Рецидивистът, пребил жена до смърт при грабеж, отрича

Рецидивистът, който преби до смърт 40-годишна жена при грабеж на чанта с 80 лева и златно синджирче в столичния кв. “Люлин“, не се признава за виновен.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивистът, пребил жена до смърт при грабеж, отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И смърт е малко наказание за този изрод!

"Оставя 16 годишен сирак.Прокуратуратата е категорична,че именно той е ивършителя". Много бързо се ориентираха!

Ох, и мен това ме потресе.... Както и да го прочетеш - все така излиза.

Полицаите да му помогнат да се "подхлъзне" по стълбите, няколко пъти.

вие не сте мъже тук, вие сте мухльовци, само пишете , коментирате и нищо не правите..страхливци сте вие..вместо да отидете и да му отрежете мръсната гадна глава вие само коментирате и се правите на мъже тук! абе как така циганин ще убива бългалка бе вие луди ли сте? защо го оставяте жив този гнусен мръсен циганин бе? българи отидете и го убийте този изрод този мръсен боклук призовавам ви българи юнаци, мъже на честа създайте група за убийства на такива мръсни гнусни цигани които убиват всяка годин българи...опом ненете се

А ти ръце нямаш ли бе, Лорче? Иди ти му отрежи главата като истинска самостоятелна еманципирана жена и да си го лежиш после пак ти. Ревете за мъже наоколо само като искате нещо, през останалото време е феминизъм и равни права.

Ами хората са измислили пистолета, върви го застреляй!

за заглавие :(( Сигурно се е очаквало да се разридае, покае и ритуално да се самоубие от угризения :((( При нашата правосъдна система един ала' Марковски ще го извади дори от затвора !!

Заглавието е намек за безсилието на правосъдната ни система. Не се ли признае сам - съдът е като кастриран.

"Съседка на починалата млада жена заяви, че убиецът й заслужава смърт."....интересно!? Защо ли е вметнато това малоумие, българите обичат да раздават правосъдие, макар и това изобщо да не им влиза в работа, и като че ли дори го намират за нормално.

може би, защото ако имаше смъртно наказание много от тези които излизат след затвора за убийство и после отново влизат в него за още едно, нямаше да ги има! Според мен ще има косвени жертви на това съдебно решение, но за съжаление на всякъде има неправомерно обвинени! Не било хуманно и т.н А да излезе човек на улицата да пазарува или да се прибира от работа късно вечерта, забава или нещо друго, вкъщи да го чакат родители или съпрузи и да не се прибере хуманно ли е? Според мен крайното смъртно наказание е добро решение! По този начин няма и цял живот данъците ни да хранят затворници с много тежки престъпления против обществото, като причиняване на зверства и смърт - УМИШЛЕНО!

дявола за опашката, може да ти дойде на гости !?

Ако този действително е извършителят, в Щатите ще получи в най-добрият случай до живот, а в зависимост от конкретния щат може и ел. стола.

Да му се изпълни присъдата "Чаушеско"!

И защо доживотна присъда?! За да го издържаме този изверг!!! Крайно време е да се вземат мерки срещу циганската паплач! Не работят, получават по една торба пари от социалните, а пенсионерите ни се мъчат с мизерни суми. И мнозина не оцеляват, понеже циганите ги пребиват за някой лев "за памперси". Държавата да вземе мерки! И то незабавно!

Пенсионерите се били мъчели...пенсионерите са богати хора, изхвърлят си парите през прозорците на същите тези цигани. По-скоро на пенсионерите трябва да им се намалят пенсиите.

Ти си прост като дънер! Заради такива, като теб - провокатори, няма единно общество и единна посока за народа! Всъщност няма народ, нация или каквото и да е, а има единаци!

Смърт,никакво до живот няма да го храниме

Мръсен гаден мангал-да го изгорят жив дано!

Да бъде смрт мръсна за това куче!

Що ми скрихте коментара бе? Ще го изкормя жив, за да гледа!!!!

Това нещо е изрод. Съпругът да му предложи - Доживот в затвора , или ако излезеш - смърт! Той сам да си избере

БРЦК

Докато не се прекъсна безконтролното множене на тия примати оправия няма да има. Да им дават по 1000лв и да ги стерилизират. Повечето циганки ще са съгласни!

Ей тия изроди живеят с парите от нашите данъци! Предлагам, да се прекрати издръжката им с пари от бюджета завинаги! Айде стига сме си хранили убийците, изнасилвачите и крадците!

В нормалните държави тази отрепка ще бъде осъдена на смърт и повече няма да е рецидивист. В ненормалните държави наречени демократични - богатите се пазят с крадените си пари , а честните и трудови хора са подложени на геноцид, гавра и какво ли не , на държавата не трябва да убива!Но аз пита ако е Ваш близък ?

Един такъв нападна майка ми преди повече от 15 години ... лека му пръст. Намерихме трима наркомани сега са двама инвалиди ... и така.

Законност? Хуманност? Правозащита? Тези неща са за човеците. Това нещо човек ли е?

Значи сега с еотива до махалата му и всичко се заравнява със земята. После се отрича естествено.