Сменят уличните лампи по бул. ”България” в Русе

В неделя започна подмяна на уличните лампи по международното шосе в Русе – булевард „България”, което води от Дунав мост към София.

Обратно в новината

Коментари - Сменят уличните лампи по бул. ”България” в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е важно да имаш проспериращ град, по-важно е да ти е светло пред сиромашката колибка.

И аз утре сменям изгорелите лампи в банята и кухнята! Я по-добре да сложат гърбици на всеки 50м. по платното защото няма полицаи, а някои са спящи полицаи.

Поне да поставят приятните за окото 2700К, а не електрожените 6400К, които те принуждават нощно време да слагаш тъмни очила.

Едно е ясно че се усвояват Еврофондове , не са кадърни един завод да построят, само сменяват асфалт, канали, кабели , лампи, а сметката е като да построиш нова държава. Но догодина европа ни спира кранчето и тогава накъде?

Догодина е 2021?

Така и така ще се мандахерцат по булеварда, ами хайде да вземат и да направят и маркировката! Молем ти се , бе, кметче, турни една боя, нали все за Европата думаш и се пъчиш, а "булеварда" ти - европейския, няма ама грам линия! Видимо е, както и да го погледнеш. Няма как да се оправдаеш, ами грабвай баданарката!!! И турнете табелите дека требе, че и тех ги нема. Иначе за газеничетата - добре! Ама кажи и Б след А-то. Молем ти се още веднъж!

По-добре да не пипат нищо, че к`вито са некадърници и крадци ще изхарчат една камара пари за да се изсерат мъжката!

Този двулентов булевард дава представа за Русе, като за цигански катун.

" Това се е наложило, тъй като при направената проба да се освети трасето, старият кабел не е издържал на натоварването, предаде БГНЕС" Логика на журналист и кмет, при по-ниска в пъти консумация, стария кабел не издържа и за това слагаме нов и то не по трасето на стария, а го опъваме между стълбовете!

от човечеца, той е ЧЕНГЕ! В тяхното ДС школо не са изучавали нищо за токовете.

както е бивше и настоящо ДС ченге, сега е партайгеносе с ДЕСНИ убеждения! И той като много други!

Това се е наложило, тъй като при направената проба да се освети трасето, старият кабел не е издържал на натоварването, предаде БГНЕС" Не е логика!Това го разбирам като УСВОЯВАНЕ НА ФОНДОВЕ.

"..при по-ниска в пъти консумация, стария кабел не издържа.." Логика има колкото искаш.В него участък от булеварда осветлението не работи от години.Излизаш от осветеният район на кръговото и попадаш в пълен мрак.Лампи светят чак след моста, към КАТ.Така че, старият кабел от години не е ползван и не е странно, че вече не в добро състояние.

Хахха, и според вас като не се е ползвал кабела какво се е случило повече от това ако се ползваше? Реално на един кабел няма какво толкова да се случи, в най-лошия случай да пробие някъде, но това е една лаборатория, едно разкопаване и една муфа.

Иначе, сте прав, че от много време не работи, от как дойдоха ГЕРБ на власт в Русе, та да попитам, ако се оправдаваме, че от както сме го спрели се е повредил, кой носи вината?