Учени изчислиха предела на човешкото дълголетие

Холандски учени определиха биологичния предел на човешкото дълголетие - 115,7 години за жените и 114,1 за мъжете , предава Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Учени изчислиха предела на човешкото дълголетие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво ги редиш тези приказки, но трябва да пораснеш и да си отвориш очите за "истината". Животът във физическия свят е по-скоро наказание като възможност за душата да израства и да се усъвършенства. А когато не успее да го направи, тя се преражда (т.е. явява се на поправителен и т.н.). докато не постигне нужното съвършенство, за да се върне обратно в светлината при Създателя. Земята е бойно поле, където се срещат силите на светлината и силите на мрака не случайно човекът е поставен в един двойствен свят, свят на полярности. Затова душата (като проявление на праволята) се стреми да дойде в този свят, защото няма по-добро училище от противоборството м/у тези две космически сили; затова на човека е дадена свободна воля, за да може да направи своя (правилен) избор, научавайки урока си. Не случайно е казано: Че онзи, когото Господ обича, Той му дава възможност да изпита всичко, което животът може да предложи и поднесе (и меда... и жилото).

Си прекарал тук долу, а как си живял. Каква е ползата от един безполезен и напусто изживян живот, па бил той 120 год.? Човек трябва да има право и възможност да напуска този свят по свой избор, когато не е полезен повече на себе си и околните (близките) и не може да се обслужва сам. В това няма нищо неестествено и смущаващо.

...така съм го изчислил, но с тези 0,1 гидини нещо се разминаваме... Абе ще поживеем, ще видим!

ей сложиха ограничение и на живота... :D скапани капиталистие...

Само медузите се водят вечни или с неопределено дълъг живот. При тях имало процес на преобразуване в който все едно пак стават деца. Иначе някакъв индонезиец починал тази година на 146 години. Роден 1870г. по документи. Иначе има твърдения и за по-стари.

Наказанието за грехът е смърт, защото е във фундаментално противоречие с живота. Адам и Ева бяха създадени за да бъдат безсмъртни, но след първородният грях, те изгубиха този дар и дрехите от светлина с която Бог ги беше облякъл. Те бяха изгонени от присъствието на нашият свят Създател посветен на живота, мира и правдата. Първите поколения живееха близо 1000 години, но Земята се напълни с насилие и неправда поради падналата природа на човека, който отхвърли вечният Божи морален стандарт, за да живее според своите разбирания за добро и зло. И колкото повече грях имаше в мислите и делата на хората, толкова повече се скъсяваше животът им. Това е цената на непослушанието към Този, Който направи вселената за 24 часа и човека по свой образ и подобие, за да бъдем Негови светии. Който се откаже от греха и го победи с могъщата подкрепа на Бога, той ще получи венеца на живота и нетленно прославено от Бога бесмъртно тяло, защото светият не може да умре понеже е посветен на живота, любовта и истината, които осмислят и правят живота възможен.

Умирачката не е наказание бе, пич. Това е все едно да ти се вкисне зелето през Март, просто трябва да го изхвърлиш... Лошото е ако забравиш да измиеш кацата, щото новия разсад напира да става зеле...

Твърди се, че хората (а и не само те) не живеят твърде дълго, за да има достатъчно ресурси за живот за новите поколения. След като човек направи няколко деца, той вече си е изпълнил ролята като носител на гени и създател на нови генни комбинации. За природата е важно генното разнообразие. Затова по важни са новите поколения, а старите, които са си изпълнили ролята и не могат да създават повече генно разнообразие стават излишни и няма за какво да хабят ценните ресурси като вода и храна, които трябват на новите поколения. Затова смъртта е необходима и предопределена от природата. Раждаш се, правиш деца, отглеждаш ги и си заминаваш за да не им пречиш.

Имате ли представа как се синтезират протеините в живата клетка? Какво определя дълголетието на клетките? Имате ли идея защо хромозомата при жените е дублирана? Или защо има механизми и молекулярни машини в живите клетки, чиято функция е да въстановят физичексата структура и оригинална информационна последователност на ДНК? Човек не може да прави правилни изводи с грешна информация. Затова търсете фактите и истината, защото само тя има значение. Еволюционата митология няма научна основа. Те е измислена от тези, които искат да замемат мястото на Бога в живота на хората, за да служи за оправдание на грехът, който е несъвместим с живота в дългосрочен план и с правдата , мира, щастието и смисъла в по-краткосрочен план. Защото те мога да подчинят на своите сутни старсти само грешници, но не светиите на Господа.

Когато си дадеш с/ка, че "човечеството" е проект/експеримент, ще престанеш да се учудваш, т.е. да изтъкваш и тълкуваш неговите особености в светлината, в която го правиш. И не споменавай напрано името Господне! Колкото до безсмъртието, то е по-скоро наказание, отколкото благотворен дар.

Старостта е страшна! 115 години са много! Тук не отчитате болестите, които ни налягат след определена възраст! У дома имам двама старци на по 85 г. Няма да изреждам болестите, само една е достатъчна:склероза. На мен не ми се живее до 100 г.!

Да отидат в Хималаите и в Япония ,ще вдигнат възрастта!

тва изследване е холандско, ами кво да каже детройта, в неговото племе мъжете средно умират на двойно по - ниска възраст 62г!

Холандските учени да наблегнат на канабиса, дето им е легален. Всекидневната употреба прави човека безсмъртен, докато умре.

- КЕЙС - НАПРАВИХА ТРАКТОР И КОМБАЙН БЕЗ ЧОВЕК - ТИРОВЕТЕ И ТЕ ЩЕ СА БЕЗ ХОРА - ТАКСИТАТА И ТЕ - ШВЕЙЦАРЦИТЕ НАПРАВИХА ПЪК ШИВАЧКИ ЦЕХ РОБОТ ЗА ТЕНИСКИ - В ТЕКСАС Р ПЪК КАУБОЙ РОБОТ .... КВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ ИЗЛИШНИТЕ ХОРА ???:)))

Ми не ми пука за вас. дай да махнем машините за да има повече работа за тъпаците като тебе. Този въпрос който задаваш е от времето на първата парна машина. Аман от тъпаци.

корабите вече не са с гребци, а имат двигатели Не ги е срам. Измислиха панелките и спряха да строят пирамиди. Хората останаха без работа. Разни стоманолеарни заместиха всички ковачи

А в ГЕРБ и БСП сериозно обмислят да похарчат народни пари за робот трол който да троли тук за тях

Най добрият гражданин е водач на автомобил, който пупи и пие умерено. Плаща данъци и акцизи цял живот за да се трови доброволно сам и да умре, точно преди да вземе пенсия. Къде е келепиреца на държавата ако вземате дълго пенсия?

НА ВСЕКИ ЧОВЕК КОЙТО ЖИВЕЕ В МОМЕНТА И КОЙТО СЕ РАЖДА В МОМЕНТА В ГЕНИТЕ МУ ИМА ОТПЕЧАТАНИ ГРЕШКИ ОТ ЛОШОТО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ НЕГОВИТЕ ПРЕДЦИ НА ПОНЕ 20-30 ВИДА ВИРУСИ , БАКТЕРИИ И Т.Н ...

Представяте ли си да се пенсионер на 70 и да живееш 114 години и да махнат тавана на пенсиите. Ехааа

И за такива богати и дълголетни пенсионери са измислили отрова. Казва се виагра.

jingiby

Ако науката повиши продължителността на човешкия живот до нейните предели, пенсионната възраст ще трябва да стане 100 години! Какво ли ще се работи от кандидат-пенсионерите дотогава?

ДРУГО ИЗСЛЕДВАНЕ ПЪК ПОКАЗА ЧЕ НЯМА ПРЕДЕЛ АКО СЕ ПРЕМАХНАТ ВЪНШНИТЕ РАЗРУШИТЕЛИ - БАКТЕРИИ , КОЛИ , ХИМИКАЛИ , РАДИАЦИЯ :))

На тия ще им кажа, че ако пушии трева може и по-малко да е!