2 май - последен ден за данъчни декларации

На 2 май, в последния ден за подаване на годишни данъчни, офисът на НАП в Русе ще работи непрекъснато от 9, 00 ч. до 17, 30 ч. и докато има клиенти в салона.

Обратно в новината

Коментари - 2 май - последен ден за данъчни декларации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко вече декларирах и платих!

Не се връзвайте на писанията на шизото "Един тип". Този е някакъв лузър, който като го прихванат влиза във филм. Ако не беше анонимен досега да са го били е еб*ли много.

Далеч не е анонимен. Знае му се даже и ЕГН-то.

Давай го, че поне да знаем от кого да се пазим. То лудите са навсякъде вече :)

Много си далеч от истината. Ще останеш разочарован ако я научиш. Само не знам как имаш време по цял ден размишляваш кой съм и от ден да ден измисляш все по-големи глупости. Може би затова все се оплакваш, че нямаш работа или ти дават по 200 лв. на месец.

Как я караш, синът обажда ли се? Довечера ще се завъртиш ли на Автогарата?

Нищо не плащам! Има си чалъм за данъците. Безотказен - вече 7-ма година!

Чалъмът го зная и при мен работи. Затова месечните ми доходи надхвърлят 3 000 лв. Чисто!

Някакъв тип

Ти толкова пари и за три години няма да видиш с този закостенял, заспал и глупав мозък. А аз за толкова работя на месец. И в Америка да отидеш, пак ще си лузър.

Не знам кой очакват да им пълни хазната, като почти никой не остана да работи в Русе.

Някакъв тип

Да, такива като теб не биха работили. На теб ти дай да вземаш пенсията на майка си и по цял ден да "тролиш" във форумите. За нормалните хора има работа и те работят.

Я сподели, моля те - и аз искам да не плащам данък сгради и такса смет, ... че пак са ги увеличили от тази година, а пенсиите не ги увеличават и с 1 лев, ... нека депутатите, министрите и другите хрантутници на народа, дето получават по 10 000лв на месец и ползват всичко безплатно - те да плащат само!

А в същото време 90% от русенци са на минималната заплата.