Ученик убиец лъже в съда, че е болен от рак

Русенският окръжен съд реши, че няма пречки делото срещу двамата 17-годишни ученици, обвинени в грабеж и убийство на 60-годишен таксиметров шофьор, да започне.

Обратно в новината

Коментари - Ученик убиец лъже в съда, че е болен от рак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извода за хората от наказанията на извършени престъпления включително и убийства е: Обирай и убивай преди да си навършил 18 години. Единствения лек срещу това е пълнолетни да се считат лицата навършили 14 години. Един 16 годишен е млад човек , а не дете.

Цяла година какво държаха Прокуратура и съд, че това явно и доказано убийство се точи от ланшния сняг? Няма да се учудя, ако убойците осъдят България за нурушените им права....

Внимавай какво си пожелаваш, може да ти се сбъдне!!

То може да се посочи всичко. Чиста защитна реакция, ясно е. ОБАЧЕ, ако сме свикнали да четем между редовете се получава нещо друго. Замисляме се за квалификацията на защитата /адвоката/, който е предоставил това неподкрепено с нищо искане. Служебен адвокат, нали?! Хонорара си върви. Преди да ми наскачате - виновните трябва да си получат заслуженото! Но очевидно в случая сме нямали пари за квалифициран адвокат.