Италианската звезда Дзукеро с концерт в Русе

По покана на ”Жокер медия” идолът на италианския блус Дзукеро ще изнесе концерт на 17 ноември в Русе в "Булстрад Арена".

Обратно в новината

Коментари - Италианската звезда Дзукеро с концерт в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може би повече ви харесва онзи буренясал джендем, който беше на мястото на залата? Такива има много в града, ако толкова ви харесват.

JMM®

Глупостите писани по адрес на Русе и на новата зала са дело на психично болен старозагорец. Болните му фантазии може да се срещнат почти под всяка хубава новина за Русе. Психологически профил на oлигoфрeнa Евгени - 45-годишен девственик от Стара Загора: безработен, самотен, деградирал, отхвърлен от обществото аутсайдер, комплексиран до болка, отбягващ женска компания и ласки, с хомосексуална ориентация сопол, денонощно опитващ се да манипулира общественото мнение за мястото, значението и ролята на Стара Загора в българската икономика, като изключение прави времето, в което лъска бастуна в банята.

Някакъв тип

Да добавя към твоите думи, че той го прави от 15 години. Никакво развитие за това време. Хората сами да си правят извод що за стока е.

Пак незаконна реклама на гномския празен хамбар?

"Хамбарът" не е нито е на гнома, нито е празен. На всички жители и гости на града е, построен е основно с държавни пари, започнат е от БСП и Божо, и изобщо не е празен. Ти си гледай Дъртата, Пусе.

Кога ли ще видим световни звезди и в твоя град? Май все трябва да идваш до Русе да ги гледаш, ако имаш пари. Аз съм твърдо убеден, че пенсията на майка ти няма да стигне да изкараш месеца, а какво остава за билет от 100 лв.