Падна глоба за невярно съобщение на 112

И Административният съд в Русе потвърди отпадането на санкция от 10 000 лева за подаване на невярна информация на тел. 112.

Обратно в новината

Коментари - Падна глоба за невярно съобщение на 112 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи ченгета, че и Директори в МВР, един юридически издържан акт на циганин не могат да напишат.. Ама не е учудващо, повечето са юристи от Бургаския свободен, Югозападния в Благоевград, или Русенският без никога да са стъпвали в университета..

Днес баш кифлата на ГРОП обяснява кой билЕ парашутисти... много ги разбира тия работи... даже не беше свалила своя...парашут

А кога ще почнат да глобяват тел. 112 за бездействие, отказ да помагат, слабоумие и когато хич не отговарят?

Вместо "падна глоба",не можахте ли,да напишете "отмениха глоба",не знам за Вас,но аз разбирам двусмислено заглавието.

Падна глоба на плочките и ги натроши. Падна се тлъста глоба на хитреците, които просто си узаконяват една кръгла сума и разчитат народа да не обжалва или поради незнание или поради липса на средства за този лукс. Как пък точно 10 хиляди лева? За едно грешно обаждане ще работиш без заплата на държавата година и половина. И това било нормално според българските изедници/депутати. Защото им е трудно да си водят отчет и да налагат прогресивни глоби за злоупотреба. А и защо им е да бъде морално, след като си е законно...

"не бил бит, само бил блъскан и заплашван..." И накарал дебилите да се размърдат - и какво - вкарани ли са в затвора полицаите, които са го заплашвали? Тиквена държава - най-големите тикви държат властта и оръжието! Като отидете да гласувате и пак си изберете тиква не се чудете, че ви правят на такава!

... и 10 000лв глоба, за това, че човекът не бил набит, а само блъскан, ... а кой ще му плати, че е блъскан???