Отстраниха зам.-областните управители на Русе

Министерският съвет освободени двамата зам.-областни управители на Русе Валентин Колев и Станимир Станчев.

Обратно в новината

Коментари - Отстраниха зам.-областните управители на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ясно обаче защо фурнаджийската лопата Бурджо още е на поста си ...да не се е застъпила за него Емел ?

Ама колко сте жестоки всички с коментарите си, толкова ли не са заслужили две добри думи хората.Горките хорица.

Всички Калинки на ГЕРБ трябва да бъдат изметени и колкото по-скоро, толкова по-добре. В противен случай няма да има честни избори.

Защо на всеки пост гробарите назначават полицай? Тези хора - не бяха ли с друга функция в обществото ? И защо е този вой , в Русе няма ли нормални хора - несвързани с гробарите - да работят за града и областта???

ТОВА Е ОБРАТНИЯ ХОД НА МАХАЛОТО- ИНДИАНЦИТЕ ОЩЕ НЕ СА СТИГНАЛИ ДО ТАЯ ЧАСТ ОТ НАУКАТА

държавните структори не са хранилки на партиини функционери - всички подобни вън от хранилките

къдей Венциту Калчев да ги оправи сичките роптаещи

разходете се по селата и малките общини на русенска област и вижте освен гербаджии и тъпи глави, коромпирани кметове по селата друго няма, лъжат, мамят и грабят бедния човек, най вече пенсионера, тези от земеделието са най.................и хитри

СЕГА ЧАС ПО СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОНЯТ ДИРЕКТОРИТЕ НА ОБЛАСТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА РЕФОРМАТОРСКИ ПОДЛОГИ И МНОГО МИЛИОНИ ИЗТИЧАТ ПРЕЗ ТЯХ.МНОГО ОТ ТЯХ СА В ОРТАКЛАМА С ВАНЬО ШАРКОВ КАКТО Е В ТЪРНОВО КЪДЕТО НА ОРТАК С ДИРЕКТОРА НАПРАВИХА ЧАСТНА ХЕМОДИАЛИЗА И ОЩЕТИХА БОЛНИЦАТА С 400 000 ЛЕВА ЗА ГОДИНА.

Срещу Герб не трябва да се размахва метла, а секира. Така че да ситраят и да си налягат парцалите. Минават тънко

и ко правеше той в областта, освен престой, ето вече няма да мога да си пия чая спокойно като знам че го няма на престоя

Колев беше свестен, жалко :(

Трябва всички политици, членове на политически организации, симпатизанти и гласуващи да бъдат избити!

Ей големи сте педе....раси от ГЕРБ, след толкова далавери на Красимир Даков и Пламен Нунев, как малко срама нямате от хората бе! Ей такива ви по всички региони Ви изядоха главите на президентските избори, а ВАШАТА ТИКВА бОРИСОВ, мили ятака и неразбра защо е загубил изборите. Дядо ми е бил по лагерите и комунистите ги ненавиждам, ама вие с наглостта си ме карета да се радвам като ви бият на изборите. Ако на някой нещо не му е ясно, нека да пита - мога и конкретно да говоря.

и каква е алтернативата - БСП или ДПС или "десните" дето няма да влязат в парламента...., а те точно това искат да няма за кого да гласуваш и техните(БСП и ДПС) "под строй" да гласуват пък било то и за Пеевски

За съжаление си прав.

Махнаха "набедените агрономи" на русенското "АПК". Че да се "очовечи" малко, от малко. То има и други за махане, но всичко по ред и с времето.

Ужас! Русе вече е без "европейски облик". ХАХАХА. И точно тези с вид на примати ли придаваха облика, бре ? Или пък снажния кмет, или Нунев и немуподобните, барабар с долните милиционерски курви ? Да ви имам облика.