Обучават ученици за ”Приложен програмист”

Десетокласниците вече могат да кандидатстват за обучение по новата професия "Приложен програмист" по Националната програма "Обучение за ИТ кариера".

Обратно в новината

Коментари - Обучават ученици за ”Приложен програмист” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ааа, ефтинка работна ръчица! хахахааа нещо като водопроводчик vs вк инженер хахахааа

Стига негативизъм. Има нужда и от водопроводчици и от ВиК инженери. А тези които са кадърни от децата и успеят да се развият, съвсем няма да вземат ниски заплати.

(" https://link/forms/d/e/1FAIpQLSe32eI8-4BuWcMTr0ncuTEVO2KqGRQ8u335xO_k2CNUV6PS5Q/viewform ")

https://link/forms/d/e/1FAIpQLSe32eI8-4BuWcMTr0ncuTEVO2KqGRQ8u335xO_k2CNUV6PS5Q/viewform

За съжаление файлът, който сте заявили, не съществува. И с това се изчерва темата за качеството на начинанието. Некадърниците дори система за регистрация не могат да направят а са тръгнали "приложни програмисти" да обучават.

Формата си работи, просто кака Лилия толкова си може, горката...

Този линк, който е поставен в статията, не работи като линк. Но това да му е проблемът, така е поставен, че дори не може да бъде копиран! При опит да бъде копиран целия линк се селектира и снимката, заедно с текста под нея. Отново проява на абсолютен непрофесионализъм и безхаберие от "редакторката" ... някой от екипа изобщо поглежда ли ги тези "статии" преди да бъдат пуснати? А след това?

Работи си коректно ! Явно ползваш някой от екзотичните браузъри ... Опитай с IE11

IE11? Това поддържа ли се още? Ползвам Google Chrome, не виждам как може да мине за екзотика. Отварях страницата и с Microsoft Edge - същата работа. А специално заради теб пробвах и с IE11 - пак така. Ползвам монитор с Full HD резолюция, т.е. и тук нямаме екзотика ... Ако под "работи си" имаш предвид, че трябва да го копираш и след това paste-неш ... в това не намирам нищо нормално! Целият сайт е на самотек, нещата стават все по-зле с всеки изминал ден. Така като гледам с какво темпо се случват проблемите, въпрос на много малко време е нещата да се сгромолясат тотално.