Увеличен е броят на леглата в русенските болници

За една година в област Русе легловият фонд на болниците е нараснал с близо десет на сто, анализира Териториалното статистическо бюро.

Обратно в новината

Коментари - Увеличен е броят на леглата в русенските болници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не уточните в кои болници ? Май само в Медика, а ? В държавната всеки ден намаляват и персоналът и леглата. Пресен пример- от 3 дни не работи отделението по Изгаряния и пластика- персаналът бегА, що ли ?

Какво означава това , че болните русенци се увеличават ...за сметка на благоденствието на Нунев , Даков , Кр. Тодоров /ЩИТ/ , Свилко пиянката ....и др. Белоев да не забравим !

Леглата в болниците празни,а гробищата пълни...

И кой ще се лекува в тези болници? В момента седят празни повечето отделения.

Kaк празни бе?! Вчера ме изписаха след операция, отделението беше пълно.

Някакъв тип

Този не е никакъв лекар, а на него му е необходим такъв. 45-годишен девственик от Стара Загора, който от 15 години само кисне по форумите и се оплаква от живота. Освен това има детски акъл и си въобразява, че чрез писане по форуми против други градове ще допринесе за развитието на своя град.

Авторът на 99% от гнусните и обидни мненията, на всички тези скалъпени цифрички, неверни статистики и измишлотини подредени в таблички, е пъпчивият старозагорски гeй ЕВГЕНИ. ЕВГЕНИ е името на олигофрена, заливал със словесна пoмия години наред големите, красиви, стойностни и значими български градове - Пловдив, Варна, Русе и Бургас. Псевдоними използвани от oлигoфрeнa Евгени: sony / adventure / Мечът на Верея / Дроникс / Dronix / irisblue - обобщено 'Геят на Верея'. Психологически профил на oлигoфрeнa Евгени: безработен, самотен, деградирал, отхвърлен от обществото аутсайдер, комплексиран до болка, отбягващ женска компания и ласки, с хомосексуална ориентация сопол, денонощно опитващ се да манипулира общественото мнение за мястото, значението и ролята на Стара Загора в българската икономика, като изключение прави времето, в което лъска бастуна в банята