Почина героят, спасил 11 души при катастрофата край Бяла

Атанас Генчев – героят, спасил 11 човешки живота при ужасяваща катастрофа край Бяла през 2006 г., е починал, съобщи неговият племенник Светлин Наков.

Обратно в новината

Коментари - Почина героят, спасил 11 души при катастрофата край Бяла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По думите му шефът на пожарната е бил пиян, а Гражданска защита е пристигнала, когато всичко е било свършило. А този защо е между живите?

Господ си прибира добрите и оставя само измет, която да мъчи останалите, като постепенно ще си вземе и тях и ще остави на земята само идиоти!

Светла му памет и да почива в мир, който му беше отнет приживе. Помня едно телевизионно интервю с него отпреди няколко години. Тогава Г-н Генчев разказваше на какви унижения и гонения е бил подложен от същия този пияндурник-пожарникар и от цялата полицейска машина в Бяла. Години наред са го тормозили, че и близките му. Много хора няма да забравят този достоен българин.

а къде са били местните свестни хора които са знаели за тези гонения и не са предприели нищо срещу тях? та те са съучастници

Няма свестни хора в България.

Да почива в мир! Племенникът може би не е казал, на колко години е починал, но ДИР-ът можеше да провери. Но това е дреболия. От написаното разбирам, че само вестник 24 часа е изразил почит към героя, а що се отнася до министър-председателя (тогава Станишев) той само е изиграл ролята на куриер да пренесе наградата от вестника до удостоения.

Светла му памет и мир на духа на г-н Генчев. Докато България се раждат и живеят такива достойни хора ще я бъде нашата държава по волята Божия.

бог да го прости героя,,,но какво ли стана с тоя синан-виновника...

10 години затвор

9. Точно по 6 месеца/човек.

на колко години е умрял бе глупаци от dir.bg ?

питай племенникът му. той е написал съобщението , а дир-а го препредават. с какво са ти виновни те?

Почивай в. Мир съболезнования

Няма ненаказано добро.

Уточнение - Няма ненаказано НЕПОИСКАНО добро.