Фирмата на русенец е в ТОП 10 в Силициевата долина

Българинът Момчил Кюркчиев е сред най-успелите в Силициевата долина. Компанията му е в топ 10 на най-бързо развиващите се в ИТ индустрията в Сан Франциско.

Обратно в новината

Коментари - Фирмата на русенец е в ТОП 10 в Силициевата долина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вчера му гледах интервюто..ми той непрекъснато се усмихваше, беше положителен мъж как няма да успее такъв мъж който не таи в себе си злоба...браво на този готин българин веднага му ставам любовница....хихихи

Пък тука разни гинки, работили до преди 2 години на околовръстното, купуват национални електрически компании...

Каква българска компания? Това медиите сте уникални. Компанията е 100% американска. Браво на човека че се измъкнал.

Поздравления за нашето момче! Успехите не идват случайно. Това трябва всеки да го знае и да уважаваме успелите. Само тези, които преследват мечтите и то в изключетелна конкурентна среда в това знаково място- Силициева долина, знаят, а ние да предполагаме, колко е трудно да направиш това, което Момчил е сторил. Браво!

Аз познавам и други успели наши съграждани на запад.Ако беше в русия този младеж щеше да стане квартален алкохолик,или като някои българо-говорящи щеше да работи в общежитието за хибридни войни в Санкт Петербург и да пише коментарии в български сайтове за 500лв/месец против България

Мнооговажно,аз си купих фирма за милиарди,тоя бил умен,стой си там ученика,ха,ха,

Момчил, който е женен за българка и има две деца, не мисли да се връща в България.

JMM®

Абсолютно заслужено признание успехите - само с кюмюр не става(както си мисли навлека Евлоги), трябва и акъл (както мислят Русенци)!!!

Кюмюр има на пристанището и в ТЕЦ Русе. Но преобладават шивачници и леярни за бои, поради което градът ни е сред 3-те най-бедни в България.