Съдът оправда русенка, родила в тоалетната

На втора инстанция Русенският Окръжен съд е постановил оправдателна присъда за 41-годишната русенка Виолета Еленска.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда русенка, родила в тоалетната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знаела, че е бременна хахааа и то жена, която вече е раждала! Ти да видиш! Циганска им работа...

Такъв тип раждания, с точно такъв изход за новороденото, при точно такива индивиди, даже трябва да се поощряват! Ми така де, достатъчно генетични недоразумения има, че да искаме още.

Нямам думи! Не мога да си обясня света ли се изроди много бързо или аз не съм наред! "Адвокат на дявола" май е бил по истински случай ...

Мангал мангала око не вади.

"..Няма доказателства, че жената е знаела, че е бременна.." Е те това кърти мивки. Имам 3 деца.Не виждам как 9 месеца ще носиш нещо в теб, ще се подуеш като плондер и хабер да нямаш какво става с теб. Отиваш в тоалетната и ..изненада.Вместо л..., излиза човек! Още по-вече че има и друго дете и напълно и е било ясно какво се случва.Да живеят кадърните адвокати!

ако не е регистрирана, че е бременна, значи не е бременна. поне това се води като доказателство. иначе тя може и да знае ,че бременее , но като каже че не е знаела как ще го докажеш, че е знаела ?

Първо: Не мога да разбера, защо един съд присъжда виновен, а следващият - невинен?! По различни закони ли съдят?! Сгрешилият съдия получава ли наказание или си продължава да си гледа работата през пръсти?! Второ: Защо е оправдана - не е ясно. Само заради забавеното умствено развитие ли?! Хм, ами тя утре ще убие друг човек пак безнаказано... И к'во пра'йме тогаз?! Защо е допуснато да има дори мъж и друго дете, след като е такава?! Нима не трябва да бъдат отделени такива хора и да не се допуска да имат деца?! Какво са виновни децата, айде мен да убие, то и аз си има грехове, но какво е виновно бебето, че да се допуска някой да има възможност да убива деца ей-така???!!!

оттам идват недоразуменията и различията в отсъждането на едно и също провинение. понеже не е обхванато със закон един вижда нарушение , а друг - не. същото е като и във форума- едни одобряват дадено нещо , а други го осъждат. иначе по закон умствено изостаналите и перкулясали са меко казано ВИП спрямо другите. могат да убиват и не могат да носят вина, но пък имат право да раждат когато и където си поискат. интересното е ,че се приема ,че са в съзнание когато се заплождат, но не са - когато убиват.

аз всеки ден ги раждам едни в тоалетната но досега не са ме подвеждали под отговорност:)))

Жената се е побъркала от беднотията и кредитите. Още десетки хиляди русенци са на ръба на нервен срив.

Ти си гледай Дъртата, дето всеки трети е "от боята".

JMM®

Веднага се познава автора на поредната помията над Русе - 45-годишен девственик от Стара Загора, който от 15 години само кисне по форумите и се оплаква от живота. Освен това има детски акъл и си въобразява, че чрез писане по форуми против други градове ще допринесе за развитието на своя град.

Познавам доста руснеци на ръба на нервен срив, но от всичко друго но не и от бедност. По скоро от сексуална незадоволеност.

Щото бедният ни град е цъфнал и вързал.

Няма ли да се въведе кастрация за такива?

Трябва.Дори да ме го е убила кой знае как щеше да го възпита Остава и големия риск от предаване на малоумието и на поколението. Чудя се откъде се намират такива мъже които да ги плющят.