Тотев и още двама отиват на съд заради строежа на Зоокъта

Спецзвеното „Антикорупция“ предаде на съд кмета на Пловдив Иван Тотев, заместника му Димитър Кацарски и кмета на район „Западен“ Димитър Колев.

Обратно в новината

Коментари - Тотев и още двама отиват на съд заради строежа на Зоокъта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там където са тези цигани Запрянови винаги има престъпления. Спомнете си за случая с кмета на Асеновград. И двамата кметове са за затвора заедно с циганите в обща килия.

Колкото и да тролите платени лизачи няма да промените мнението ни за Тотев - ХОРАТА СЪДЯТ ПО ДЕЛАТА - Няма да гласуваме за хора дето са боядисали за целия мандат 1 кенеф са купили дръжки за метли - човека направи града образец

За да кажеш, че тоя град е образец и че той, маминия го е направил, сигурно не си ходил по-далече от Куртово конаре или Секирово или Козаново или ... Не забравяй, че и малкотото дето е понаправено е 60% окрадено и е направено със кредити, които и твойте деца ще плащат! А всеки който не харесва маминия, естествено е трол!

До Герабаджията Герасим: Герасиме уникален кон с капаци си! Тотьо си е една марионетка,понеже е тъп и прос на квадрат сега ще му бие на тънко>Хотела зад строителния той е направен не от рушвети-Да знаеш! Друго трябва да правиш-иди в европата,да видиш градове,нашия го насраха с сини ,зелени зони и е пълно с пенсионери които ти взимат парите без билетче.Общинската охрана се разкарва с папки и пият бира на всеки ъгъл(тайничко)Аз лично ще съм радостен ако Тотев го накажат.Нека накажат тази подлога!

Iskame Srok za otvariane na Zooparka Iskame da zasadiat poveche darveta , Iskame Totev da dade parite blizi 1 milion izkradeni, Dokato e kmet ,nishto nema da stane!

Kmeta odobriava vsichko.Toi e za sad.Kade e gorata, i zooparka? Ograbihte radosta na hiliadi plovdivski deza i gosti !Sadiite i vie shte budete otgovorni za resheniata vi!

Zoo kuta v pv e okraden i ne raboti 3 godini.Izsekoha gorata,Nema zoo za dezata.Plovdiv iska vinovnite na SUD!!!

Взехме решение тютюновите складове да бъдат бутнати и на тяхно място да се построят красиви хотели. Пещерняците са много добър инвеститор. Ако не знаете как да ликвидирате паметник на културата имам перфектното решение.

дкми

А кога ще го подхванат за неработещата система за таксуване в градски транспорт? И за откраднатите 26 милиона лева? Вече ще стане втора година - парите са дадени, системата не работи. И да не ми говорят как испанската Индра била спечелила проекта.... всеки може да направи справка, и ще види това, което видях аз: Проектът е спечелен от Телелинк и Грийн Бордър ЕООД; Въпросните фирми (които незнайно как печелят абсолютно всички подобни проекти) - са наели испанската Инра като подизпълнител, като за някакъв проект, който не включва електронно таксуване, а само ГПС проследяване на автобусите и информационни табла по спирките. Стойността на този проект е 8 милиона евро. Защо нито един журналист не се порови? Това е ПУБЛИЧНА информация, до която достъп има всеки. Има я и в daxy, има я и на сайта на испанците, които пишат какъв проект са приели и изпълнили. А в тази му част - GPS проследяването и информационните табла - всичко си е ОК. Та, господа журналисти - няма ли да пеоверите за какво иде реч? И къде е тънката разлика между 26 милиона лева и 8 милиона евро?

Ами - колодрума? - вело-алеите? - фонтанчето с колелцето? - тютюневите складове? - цените на ремонтите? - империал 2? - - - - - -

дкми

Да си кажем истината: никой няма да го разследва за нищо. Цялата тая работа е хвърляне на прах в очите в стил "вижте как разследваме и свои...." и после естествено - "невинен". Ако пък знае много - получава инфаркт или се самоубива и готово.

Педи месец по нареждане на секретаря на община Пловдив г-жа Ангелина Топчиева уволниха служител, че / без да е доказано/бил гледал в късните часове по ТВ еротичен канал!Това беше публикувано в някакъв неизвестен интернет-сайт, дето едва ли някай го чете! Но, човека бил накърнил честа на институцията!! Уволниха то!! Питам г-жа Топчиева - сега като кмета Тотев е даден на съд - не е ли накърнена честа на институцията, а и във всички сайтове и телевизии се коментира!! - ще уволните ли кмета Тотев??

Ще го търсите вие Тотев,ще го търситееее.... ама няма да го намеритеее...защото ще се е скрил.

Тотев, чакаме те !

Зоокъта е най малкото зло, то е капка в океана от далавери.

От как Тотев е кмет има тракийска икономическа зона. Това за което го обвиняват на фона направеното като инвестиции за Пловдив е като капка в морето. Атаката е от такива които мислят само да лапат комисионни, а не могат нищо да направят за Пловдив.

Човече, имаш ли си идея, какво е Тракия икономическа зона? Ще те светна, това е една ГОЛЯМА далавера на кметя и Сиенит (основен акционер). ГОЛЯМА. Свързана с източването на еврофондове, продажба на промишлени парцели с безумни печалби, въвеждаме на общинска земя като апорт с идеята за освобождавянето ѝ по-късно, пак о ОГРОМНА горница и прочие. Това е Тракия зоната. Ако поразровиш, ще стигнеш до там, че тези хора нямат дори и работещ сайт, а често в акционерите в различните дружества са едни и същи имена... Клъстерът, който създадоха е направен ЗА УСВОЯВАНЕ НА ПАРИ, той има 6-7 члена (при норматив 20 за продължаване на последващо финансиране) и пак, участниците в тези 6 фирми СА ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА. Та не ми говори за ТИЗ. Това е една голяма перачница.

Не барайте кмета!!!! Що го тормозите?

За информация, пловдивската прокуратура отказа да повдигне обвинение срещу Тотев и тази политическа поръчка я възложиха на софийската. Само този факт е достатъчен, за да се разбере, че обвинението е съшито с бели конци!

Това говори много за пловдивския съд, а и за голямото семейство на ГЕРБ.

Тоя герберски кмет едва ли ще бъде осъден , но.....да си мине по реда , както направиха с Цветанов !

НОМЕРАТА НА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ.НАЗНАЧАТ СВОИ ХОРА НА РАБОТА.ЗА ВСЯКА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ИМ КАЖАТ ОТ КОЙ ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНА И ПОСЛЕ СЕ ОПРАВДАВАТ, ЧЕ ИМАЛО КОМИСИЯ ПО ИЗБОР НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ПО ЗОП.КОНКУРСИ ПО ЗОП СА 99% НАГЛАСЕНИ.ВСИЧКИ КМЕТОВЕ СА ЗА ЗАТВОРА.

Работете по-здраво, вместо да пишете. Не ви е в това силата. Има си органи. Ще видим. Вашите задълженията минимум са: - да родите повече от едно дете - да възпитавате децата си добре - да пазите чистота в града - да карате по-нови коли, че ни разбихте дробовете - да не форсирате скапани трошки- коли и мотори -да работите умно и съзнателно, а не да седите на работното си място Всеки отговаря за себе си.Законът ще се произнесе.

Хубаво си подредил словореда ама тука има една подробност а именно жестоко бъркаш смисъла на лично право на избор и задължения които човек следва разписани в закона. Всяко семейство има право на личен избор колко деца да има , как да ги възпитава , каква кола да кара ( това е въпрос и на възможности ) , но всяко лице което е държавен служител няма право на избор освен онзи който е описан в закона и рамките на този закон той трябва да шава. Ако Тотка е сътворила това за което говори прокуратурата да си понесе отговорността и да отива да лежи в панделата. В Булгаристан законите че са само на хартия , спазват се само когат остава въпрос на онези " ваши " а не " напи " това вече и децата го знаят. Даже да е виновна Тотка едва ли ще понесе с цялата тежест на закона това което е сътворил..ако изобщо нещо се случи в което е по-вероятно. Боце нали му пази гърба, няма начин да го осъдят

ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА УПРАВНИЦИТЕ Е ДА РАБОТЯТ В ИНТЕРЕС НА НАРОДА, КОЙТО ИМ ПЛАЩА ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ ЧРЕЗ ДАНЪЦИТЕ, КОИТО МУ УДЪРЖАТ ! КМЕТА Е СЛУГА НА ГРАЖДАНИТЕ, А НЕ ГРАЖДАНИТЕ ТРЯБВА ДА СЛУГУВАТ НА КМЕТА !

Що ти не е..а пу...та маина, бе говедо ! Ти ли ще ни казваш как да живеем ! Жалък ченгасарски трол си ти, скоро ще изгниеш и никой няма да те помни ! Явно юдо-масонските господарчета са ти наредили да тролиш във форума, че ГРОБ-ГЕРБ са най-мафиотската структура, по-бандитска и от БСП !!!

Само искам да попитам,някой тук запознат ли е дали хотел Империал на Слънчев бряг е на сем.Тотеви?

дкми

Не е. На брат му е. А парите ги е дала майка му от лични спестявания. Иван Тотев няма нищо общо с цялата тая работа.

Нищо няма да му направят, мамин Ванчо ще го оправдаят по всички параграфи ,,,маминка е зад него ..пак ще си краде и лъже както той си знае

.. тоя тъпанар ли? .. завърщил стриста зора автотранспорта за шофьор. .. ами добре че майка му (Мама Роза) е бивша колежка на Менда Стоянова -- та и хотели му купи! ннекадърните ремонти са негови дела - коелото до моста на панаира, бул Васил априлов - един подлез за пешеходците пред болницата няма, уширение за автобусите като спират да не блокират движението.. само празии с държавни пари! цялата му администрация са авери на неговия акъл! Безмозъчни кичове и шарениики само - баламосва простолюдието и пенсионерите!

Затова ли Пловдив е най-проспериращият град? Затова ли има толкова много коли с пазарджишка, хасковска, смолянска и кърджалийска регистрация на хора, трайно установили се в Пловдив? И на края, не съм от ГЕРБ!

Хаххахххааааааааааааа.Плува ли корабче!

Сериозно ли смяташ, че е заради кмета ? Та той задника сам не може да си избърше.

.. слаба държава.. Няма значение от кои си, но на две магарета сламата не можеш да разделиш! ... Не виждаш ли че липсва функционалност на ремонтите по улиците които постоянно ровят. накичат ги с шаренийки, стълбчета ... ама не се повишава пропусквателната способност, защото са пишман специалисти!

Много го тормозят но не е случайно - мафията си иска власта - този човек направи най-много за Пловдив в последните 30 години и по всякакъв начин искат да го омаскарят - поне нека да се знае кой е завел делото кажете им имената!

Верно ! Построи няколко хотела.

Няма нормален истински ПЛОВДИВЧАНИН, роден и израснал тук, да хвали тая селска крадлива пасмина. Ми щом си го харесвате маминия, вземете си го на село, и вас да опправи. Ама там няма далавера ...

дкми

Не 20, а 200 лева трябва да ви направи паркирането пред домовете ви. Това заслужавате.

Хей глупак утре като те изгонят от общината най много ще ревеш за цената.

.. слаба държава.. Няма значение от кои си, но на две магарета сламата не можеш да разделиш! ... Не виждаш ли че липсва функционалност на ремонтите по улиците които постоянно ровят. накичат ги с шаренийки, стълбчета ... ама не се повишава пропусквателната способност, защото са пишман специалисти!

Много го тормозят но нее случайно - мафията си иска власта - този човек направи най-много за пловдив в последните 30 години

Писал си Дано не се огъне.... Ти сигурно си от манастирската завера или пък от запряновите ??? Щото ако се огъне и се разприказва ...