Спипаха непълнолетни, разбили хладилна витрина

Полицаи от Първо РУ са установили трима непълнолетни младежи от Русе при разследване по сигнал за кражбата от хладилна витрина, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха непълнолетни, разбили хладилна витрина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да чупят,да трушат прокуратурата казва, че са непълнолетни и не носят отговорност!!!Това е положението!

Мисля ,че родителите трябва да си платят за безотговорноста на децата си!!!

Сигурно един от тези е старозагорският трол. Той си брои стотинките, но държи да го го обявява всеки ден във всички новини и то в новините за Русе. Не знам как са го учили в помощното училище, но май не е научил нищо.

Не е ли време да попаднеш под ударите на чл. 155 от "Закона за здравето", който гласи "Чл. 155. На задължително настаняване и лечение подлежат лицата по чл. 146, ал. 1, т. 1 и 2, които поради заболяването си могат да извършат престъпление, което представлява опасност за близките им, за околните, за обществото или застрашава сериозно здравето им". Все пак отговаряш на всички условия от чл. 146, ал. 1 от същия закон, която гласи, че "Чл. 146. (1) Лица с психични разстройства, нуждаещи се от специални здравни грижи, са: 1. психичноболни с установено сериозно нарушение на психичните функции (психоза или тежко личностно разстройство) или с изразена трайна психична увреда в резултат на психично заболяване; 2. лица с умерена, тежка или дълбока умствена изостаналост или съдова и сенилна деменция; 3. лица с други нарушения на психичните функции, затруднения в обучението и трудности в адаптацията, изискващи медицинска помощ, грижи и подкрепа, за да живеят пълноценно в семейството и социалната среда."

Спри бе човек. Виж, че стана само за подигравка.