Обявиха победителите в ”Мис и Мистър Русенски университет”

Тазгодишните Мис и Мистър Русенски университет са Синем Сеид - втори курс в специалност "Право", и Константин Радковски - трети курс в специалност "Машинно инже

Обратно в новината

Коментари - Обявиха победителите в ”Мис и Мистър Русенски университет” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

Пак и отново жалка старозагорска помия в коментарите под русенските новини !

Уникално красивия р..... с ниско челооо и обръсната като мутра кратунааа!!Смяяхх в залатааа.Това е един псевдо ТУРСКИ университет!

JMM®

Но все пак е университет, а не ветеринарна лечебница с откраднато име на Университета в гр. Одрин, каквото има в родната ти ески заара. Нали така Евлоги Динчев ???

Познавам всичките ректори на РУ от 50 години насам -лично.Само на моя състудент Хр.Белоев портрета е сложен на стената да си го гледа.Какво да се прави- момчето е от малък град.

Поне някакви въпросчета от изучаваните дисциплини да имаше. Жалка история. Поне ректорът да беше се разграничил от събитието.

този университет в България ли е?

Този Саид откъде е- от р.Ефрат или тигър и кога е научил толкова българският че и право! пардон,става за м-р, аз очаквах др. Белоев да е мистър. А миската става ли за трактористка?

Лично познавам момичето и е много умно и любезно. Не знам,защо като толкова големи българи, стоите пред компютъра,а не се вземете та и вие едно право да запишете и учите. Аз съм сигурен,че точно тази мацка ще успее в живота.