Русенка от Германия подкрепи млад пианист с дарение

Русенката Райна Хебел, която живее от години в Германия, избрала необичаен начин да отбележи 60-годишния си юбилей.

Обратно в новината

Коментари - Русенка от Германия подкрепи млад пианист с дарение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

50 EUR е Един съвсем Оскъден Обяд в Швейцария... На кого да се Радваме? На тия 70 или на нашите 7000.... То Момчето Ще мине Без Подаяния - от Наши и от Наши-Ваши.

И да добавя - поне по 50 - 3500... А пък "нашенците от града" раздават Само "грамоти" и си правят "Снимки" и то със специални ракурси - да не изглеждаме "толкова Високи". Поне да не бяхте писали за тези "изби" - че като знам какви пари се дават там---

Николай, осъзнаваш ли, че си гражданин на държава, с министър на културата - бивш трудовак, с татуировки по ръцете, говорещ "ела бе д'еба".... Ники, бягай друже. Не в София, бягай в чужбина, в Парагвай, в Албания, в Камерун... просто се махни от тази държава.

Prekrasen zhest ! Pozdravyavam Vi !

Евала на жената!

егати 70 богати гости са сабрали 2000Е та тожа е подаиание 0 бегаи момче бегей от тази държава бегай далеч

Бягай момче с 200 от бедното Русе, в което след време ще проклиниаш дните си.

За кой ли път, потребителят "Eдин тип" троли под новини във вашият сайт. Разбирайте, използва неприемлив език, разводнява с несвързани с новината постове, провокира. Какво още трябва да се случи, че да бъде баннат ?

Боли, когато ти кажат истината, нали?

Скоро очаквам да видя коментари под тази новина от вида: "Дайте парите да направят пътища, а не за глупости" :-))) Дори съм сигурен, че много хора вече си мислят: "Ех, ако ми дадат тези пари на мен, всеки ден ще кисна по кръчмите!" Правя си тези изводи като гледам нивото на коментиращите тук, нищо лично.

Ако се обзалагам на левче, че ще акаш под която и да е новина, щях да съм милионер :)

Някакъв тип

Не знаеш ли, че изразяването с цинизми не говори добре за теб? Явно ти липсват първите няколко години и явно си от горните описани от мен категории нещастници. Прав съм, нали?

Проблемите са другаде - да не би само това момче е талантлив пианист? И защо точно то, а не някое друго? Колко са талантливите момчета, които да заслужават подкрепа? Защо държавата не я осигурява? Какво се прави, за да се спре изтичането на талантливи пианисти, и не само, на талантливи кадри от България? Това са важните въпроси, а кой какво си мисли и какво ще каже - не ми пука особено! Важното е кой какво прави!