Жена променя надпревата за Белия дом

На митинг в Дейтън, щата Охайо, републиканският кандидат за Белия дом Джон Маккейн обяви избора на Сара Пейлин за негов вицепрезидент.

Обратно в новината

Коментари - Жена променя надпревата за Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според последните информации 17 годишната дъщеря на Пейлин ще става майка през Декември. Доста неприятна новина за консервативните републиканци.

абе кухи кратуни, за света е по-добре да спечели черната маймуна, отколкото престъпника-републик те републиканците са си отявлени престъпници, почти като нашите червени боклуци са!

Ами, като не те вълнуват ПР образите на обама, осама и др. кандидати, да ти кажа друга новина, за която ДИРът не пише. Вмествам тук превода: ЛОНДОН СЕ ОПИТВАЛ ДА СЕ ДОГОВАРЯ С ХИТЛЕР Още след началото на Втората световна война Министерството на външните работи на Великобритания предприело опит да се договори с фашистка Германия в замяна на обещанието на Берлин да не пипа британските колонии. За този исторически факт стана известно от обнародваните днес в съответствие със Закона за свободата на информацията на британски архивни документи, по-рано държани в тайна. Според тези документи, след като започнала Втората световна война, английският аристократ Джеймс Лонсдейл-Брайънс предложил на Форийн офис услугите си като дипломат-любител за сключване (благодарение на личните му връзки) на договор с Германия за подялба на сферите на влияние в света. Получил определена поддръжка от ръководството на британското външно министерство, Лонсдейл-Брайънс тръгнал за Италия с миротворческа мисия за преговори с намиращия се там по онова време германски посланик Улрих фон Хасел. В задачата му влизало обсъждане на възможността за сключване на сделка между Берлин и Лондон, според която Великобритания ще предостави на Германия свобода на действията в Европа, а Германия от своя страна, няма да накърнява интересите на Британската империя. Заради особената деликатност на срещата, Форийн офис официално се държал настрани и дори, изглежда, че не си е изработил определена позиция по въпроса, в очакване на резултатите от тези преговори и възможността от използването им в условията на бързо променящата се политическа ситуация в света Нахлуването на Германия във Франция през 1940 г. из основи променило ситуацията във Великобритания. Уинстън Чърчил сменил Невил Чембърлейн на поста премиер-министър, а Халифакс бил изпратен като посланик в САЩ. При тези промени, във Форийн офис осъзнали очевидната несъстоятелност на мисията на Лонсдейл-Брайънс и той за малко не бил тикнат зад решетките. От затвора го спасили само опасенията на властите, че в случай на арест и съд Лонсдейл-Брайънс може да разкаже твърде много интересни неща за пътуването си до Италия, който би бил сензационна новина за пресата... Поучително. Защото не знаем пък днешни Америка и Британия какво ни кроят зад гърбовете.

В България като са все бели управници да не е прокопсала...

До Наблюдател: Много ми е интересно каква връзка видя между факта, че преобладаващото население в САЩ ВЕЧЕ са чернилки и PR?! Ами естествено, че ще си изберат черен президент накрая! Бащите основатели сигурно се обръщат в гроба!

До Наблюдател: Много ми е интересно къде видя

Жената си е много на място... Ама защо толкова емоции в коментариите ви. Смятате ли, че тези избори решават нещо? В случая с Обама имаме нагледно доказателство защо понятието PR е измислено в Америка, а не във Франция, например.

Добър ход. Дано спечелят с Джон Маккейн и двамата са достойни хора, които заслужават уважение. Не ми се мисли какво ще стане с Америка и света ако спечели онази кенийско-мюсулманска маймуна.

По добре ескимоска снаха отколкото чернилка.

kyrvenski hod...vseki moje taka,,,da nameri efektna jena,,i posle ovcete da glasyvat za neq,,,no po vajnoto e dali tezi deca sa ot muja i,,za6toto kakto znaem tradiciata na eskimosite e kogato imat gost,jenata e dlujna da prespi s nego-v znak na gostoprimstvo...

беше преди много луни, но още не мога да забрявя голямото свирене на флейти което направи с нашия баскетболен отбор

Само да добавя, че въпросните американски дамски списания ги чета рядко, само ако ги прехвърли някоя приятелка и ако имам време да се отегчавам във фитнеса. И въпреки това съм попадала на няколко политически публикации. Промивка на мозъци вероятно.

От няколко години по американските медии се тиражира идеята,че работещите жени не гласуват. Става въпрос предимно за костюмираните мацки в офисите. Те не били малък процент, можели да обърнат вота и предпочитали демократите. И какво се получава, кандидатката за вицепрезидент има точно такъв вид. Само, че е с републиканците. Хитър ход на републиканците и опит да се преборят с чара на Обама сред дамите. Все пак Обама е млад, не е дядка, а работещите дами не обръщат влияние на цвета на кожата. Тях Макейн няма да ги впечатли защото е възрастен и от по-консервативната партия, така че дамата е като опит за надцакване на Обама. Най-смешното е, че съм попадала на политически статии в дамски списания като Мари Клеър и Вог. То е като политическа статия във вестни за жената. Смях, ама май има нещо вярно в приказката за работещите дами в костюмчета.

Считам, че е добър избор. Чичо Том да се върне при тейко си в Кения. Някак си не ми се живее на Планетата на маймуните

така и не стана ясно как се променя хода на изборите?!?!

Stava interesno ... nestandartno i neo4akvano re6enie za republikancite. Imenno to moje da im kostva izborite (tova mnenie se spodelia ot moi kolegi - amerikanci ) 6te vidim - vse pak idnata sedmica e konferenciata na republikancite. Neka da prosledim kak 6te mine i tq. A ina4e v Denver be6e interesno po vreme na konferenciata na demokratite - bezprecedentni merki za sigurnost - i re4i ot mnogo dobri oratori. Sledva produljenie....

tova si e nekva propaganda , niama umen muj da sloji niakoia kukla do sebe si, ako ako ne raboi v tsirka !

Ако не беше против абортите ,нямаше да роди дете болно от синдрома на Даун и да го обрича на страдания за цял живот. Не мога да разбера хората ,които са против абортите -това е нещо ,което може да спести на обществото ужасно много проблеми както от медицинска ,така и от социална гледна точка... Аман от фанатици бих казал... А можело да е успяла жена с много деца хехе -еми може ...в Америка..Пробвайте да успеете в Булгаристан с 5 деца ,ако мъжа ви не е някоя голяма клечка...Дрън дрън та пляс...

Не ми стана ясно как я променя - в полза или вреда на МакКейн?

До прав си обаче.Ти сега ли разбра, че живееш в икономическо робство.Робство винаги е имало, просто в 21в. то е по модерно.

Прочетете внимателно биографията на бъдещата вицепрезидентка и ще научите,че освен губернатор,майка на 5 деца,ловец е и пилот на безмоторни самолети.В случая ще се избират двойка президент и вицепрезидент-военен пилот -Джон Маккейн -от 1958-1981 год.,тежко ранен и свален във Виетнам,5,5 год.военнопленник и жена граждански пилот.Това означава,че кормилото ва САЩ ще бъде в опитни ръце.Колкото до това,че детето и е с болестта на Ланг Дон Даун ,никъде не е отбалязано в каква степен е изразена болестта.Фактът ,че гледа толкова деца,от които едното генетично болно,означава ,че Пейлин притежава висок дух и не ще се огъне пред предизвикателствата на мисията,която и прадстои.

Az pak poznavam bulgarka,lekarka(kar Meditzinska Akademia,koyato ima 7 detza.I tya i sapruga i sa etni4eski bulgari.Day,Bozhe pove4e!

Za parvi pat otkakto sam v U.S.A. - 13 godini rabotodatelite ni davat isborniat den kato pochiven .Tova oznachachava che tezi izbori sa izklucitelno vajni i se nadivat vsichki da vzemat uchastie.

Имаш предвид на един бъдещ етап вицето да стане президент? - Наистина интересно.

Американците вече показаха че са готови да гласуват за черен мъж но не и за жена.

Абсолютно неудачен избор за Макейн. Опитва се да вкара мякаква идея за промяна в платформата си, която е 90% като тази на Буш и изобщо не е популярна. Тя е само с 18 месеца политически опит! При неговата възраст - 77г, е съвсем реална възможността тя да довърши мандата, което би било огромен проблем.

Всъщност може би това не е случайно, а тъкмо това се цели. Лабави управници, които в крайна сметка са кукли на конци. На този фон Путин изглежда, че е единствената личност-президент, което трябва да подсказва, че светът е изправен пред безкомпромисно съперничество и борба за надмощие. за надмощие.

Аман от състезателни коне зад които стоят милиарди долари и тъмни субекти!

Тези американци наистина са за окайване. Предлага им се най-големия изборен цирк, на какъвто америка (уж най-мощната държава в света) е била свидетел, и като че ли никой не иска да разбере това. Всъщност това е най-лошата новина за света като цяло.

Струва ми се, че по-интересни са двете номинации за вицепрезидент, отколкото самите претенденти за президент. Какво ли ще стане, ако наистина се окаже така...в смисъл, че вицето е трябвало да заеме мястото на президента...

Това е нетрадиционна стъпка за Маккейн, но му дава възможност да се покаже като човек, който има потенциал за новаторство.

Tova e mnogo uspeshen hod, sigurna sum, che na amerikancite shte im dopadne poveche ekip ot dvata pola, otkolkoto samo muje, kolkoto i opitni i uspeshni da sa. Smeseniat ekip e po-balansiran i po gavkav. Amerikancite uvajavat semeinite cennosti.

Муха забравяш, че сме им колония.Още по-лошо е, че сме колония и на европата. А с двама господари е много лошо

за това последното е с Даун...

Най-важното събитие в нормалния политически свят е избора на държавен ръководител на най-мащната държава

lol 5 deca i gubernatorka bravo na jenata qvno mojelo i s deca da e uspe6na jenata

до мухата, ами като не те интересува недей да четеш. Невиждам какво лошо има в това да се информира аудиторията с такива теми. Или просто защото ние българите сме свикнали навсякъде да се врем и да си даваме некомпетентното мнение, и поради тази причина реши да напишеш коментар. Наистина ще се загубим като нация, при този бърз тем на деградация.

Не мога да разбера, за какво ме заниват с изборите в някаква друга независима държава вски ден по всички медии ? Аз няма да гласувам в изборите за президент на САЩ, така че не ме интересува тяхната предизбрна кампания ! За какво ме занивате с тия глупости ! Не ме интересува какво е ял Обама или как беше там, за закуска и не ме интересува тяхната вътрешна политика ! Тя, ако има промяна, ще е факт след тяхния вот ! Аз не мога да го променя така че ще го изчакам ! Бахти Пак Големия брат - каво е станало в кремъл тази сутрин ! Не ме вълнува обама, осама и другите им ПР образи !

Na 44 godini i e rodila 5 deca! E tova e jena na mjasto.

Не така, чадо, с рогата... Който търси, намира - дори в dir.bg.

Наред с надпреварата за Белия дом, новината, която Дир.бг не съобщава, е че Кадафи получи от Италия компенсации заради окупиране на Либия от Италия. Ха, дано Италия да повлече крак, и след нея американците и Брюксел един ден да плащат и на нас! А преди тях - Турция да ни плаща в пари, хора, имоти и теритолии!

Hei vie ot dira-prestanete da zenzorirate i da ne puskate komentarite mi.Tolkova li ste kompleksirani tam che ne moje da ponesete mnenieto mi che Amerikanskite maje sa nomer 1? Nabiite si go v glavata nai posle i vmesto da ne publikuvate na chorata komentarite se postaraite da ste kato tjach-tochni pichove.Aide chao ot men.

sviri na FLEITA!!!?na MAK KEINOVATA ili na druga takava

Жената определено зслужава възхищение. Но защо имам чувството, че тези избори ще са много по-голям цирк от енези, когато Буш бе избран за първия си мандат.

Тази статия съдържа реклама ! Защо трябва да споменавате името на компанията ?