Единственият паметник на Ленин у нас в Новград

Единственият оцелял паметник на Ленин в цял ръст у нас продължава да впечатлява стотиците преминаващи през русенското село Новград.

Обратно в новината

Коментари - Единственият паметник на Ленин у нас в Новград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинците много го ценят и ще дадат луди пари за него. Продайте го и селото ще цъфне и върже от благоденствие.

С един паметник на Ленин повече в България. Тъпи селяндури!

Изказване в стил Божинката иска да четее!!!Кво речииии??!!!??Грам няма смъсил тази мозъчна оригня!

На това място на мегдана да се направи една статуя на Тръмп заедно с Путин и казуса заспива.

Ленин е бил враг на капитализма.каквото и да се опитват да променят Ленин винаги ще бъде историческа велика личност както беше велик СССР

По-правилно е да се именуваш "кретен". Какъв патриот може да бъде една руска подлога ?

Моиш да го кусаш финно!!

Скандинавеца дето е предложил 30000 евро е бил финландец. !00% !! само там почитат Ленин, който им е дал независимост от Царска Русия !

Истината е, че Финландия се освобождава на 3 март 1918 след загуба на войната от русия срещу Германия, Турция, България и... Дет се вика ние ги освобождаваме .. до 1939, когато СССр-то пак ги напада .....да ги освобождава от Свободата

Историята се продава най-добре на туристите. Ако си платят и да се вкючи в някой туристически справочник само могат да спечелят.

Щом желаят, нека да си го пазят. Може би с течение на времето цената и интересът към него ще се покачват. Като към всичко ретро.

Знам, че във Виена още съхраняват паметника на Хитлер, но това не им пречи да се поддържа и големия паметник-монумент на загиналите руски войници там... Защо ли е така??!

Бълнуваш, драги.

Правилно във Виена пазят паметника на съв армия. Тя ги е освободила от фашизма и след това се е омеша и Австрия се разви прекрасно без своя освободител. Виж у нас руснаците ни обявиха война, на наша територия нямаше един немски войник, те ни завоюваха и под тяхно ръководство бяха избити и репресирани десетки хиляди. С една дума единствената страна освободена от руската армия, която видя хаирот Освобождението си е Австрия, защото руснаците не останаха в нея.

Е , няма лошо ! Ако са умни ще изкарат пари от това като го показват като туристическа атракция. Западняците много си падат по такива соц.спомени. Кмета да се заеме с рекламата и работата ще потръгне!

Браво, в това село живеят ИДИОТИ......

Където идиотите, там и дебилите!

идиот си ти пъпчиви джендърчо

Пъпчив джендър е на майка ти тъпкача.

Паметникът трябва да бъде взривен незабавно!

Иди и го направи,кретеноид!Каквото си замляскал по форума. Голям юнак ама в клозета

Комунистическият сатрап Ленин няма нищо общо нито с България нито с Новград,освен парите похарчени от коминтерна България да стане съветска република.Могат и в тоалетната да си го сложат.В москва още държат мумията в мавзолея

А ти дете на своите родители ли си или от зеле си се родил?

Историята трябва да се помни.

А изопачаващите историята паметници - да се премахнат.

Браво! Патриоти! ;)