Нов успех за водородния автомобил на РУ

Задвижваният с водородна клетка автомобил, разработен в Русенския университет, е на 5-о място в изпитанието Shell Eco-marathon Challenger Event в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Нов успех за водородния автомобил на РУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И от колко човека е екипажа на тази простотия ?

Без белой павликенски новината щеше да е пълна боза :)

Това ми прилича на поредната пишмян ПР статия на западналия университет, където скоро преподавалите ще са повече от студентите.

"Задвижването се извършва по електронен път посредством потенциометри и контролери, които регулират количеството ток, което достига до електродвигателите." Чувал съм за "количество електричество" на ел. заряди, ама за количество ток - не. Ток, умножено по време дава капацитет (примерно на акумулатор и се мери в амперчасове - знаят го и автомобилистите). Но "количество ток" - да ме прощавате :). В най-добрия случай, това е измислица на журналиста, писал новината. В най-лошия - твърдение на някой от пишман специалистите :)

"споделя Иван Белоев" ?!?! Кой, кой ?! Я пак ?! Баси, татето в общинския съвет какво ли не прави, а :)

Тате е Председател, Председател на ОС!

Ма тя на размер точно като за кмета.За нормални ора сигур не се предвижда разработка

Това коя подред новина публикувате за водородната кола?

Важно е, кой е МЕНИДЖЪРА.

Меринджея е белоев младши, дето сам не може ду-то да си обърше и затова му измислиха и този проект, добре че специалисти от фирмите "спонсори" се включиха за да го направят. Пък и нали скоро доцент трябва да станем....а между другото автомобила на ТУ София на кое място е в Истанбул?

Браво и успех!