Стара ”Лада“ пламна в движение в Русе

Стара "Лада“ е пламнала тази сутрин на улица “Плиска“ в Русе.

Обратно в новината

Коментари - Стара ”Лада“ пламна в движение в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича на късо съединение в инсталацията - най вероятно остаряла изолация или намеса на плъхове!

Намирисва ми на застрахователна измама, бензина от висока температура не се пали, пали се само от искра.

На мен ми намирисва на поредното неизправно АГУ...

Ништо и нема!!! Малко со шкурката!!!! Подир тва че грундираме изпрайме капакя и една кутия боя от по убавата и ке и върнем зеленио цвет как си е била!!!! Подир кварталнио обущар ке ушие нови седалки!!! Отръскваме саждите тъпчим со слама и тургаме новата кожа отгори. Палим и айде у играта!!!!

Сега от застраховка КАСКО ще си купи БМВ Х 5

Нещо се е бъгнало нитро-то, според мен.

Аха, значи за моя автомобил на 6 години ме дерете със 180 кинта данък, но тоя движещ се паметник е оценен на 20-на лева данък годишно. Уникална тъпня.

Като имаш пари за по-нова кола - ще плащаш повече данък. Това е "социална държава" - взема повече от по-богатия :) И ако 180 лв. са "дране" за теб - определено не си за 6 годишна кола :) Сигурно и 120 лв. за гума са ти много .... смешник.

Що се палиш, бе човек? Кой ти пречи да си купиш стара лада (има ги още), че и ти да плащаш данък 20 лв? Между другото, аз карам ауди 80 (90кс) и данъкът ми е 19 лв.

Наистина в Русе има много соц возила, за разлика от другите градове в България.

JMM®

Аз си мисля, че в ст.з. са повече соц. возилата - ти как мислиш ?

Големи специалисти сте се сбрали тук, правите диагностика по снимка.

Пътувал съм в тази част на страната, да видите само какви коли се карат около Русе, Разград и Шумен - уникати направо сигурно ако трябва да минат ГТП хората в пункта ще си напуснат работата. Разбирам ги хората, това имат, това шофират...

карала е с 200-300км/ч и от триенето с въздуха се е запалила:)

Жалко за хубавата Ладичка... По всяка вероятност Шофьорката е пропуснала да провери състоянието на маркучите за гориво и изолацията на кабелите. Добре, че няма жертви.

То при тоя автомобил, трябва редовно преди каране всичко да се проверява

Да, бе, верно ли? Случайно имам и Лада и с 20 години по нов опел. Познай чий пластмаси се разпадат с докосване... Жокер - изгубиха втората световна война. Достатъчно е веднъж годишно да се оглеждат нищата :)