Игнат Канев откри детска площадка в Русе

Нова детска площадка, изградена със средства, дарени от Игнат Канев, бе открита в двора на УМБАЛ-Русе.

Обратно в новината

Коментари - Игнат Канев откри детска площадка в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Премиерът откри ремонтирана с евросредства пешеходна пътека". Пешеходна пътека?!?!?!?!? С европари?!?!?!?!? Това казва всичко за ситуацията в България при ГЕРБ.

МИ ТО КАКВО Е ТОВА ОТКРИВАНЕ БЕЗ ЛЕНТОРЕЗА - НЯМА Я ОНАЗИ ТЪРЖЕСТВЕНОСТ , ХАРАКТЕРНА ЗА РАЗВИТИТЕ ИКОНОМИКИ

Големият цирк беше първият мандат. Сега "малък Тошко" кротна, защото разбра, че банкеските му номера са ясни. Сега малък Тошко (Бойко) не се впуска вече в ленторезане и ПР пропаганда.

В Канада се говори че голяма част от крадените 85-89г. народни пари са пратени към Канеф от Компартиийните другари

Българите в чужбина са МНОГО задружни, страшно си помагат /като поляците, евреите, сърбите и т.н./, подкрепят се и обичат да говорят. От любов към ближния. Няма завист, няма нищо. Затова всички по света ОБИЧАТ българите. Особено на Балканите. Ето и сега - 2 кандидатури за ООН. От всенародната любов. Да сте живи и здрави, БЪ(У)ЛГАРИ!

Браво на човека! Не знам обаче наясно ли е, че от тази площадка само мангалчетата ще се възползват, а на новите пейки отстрани непълнолетните им майки ще пушат цигари. Цялото детско отделение прелива от цигани, на които НИЕ им плащаме здравеопазването, площадките, удобствата и въпреки това, те все реват и са все недоволни...

Ако беше село Гъзора - да, само мангалчета биха се възползвали. То там българчетата са екзотика. Но в Русе е обратното.

JMM®

Това село Гъзора още живо ли е и има ли го на картата на България - поне на картата с прогнозата за времето не го виждам ....