22 нарушения при 620 проверки на НАП-Русе

От началото на юли до тази седмица инспекторите от офиса на НАП в Русе са извършили 620 проверки на търговски обекти, съобщиха от ръководството на офиса.

Обратно в новината

Коментари - 22 нарушения при 620 проверки на НАП-Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JMM®

Глупостите писани ВСЕКИДНЕВНО по адрес на 5-тият по големина български град - Русе са дело на психично болен старозагорец. Болните му фантазии може да се срещнат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО под всяка хубава новина за Русе. Психологически профил на oлигoфрeнa Евгени - 45-годишен девственик от Стара Загора: безработен, самотен, деградирал, отхвърлен от обществото аутсайдер, комплексиран до болка, отбягващ женска компания и ласки, с хомосексуална ориентация сопол, денонощно опитващ се да манипулира общественото мнение за мястото, значението и ролята на Стара Загора в българската икономика, като изключение прави времето, в което лъска бастуна в банята.

Русе с неговите 80 хиляди жители се класира на 12 място по големина. Напишете в YouTube "Демографската картина в северна България" и вижте какво говорят за Русе по Националната телевизия. Далеч от лъжите на възпълния безумец!

JMM®

Предпочитам да се доверявам на данните от GOOGLE, а не на твоята примитивна, дълбоко провинциална старозагорска ограниченост. Но какво да се прави - израсъл си в малко, дълбоко провинциално селище, тип "Миньорска спалня", с фалирала болница, с фалирала опера и с една единствена забележителност - липови дървета ... Какъв друг може да е интереса на GOOGLE, когато ме информират, че Русе е 150 хил. жители и е 5-тият по големина български град, освен че за разлика от теб обичат ИСТИНАТА ...

JMM®

Старозагорският 'андрешко' пак е изцапал бялата покривка на коментарите с жалките си псевдо-интелектуални полюции, опити за мисловна дейност и съчинение "статистики". Изхабеният от денонощно онаниране интелект все още не може да схване, че тук в тези коментари говорим по теми свързани със значим, стойностен и голям град, какъвто е Русе и не ни вълнуват въпроси и проблеми на опушените, панелни пилчарници и гълъбарници от района на Маришкият басейн с една единствена забележителност - липовите дървета.

Колега, на този идиот как да му обясним, че има повече хора, които се гнусят от хомосексуалните му изпълнения по цял ден поради липса но по-стойностни занимания? Щом вижда двама дето не го търпят в синьо, веднага ги прави на един и същ. На всичкото отгоре си въобразява, че хората са идиоти без работа като него и дежурят по цял ден тук.

JMM®

Аз мисля, че "Хахавото" от Ески Заара "разиграва театър", като се опитва да ни представя за един човек, както и да ни "обединява" с профили на други нерегистрирани потребители, също възмутени от хомосексуалните му изпълнения. По този начин това старозагорско полово неопределено същество се опитва да внушава, че всъщност има само един единствен русенец(или с психични отклонения, или "на хранилка" към Общината), който все още не гледа в черни нюанси живота в Русе. Омаловажаването и създаването на нихилистично усещане под всяка позитивна новина за Русе, е цел на Евгени и това трябва да принуди голяма част от четящите новини русенци да се отвращават и да не виждат бъдеще и живот в нашия град. И всичко това продължава 16 години !!!

Предлагам да си ползваме връзките с администраторите на сайта, да го открием и да му теглим един бой, както е дърт чичка, въпреки че и това не заслужава

JMM®

Трябва самоличността му да бъде публично разкрита - имена, адрес, снимки и т.н. Нека стане ясно кой от 16 години залива с помия и кал Русе, създава слухове и опити за дезинформация.

Проверете "Един тип" (известен също като JMM) колко данъци внася. Хвали се, че работи на няколко места и изкарва по три бона. Ако наистина ги изкарва - да им плаща данъците. Ако пък само се хвали - напишете колко стотинки на ден вади от писане по форуми.

Проверихме го. Работи в района на Дунав мост. Обслужва шофьори. Основно турски. Не декларира доходи и не плаща данъци. Спи в храстите срещу КПП, а когато вали - под моста. Води се на учет в местния психодиспансер.