Старт на АМ ”Русе-Велико Търново” през 2018 г.

Възлагането на строителството на автомагистрала Русе - Велико Търново може да започне до края на 2018 г., но при определени условия, каза регионалният министър.

Обратно в новината

Коментари - Старт на АМ ”Русе-Велико Търново” през 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имах предвид 1000 милиона :)

Ами, и 100 милиона няма да стигнат. Само гледайте!

Е това вече няма да го доживея. Хау!

Ако не беше думичката МОЖЕ може би щях да повярвам.

Нашите крадци наречени управляващи могат ли да споделят къде по света изграждат какъвто и да е път на цена 5 милиона на километър?! Потърсете из гугъл да видите колко струват писти за формула 1. Наште идиоти толкова много плануват да крадат, че ще строят път за каруци на цената на писта за формула едно. Страх ме е да правя сравнения с цената на 1км магистрала по други места на света, за това директно сравнявам с цена на 1км за писта на Ф1.

pgautomotive(точка)com/build-formula-1-track-much-cost/ Примерно пистата в бахрейн струва $150 million. Тази цена включва даже и прилежащия и хотел, седящи места, питстопове и т.н...абе абсолютно всичко.

Идейни проекти, после технически и накрая трябва да имаме ББ-5ти кабинет, може и да почне строежа и завърши някъде до 2045г.А тунеле под Шипка може да стане и този век.

На Тиквата лъжите са ми ясни, нима някой му се е вързал че ще има път. В България нещо се строи само ако има връзка със София защото държавната администрация ги решава тия работи не Тиквата.

Човекът на Гр. Ганчев ще оправи работата ...както Павлова и Нунев.

Не ни трябва магистрала! Хората не ядат асфалт! Да живеят всичките бсп-та, по всичките земни кълбета! Ура дрОгари!

Тази магистрала я проектират и правят повече от 25 години . Можем да почакаме още толкова , докато изчезнем като нация и няма да има нужда от магистрала

просто Мостът над Дунав трябва да мине над Русе, като се продължи до Ст.Загора с отбивка за В.Търново.

В стила на началника си, тоя ни казва, че това няма да го има. Но поне с част от тия винетки да вземат да оправят малко тоя пътя, уж част от международен коридор се води, а повече прилича на междуселски път. Пък като се влезе в Гурково ... барем там от хорска срама да го оправят.

Става въпрос з а изключително тежко терористично мероприятие целящо да увреди тежко и завинаги цяла БЪлгария и милиони граждани и гости..За целта терористите ще похарчат стотици милиони живи евра ограбени от БЪлгарския народ и ще инсталират тежко терористична анти човешка техника.

А тунела под Шипка, а магистралата СофияВарна кога? Когато му цъфнат налъмите на тиквоий краля слънце. Само обещава и нищо не изпълнява. Народа прост пак ще си го избере и така докато закрие държавата. И не че нещо, но вече става твърде очебийно, че всичките пари в държавата отиват за София и Южна България. Там се строи масово, а когато стане въпрос за северната част пари все няма и проектите се отлагат. В същото време всички проекти отвъд Балкана стартират и се изпълняват. В рРодопите гледам между махалите и селцата с по 20 души незнаещи български хора с потури и забрадки правят пътища огледало. Преди 2 месеца около Кърджали ги гледах разкопават стар, но хубав асфалт и полагат нов. За там пари има, нали...

За да можем да се изнасяме с 200 км/ч за Ст. Загора и другите големи градове в Южна България!

Пусе, ако беше ни го казал някой от по-голямо от вас село, щяхме да се впрегнем. Вие уж бяхте ни минали, че и Бургас, гоните Пловдив, бяхте отнесли София... да се готви Лос Анжелис...

Вие самите се изнасяте от Село Гъзора с такива темпове, че навсякъде е пълно с вас. Защо ли, щом сте такъв икономически титан.

Газ (хлор) пикаеш, че СЗ я обявиха за най-добър град за живеене, нали?

Та значи, 1 км. излиза 5,5 мил. евра. Браво бе !!!! Трошите тъпомера !

5,5 млн €/km не са ли малко множко....

Множко са разбира се, но от тези 5,5 милиона евро на километър, едни управляващи мафиоти ще си просвоят поне 5 милиона евро от всеки километър и с останалия половин милион евро на километър ще имитират, че нещо са направили.

Множко? Хахаха, като почнат да строят ще излязат да обясняват, че тия пари не стигат поради проблеми по трасето, които не са предвидили и е нямало как да предвидят.

Скъпи Съграждани, не разбрахте ли, докато не го блокираме и него и пътя Русе - Кубрат и Русе - Шумен (защото вече с кърпежите, които му направиха) все ще стои като проект. Къде е канализацията за Долапите, Средна кула? Няма интерес Русе да е с добра инфраструктура, нали все пак има някаква. Ще станем място за заводи като Монтюпе и други. Ще станем като Припят, защото сме далеч от Варна, София и Пловдив. И моста ще ни затворят и ... абе, последния да изключи лампите!

Ами направете си първо канализацията бе... няма после да разкопавате магисралата... Или канализацията ще я свържете с плавателния канал Варна - Русе, че май той ще стане преди магистралата :) А и да ви светна - тук не става въпрос за магистрала, а за т.н. скоростен път - идеята е да има по две ленти в посока до Търново - нищо повече, ама русенската комплексирана глава си мечтае за магистрала и плателен канал и само крещи и вряка... Всъщност що не направите протест АЕЦ Белене, да се строи в Русе - барем поне ви спре обгазяването, Хем и Хлорида да стане ядрена сила..., хем с АЕЦ, няма да ви дадем за анексиране, че ако съдите само по симпатиите на други градове към вас... заминали сте отдавна

Ни е имаме канализация, вие си направете топлофикация. Топлите се на твърдо гориво, цялото ви градче е опушено и смрадливо като "Мордор" от книгите на Толкин. Как може "град", с претенции за "Център на Вселената", да няма топлофикация? Може, в Село Гъзора. Там всякаква простотия е възможна.

Аааа а аз си мислех, че АМ означава Авто Магистрала, пък то било съкращение от Скоростен път? Ама така е, то акъл се иска поне мъничко. Не става само със сраньЕ по форумитьЕ.

Много идеи малко действие.Магистрала на и в далечното бъдеще.

Защо пазят в тайна трасето. Носят се слухове, че ще е западно от Велико Търново и твърде близо до града, което е неправилно по много причини.

Защото или не го знаят, или чакат техните хора да изкупят нужните земи.

...на 20.07.2015г. на откриването на "Булстрат Арена" в Русе..."Бат Бойко" каза...2017 година автомагистрала Русе - В.Търново да е...ГОТОВА!!! "Омръзна ми да ми докладват за катастрофи по този път"...!? Коментирайте... или..."No COMMENT"...........!?!?!?

Така беше,но не трябва да му се връзваш на бръщолевянията на Бат Бойко.Много зависи от това какво е сънувал

Катастрофите няма да спрат, когато се направи магистралата, а когато руенци се научат най-накрая да шофират... Освен това, никъде по света няма магистрала, която започва от никъде и свършва никъде. Ако ще се прави нещо, то не трябва да свършва в Търново...

По това трасе само русенци ли карат бе, тъпан ?! Това е главната пътна артерия на България свързваща Европейския съюз с Азия. Всички коли и камиони заминаващи за Турзия карат по този път. И кое е нищо ?! Русе или В.Търново. Нали идеята е това да е магистрала Русе-Свиленград. За да се кара по нея за Турция. Тя се изгражда отсечка по отсечка. Ама заралийската ти куха кратуна може ли да се напъне да помисли .... ?!!!