Рокери събират средства за протеза на свой колега

Рокерите от мотоклуб "Дунавски братя" в Русе събраха 2200 лева на благотворително парти в подкрепа на техен колега, който се нуждае от протеза.

Обратно в новината

Коментари - Рокери събират средства за протеза на свой колега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основния проблем при движението на превозните средства по нашите пътища е това, че всеки кара близо до осевата линия. Съгласно изискванията на закона всяко превозно средства следва да се движи вдясно по посока на движението си, а не в ляво както го правят. Другият проблем е голямата част бавнодвижещи се превозни средства, което налага постоянни изпреварвания. Според мен това са двата съществени фактора които водят до голям брой катстрофи и инциденти. И не последно място е липсата на контрол по нашите пътища, както и глоби на провинилите се наши и чужди водачи.

За такива не давам и стотинка.

Вчера пътувах от Бургас за София с автомобил. Всеки път, когато ни изпреварваше мотоциклет наблюдавах грозната картинка. И тя всеки път беше идентична. Докато се движехме по магистралата с около 120 км/ч, мотоциклетите изскочиха изотзадзе като куршуми/снаряди и изчезваха в хоризонта за миг. Питам се дали само с 200 км/ч са управлявали или с 230 например. И защо винаги се промушваха между автомобилите в две съседни ленти? Знам, че тяхното е диагноза! Знам, че тези хора не употребяват глаголите, които сега употребих! Но защо, подяволите, трябва да застрашават нашият живот? И защо все още се случва това, въпреки, че никой вече не се радва на такива комплексари? А всички сме виждали какви ги вършат. Затова намирам показните им акции за лицемерни. Та аз никога няма да мога да обясня на сина си защо за тези пътуващи правилата не важат...

С кое точно Ви застрашиха живота, изпреварвайки ви ? Колите също изпреварват. Ако си карате , както подразбирам - чинно в лентата, държейки си пътя, както се казва, наистина не разбирам с кое Ви е застрашен живота от някой, който както споменахте се изстрелва покрай вас като куршум ?

много просто, Вили. Карайки на минимална странична дистанция между две коли, ако се случи неравност или нещо друго, което да промени леееко посоката на движение на колите? Какво става с моториста? И никъде в ПЗП не пише, че моторите карат между колите, в града и на зиг-заг, а колите трябва да ги пазят.

Може да съберат и някоя стотинка за женичката на Ивайло Андреев, че пак се е разскимтяла като бясна к*а.

Ако всички се подкрепяме един-друг ще живеем в по-нормална държава,ще сме по-щастливи и ще се справяме много по-лесно.Поздравявам сърдечно българските рокери!!

Другия път му събирайте и за глава !

и акъл теребе, ей, и акъл

Злобни, дребни душици...