да подпише фиктивно, че лежи 10 дни там и ТОЧАТ парички от здравната каса и вместо тези средства да отидат за спасяване на човешки живот някъде - те отиват за закупуване на ПОСЛЕДНИ МОДЕЛИ чисто нови МЕРЦЕДЕСИ за тях и близкото им обкръжение НЕКАДЪРНИЦИ - МАЗНЕЙКОВИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ

Уважаеми АГ-специалист, жалко е това което сте писали.Като човек положил Хипократова клетва трябва да знаете, че здравето на хората не е бизнес. Виждате какъв е резултата, когато докторуването се възприема като бизнес. Жалка, жалко, жалко! Поне не пишете, за да не очерняте и наистина свестните и отдадени на професията си лекари! Надявам се никога да не попадам във ваши ръце,защото не искам да съм средство за въртене на бизнас на някой коравосърдечен, безскруполен и арогантен бизнесмен. Такива като вас нямат право да си играят със здравето на хората. По всичко личи, че въпреки че не харесвате Мазнейкова не се различавате по нищо от нея. Дали пък това не е и завист, че тя видиш ли има такава болница и бизнесът и върви?Мога само да кажа: Пази боже бизнесмен да те лекува. Такива като вас и Мазнейкова нямат право да се наричат лекари!!!

Член на моето семейство също е потърпевша от некадърното лечение на д-р Мазнейкова на Слава Бога е жива. Тази д-р Мазнейкова, която имам нещастието да познавам е истински ДЕМОН. Крайно време е да получи своето наказание и да получи заслужена присъда. Не е нормално след всичиките тези репортажи, изявления и протести да продължава да бъде практикуващ лекар. Тя е касап. Не знам в какво се е заклела когато се е дипломирала, ако въобще е и така.Защото не е нормално човек, който посвещава живота си на тази работа, да извършва тези недопустими и непростими грешки. Тази жена трябва да бъде осъдена и трябва да изпита болка по-силна от тази на другите изгубили близките си хора по нейна вина. Това не е злоба както някои пишат, това е зов за спранедливост.Няма за какво да й злобеем на тази нещастна душа. Трябва да си получи заслужена присъда. Бих искала да се свържа и подкрепя всички хора които протестират срещу нея.

Не пожелавам на никой да попада в ръцете на некадърен лекар, а такива в България станаха много. Само ламтят за пари и въобще не ги е еня за човека (пациента). Трябва да се отнемат лекарски права за допуснати грешки, а за причинена смърт по накадърност и затвор!

Ужас....това лекари ли са ...Новият мин. трябва да смени всички р-ли на болници но и техните обкръжения който са се завихрили ....изнудват хората и персионела....трябва да ръботят и след обяд а ръботят до 13.00 часа и хайде на път ...Защо преминават хората от Мед.център в същото ръботно време в болницата ???? Въобще не преглеждат пациента ...и как се оправят тези кл. пътеки ...как се пишат епикризи ...въпроси...въпроси кой ще ни даде отговор.....!!!!.... лекари и мед.сестри са такива....не им ли дадеш пари нищо нестава .....защо всички се разболяха професионално и ги трудострояват ...в една болница Св.Наум.....далевера ..далавера...и така ...за хоспис ли сме всички...... Трагедия .....едва ли този мин. ще направи нещо ....трябва да реже до кокал...но опитност му трябва в администрацията ....нови хора и махане на старите .....

Евала на бащата/съпруга, защото му издържаха нервите. Винаги съм си казвал, че при подобен случай бих им теглил куршума, после ще ги излежа и ще ме пуснат, но тях няма да ги има. Когато съпругагата ми ражда, беше в Шейново, ме посъветваха бивши служители от същата болница, да не плащам, а да си върви всичко по пътя. Така и на правих, всичко мина благополучно и без ексцесии. Мазнейков рано или късно ще получат заслуженото им и тогава ще им гледаме сеира.

Rabotata e iasna! Kato ne si svar6at rabotata Mazneikovi pra5tat ne6tastnicite v onkologiata i ymirat bez iasna diagnoza! FAMILIATA IM E MNOGOZNA4NA - M A Z N E I K O V I ... POVRA6TA MI SE

Нищо не разбирам от болници и подобни заболявания, сега за първи път разбирам и за Весела Нейнски. Влязох в сайта на тази болница и там има отворено писмо от въпросната докторка относно случая с починалата родилка. Нищо не става ясно от него. Едно от изреченията е:Седемте следоперативни дни протекоха без усложнения от страна на операцията. В следобедните часове Запряна продължи да прави температура до 3839 градуса, но се чувстваше добре. Кое ще е това същество с 39 градуса температура, току-що родило и чувстващо се добре!!! Много странно!!!

Бях бременна в 5 месец, когато отидох при нея на 3D ехограф. Прегледа ме и най-спокойно ми каза, че бебето ми има кисти в мозъка. Направиха ми кръвен тест в майчин дом и докато не излезна резултатът не знаех на кой свят съм. Слава Богу, че притесненията, които имах не повлияха негативно на детето и на мен. Разбира се предположението на д-р Мазнейкива се оказа невярно за мое щастие. Мога само да кажа, че това е един страшно нет

На мен в тази болница ми направиха няколко изследвания, след което се оказа,че имам повишения в кръвната картина,както и дае! Изписаха ми лекарства които са противопоказни да се пият заедно!Вапроса ми е, а ако не бях прочел внимателно листовките на лекарствата, сега не се знае какво щеше да се случи! И кой сега е виновен,аз като пациент имам ли някъкви права!

Mnogo sajaliavam no prostotiata v foruma e pokazatelen za vsichko. kak moje takava zloba i pluene. Jenata e pochinala - moje i ot lekarska greshka - nikoi ne znae v momenta. Klinikata e e dno ot malkoto neshta v Sofia koeto raboti - za sajalenie darjavnite sa vse po zanemareni - vapreki otlichnite specialisti koito rabotiat tam - daje charshafi triabva da se nosiat tam. Neznam kolko dobar specialist e Mazneikova - ne sam lekar da precenia - no e dokazan specialist - vseki den v tazi klinika rajdat i to pri yslovia koito v bulgaria gi niama na mnogo mesta. Da eba i prostotiata v tazi darjava. Opravia niama i niama da ima.

Ти адвокат ли си им бе експерт.

В Направлението за хоспитализация и по-точно в блок Преминал през стационара пациент се посочва статуса на изписване на пациента, т.е. дали е изписан, преведен в друга болница или починал. В същият този блок се посочва и състоянието на пациента: 1.здрав; 2.с подобрение; 3.без изменение и 4. с влошаване. Определена покойната Запрянка не е била с подобрение, но не е и била насочена за лечение в друга болница!?!? Е, да си ходи в къщи ли да си чака края на живота!!! Това подлежи на проверка най-малко от Здравната каса - как исписваш пациент с влошаване??? Родила съм 2 деца със секцио в малка проминциална болница. Един лев не съм заплатила за престоя и лечението си. Едни бонбони оставих за почерпка и това е. Но вярвайте ми, през 7-те дни в АГ и при двете раждания малкото лекари и акушерки боквално през часове влизаха при нас- родилките и питаха за състоянието ни - гади ли ни се, имаме ли температура, болки и т.н. Имаше родилка със затруднено дишане (при мен също го имаше поради това, че след опреацията лежиш 24 часа и получаваш нещо като мускулна треска). Е изридиха се почти всички пулмолози, травмотолози дори и хематолози от МБАЛ-а!!! Ей на тези лекари им свалям шапка. Когато ме изписаха ме попитаха дали съм доволна от престоя !!!

Такива като Мазнейкови ги имаше още отпреди повече от 10 години. За малко и аз да пострадам много лошо, добре че се намесиха лекарите от Шейново, случаят ми е като на Весела Нейнски, почти същият.Хора , пазете се, внимавайте при кои доктори отивате, престъпниците сред тях станаха много.

Az sum chuval che maznejkov e kasapin :) Ama javno i jena mu ne e po dalech.Izkazvam iskrennite si sachuvstvcia kum bluzkite na pochinalite im rodnini.

Едно леко уточнение - иде реч за частна клиника, където всичко се плаща, а т.нар. доктори Мазнейкови (или както им беше мазната фамилия) са в чужбина, ако нямаха пари, щяха ли да са там!? Стига с тази изтъркана защита, колко им било трудно ученето и колко малко им плащали. Е, аз съм строителен инженер и учих не по-малко, а парите хич не са ми много и ако нещо построено от мене падне върху някой (образно казано, а и не само), директно отивам в затвора, защото също мога да убия хора, докато при лекарите, такова нещо няма.